Jump to content

pling81

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

pling81's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

 1. Hej! Hittar massa trådar om kaffe och kokosfett, men inte om te. Någon som har kört te med kokosfett? Hur gör ni? Är det gott? Använder ni den smaklösa som finns då, ex.: http://www.bodystore.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi
 2. Nu är jag ny på det här, men Varför ska man ta en matsked kokosfett/dag? Jag har varit inne på Bodystores hemsida och de har ju två olika kokosfett, ni som pratar om att lägga en sked i te (vilket jag är ute efter), vilken sort använder ni då? http://www.bodystore.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi Med eller utan smak?
 3. Jag får ta och botanisera i deras utbud helt enkelt och jmfr!
 4. Tack för tipsen, ska kolla in lchf butiken också.
 5. Tack jag ska tänka på det, har blivit väldigt medveten helt plötsligt och börjat kika på innehållsförteckningar på ett helt annat sätt!
 6. Well said, jag ska ha ölkorven i åtanke! Däremot stod jag nu i min pappas frys o läste på diverse innehållsförteckningar köttbullar o olika korvsorter, och alla innehåller typ potatismjöl/stärkelse etc. Det lät ju inte så hett, eller beror det på hur strikt man är?
 7. Hej! Undrar om någon vet om produkterna som säljs på www.bodystore.com är bra lchf produkter (finns det en kategori som heter "dieter" --> "LCHF"). Är dessa produkter bra? Hur är det med Sukrin, är det "bra", eller är det bara ett sötningsmedel? /pling
×
×
 • Create New...