Gå till innehåll

MalinK74

Medlem
 • Innehållsantal

  19
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om MalinK74

 • Rank

 1. Ja det är ju flytande från Salus jag har köpt. Har hela förmiddagen haft krypningar i benen. Frågan är om man ska ge den några dagar eller låta bli. Inte kul o ligga vaken om nätterna pga detta. Skulle ju få bättre sömn o bli lugnare o slippa ångesten ju.
 2. Jo men inte så himla värst mkt strikt. Kan inte hålla mig ifrån mejeriprodukterna eller nötter varje dag.
 3. Fast jag har ätit lchf i över ett år så det är nog inte därför jag har de symtomen.
 4. Kan man få de symtomen av att äta strikt? Äter inte jättestrikt även om jag dragit ner på vissa saker.
 5. Har aldrig haft en enda allergi i hela mitt liv så jag vet inte vad jag ska titta efter, det finns en massa fruktjuice i den och det tål jag ju egentligen inte. Är sockerberoende..... Kroppen fick kanske en chock av det. Faktiskt så är jag sjuk. Har haft feber och värk i kroppen av den. Även förkyld. Kan det spela roll tror du?
 6. Visste inte magnesium fanns i dessa former ens. Badkar har jag inte så salt är uteslutet men hur använder man krämen då. Jag har inte värk utan känner mig mer orkeslös, trött och lätt deprimerad.
 7. Hmmm har haft en fundersam vaken timme nu mitt i natten.....Har alltid haft problem med "kryp" i benen.... Men nu är det nåt fruktansvärt och det är i HELA kroppen....sånt här skulle ju avta med hjälp av magnesium!! Ska jag ge upp magnesiumet redan efter en dags intag??!! Så här kan jag ju inte ha det??!!!
 8. Jag tror jag har magnesiumbrist och har nu köpt en flaska flytande. Tog den nu ikväll och passade då på att läsa kh-mängden.....!!!!!!! 7,3 g på de 20 ml jag ska ta en gång om dagen!!!!! Hur gör alla andra? Jag Äter ju så klart lchf och har sedan ett par veckor stramat år kh ytterligare. Nu får jag ju i mig de jag dragit ner på ändå. Jag kan inte svälja tabletter därför blev det flytande.
 9. Tack för era svar. Menar ni att jag ska fortsätta som jag gör med maten men äta ännu mer fett och då helst kokosfett...när hungern och suget sätter in.
 10. Har ett stort problem har ätit LCHF sedan 15 januari i år. Kört rätt strikt med att de flesta dagar ligga under 20 kh. Viktnergången har gått i lagom takt. Många platåer men sen fortsatte det igen efter ett par, tre veckor. så det har ju inte runnit av mig precis som det verkar göra på vissa. 13kg från januari till juni sen stoppade den Har tänkt att det kanske är semestern med lite extra vin som stoppade nedgången. Har inte funderat så mycket mer på det utan tänkt att det löser sig efter semestern igen. Men nu är Jag helt plötsligt hungrig jämt, redan tre, fyra timmar efter att jag ätit
 11. Funderar på ytterligare en sak, om det kan hänga ihop med för lite protein kanske? Mitt sockersug är tillbaka.....plus att jag bara klarar mig fyra timmar på maten jag äter innan jag känner mig hungrig igen.... Kan ju inte öka på fettet i vart fall. Eller är det för det extra vin jag druckit under sommaren, blivit en del nötter oxå? Kan det satt igång suget nu igen, fast det borde kommit för länge sedan kan jag tycka? Har inte blivit vin o nötter nu på två veckor, eller jo ett glas vin i fredags.
 12. Ok. Tack för ditt svar. Jag är inte speciellt glad i kött, tycker inte det är speciellt gott egentligen. Skulle kunna vara utan faktiskt. Får öka på med mer fisk istället. Jag blir hungrig ganska snabbt efter jag ätit, det blir jag nog inte om jag ökar proteinintaget.
 13. Hej!! Har ätit LCHF sedan mitten av Januari i år. Nu under sommaren har jag stått stilla i viktnergången. Började på 99kg är nu nere i 87,1kg. Jätteglad över att för första gången inte gått UPP i vikt över sommaren. Men nu till Skaldemans Ratio. Har skrivit upp vad jag ätit nu under två dagar i Matdagboken och fick bara ett ryck att kolla det här med Skaldeman.... Resultaten för igår och idag blev 3,19 och 3,67!!! Helt tokigt högt eller hur funkar det? Jag fattar inte hur jag ska få det till ca 1? Protein plus kolhydraterna ska bli lika mycket som fettintaget. Ska jag minska fettint
×
×
 • Skapa nytt...