Gå till innehåll

kerstinwi

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om kerstinwi

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 1966-06-24

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ok, ja tur man är envis och inte ger upp
 2. Det stämmer nog att jag inte får i mig lika mycket fett som första gången jag åt kosten... Denna ständiga jakt på fet!!
 3. Tack för svar! Jag äter inte speciellt mycket: 2 ägg och kaffe till frukost, 1 köttbit bea och bara lite grönsaker till lunch, typ samma till middag, ibland en ostbit eller nåt på kvällen. Jag fortsätter nog ändå spåna på att det kan ha med min ålder att göra, att jag just nu är på väg in i kärringåldern då man normalt lägger på sig lite.
 4. Hej! Ja, det känns som att jag måste ut och springa av mig lite. Räcker tydligen inte med kosten för mig. Måste bli av med kärringhull som börjat komma
 5. Hej! Ja, jag har läst dem + någon bok + föreläsning med Annika Dahlqvist och några andra "föreläsningar" via internet. Tycker att jag är väl insatt i kosten, därav min fundering om det kan ha att göra med att jag är i "övergångsåldern" Har nu googlat lite och hittat andra med samma besvär. Ska läsa lite vidare där och se om jag hittar svar Ha en trevlig helg!
 6. Ok, ja något är fel eftersom jag varit strikt i 6 månader och inte ens 1 kg ned... Funderade själv på om jag kanske inte fått i mig tillräckligt med fett. Provar vidare, periodisk fasta klarar jag nog inte (provade fasta 1 gång, klarade en halv dag innan jag var svimfärdig . Men kanske ska prova att minska på mejerierna + lite extra fysisk aktivitet...
 7. Ja, jag tyckte att det lät konstigt... inte hört det förr trots att jag läst mycket. Denna läkare, som är kvinna, hade själv provat kosten utan resultat och det var då hon sa det till mig att hon fått vetskap om att det inte alltid fungerade. Men jag tror inte att hon höll på mer än någon vecka (en fd arbetskollega till mig).
 8. För 3 år sedan åt jag LCHF under 1,5 år och gick ned ca 7 kg till normalvikt. Sedan lade jag på mig dessa extrakilon igen efter att jag var sambo med en kille som åt vanlig kost. Nu gick jag över till LCHF igen i oktober förra året, men det händer ingenting... Jag har hört från en läkare att LCHF inte alltid funkar för viktnedgång för kvinnor i klimakteriet. Tror inte att jag är i klimakteriet än, men förmodligen snart. Någon fler som hört talas om att inte alla går ned av kosten??
×
×
 • Skapa nytt...