Gå till innehåll

vättern2013

Medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

8 Neutral

Om vättern2013

 • Rank
  Nyanländ
 1. Vad är aktiva kolhydrater? Angående questbars som innehåller 24g av 60g kolhydrater men bara 4g aktiva?
 2. Kan vara kroppen som börjar reparera celler och rensa ut slagg. Hade en period med finnar, svettningar och förhöjd puls som jag nu kopplar till en reningsfas/omställning efter en dryg månad på lchf-kost.
 3. Läs på kostdoktorns forum så hittar du svar på det mesta. Räkna med ett par dagars omställningsbesvär. Efter 1-4veckor funkar det rätt bra. Sedan börja kroppen läka o bli pigg. Bre smör på skink och ostrulle om du blir sötsugen. Kört ett år nu och mår kanon. Gått ner 15kg och från 105 till 89cm midjemått.
 4. Gått ner 15kg på 4 månader. Målvikt sedan nyår och inga problem hålla mig kvar. Rekommenderas som livstil.
 5. Funbeat är trevlig och på svenska. Nackdel att appen suger en del batteri. Prövar strava för längre turer på racern.
 6. Bra om övriga bloggare hjälper Colting nu. Gå med och stöd upproret mot förlegade kostråd. Hoppas se Coltings debatt diskuteras på alla sociala medier och bloggar.
 7. Jag började i september efter läst matrevolutionen, och sedan dess har jag gått ner 12kg och minskat bukomfånget från 103cm till 89cm! Nu ligger jag rätt stabilt omkring 70kg, vilket jag inte gjort sedan 20årsålden. Största fördelen med lchf är att sötsuget är borta. Det blir därmed enkelt att gå förbi godishyllorna och behövs ingen kaka till kaffet Andra fördelen är att träning och uthållighet blivit så mycket bättre. Kan köra hårt pass eller långt med bara vatten. Behöver inga powerbars. Svårast har varit att bryta frukostvanan med massa smörgåsar. Är bara jag i familjen som följer lchf ä
 8. Är en man som har lätt att lägga på mig ett par extra kilon under vintern. På sommaren brukar det rasa ner ett par kilo då jag springer regelbundet. Förra julen var jag uppe på 88 kilo och 105cm runt magen och bestämde mig för gå med vv online. Det gick sådär bra då det inte fanns någon app för andoid och registera allt på hemsidan var lite för omständligt. Lyckades gå ner till 80 genom ha koll på maten och rejält med motion. Men sötsuget finns där och på lunchen slank det lätt ner snickers och choklad. Var även grymt hungrig på kvällen och ett par kvällsmackor blev det ofta. Efter sommaren så
×
×
 • Skapa nytt...