Jump to content

Perka

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Perka's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

 1. Vad svarade Annika? Jag verkar också ha högt fasteblodsocker
 2. Tack för alla svar. Just nu träningsuppehåll av andra orsaker, men kramptendenser finns kvar. Ska prova salttillskott . Tack så länge!
 3. Någon som ar erfarenhet av kramp vid träning? Främst vadmuskler och även lårmuskler. När jag krattar löv i trädgården får jag kramp i fingrarna osv. Kör ganska strikt just nu, och det brukar ha betydelse. Någon som känner igen sig, och ffa någon som har förslag på lösning? Har käkat tillskott av Magnesium utan resultat.
 4. Tack för era svar så här långt. Det verkar vara fler som börjat fundera. OM det skulle finnas samband så är ju också fråga om det är märket eller dosen. Jag åt 5000 IE i början av hösten av ett annat märke, och fick samma reaktion från mage och "speedad" hjärna. Tar alltid D-vitamin på morgonen. Ska väl tilläggas att jag ätit LCHF i snart fem år och tagit D-vitamin de senaste tre vintrarna, (men i lägre doser) utan problem.
 5. Har en fråga ang D-vitamin och stressreaktioner. Jag har nu tagit först 2500 IE och i dec 5000 iE. Känner mig väldigt "speedad" i huvudet och har svårt att koncentrera mig. Även fått problem med magen (trolig magkatarr). Sen jag satte ut så D-vitaminet så har det hela lugnat ner sig. Kan inte påminna mig att det varit så förut om åren. Preparatet jag använt är av märket "Pure Pharma" Är det ngn som känner igen detta? Eller har det andra förklaringar än D-vitaminet? Bästa hälsningar Perka
×
×
 • Create New...