Gå till innehåll

Tommy

Medlem
 • Innehållsantal

  14
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Tommy

 • Rank

 • Födelsedag 1955-01-17

Senaste besökare till profilen

449 profilvisningar
 1. Tommy

  Blodtryck

  Hej har en fråga åt en vän, Blodtrycket på morgonen Kan vara 165/70 har jag varit o cyklat kan det vara 102/55 Hon har Diabetes
 2. Japp det är gjort så candida kan man utesluta.
 3. Min särbo har Lichen sclerosus hon har käkat lchf i nästan 2 år. Finn det något mera som kan hjälpa för vi har käkat redigt strikt med, men det hjälper ej.
 4. Hej jag undrar om någon kan svara på att om man skulle spela fotboll på elitnivå träffat några som säger att det skulle aldrig gå.Lchf kosten gör att man inte klarar hög intensiv träning och därmed utveckling. Sverige snittar 30-40min i hi och topp EU 60 min.
 5. Hejsan ja har haft Arlas 100% smör i ett år och använder till all matlagning och bakning mättar så mycke mera märker ja när ja steker i detta smör. Gott att slippa ge massa pengar för vatten som finns i det andra smöret. Har mest vanligt smör till MBC kaffet.
 6. Ja går ner i vikt fast ja är ganska nöjd där ja är..
 7. Hej har du provat Bullet kaffe till frukost? Och 2 stekta ägg med mågra ost skivor till lunch och sedan en bra middag till kvällen. De satte fart på mig när ja stannade nu måste ja äta mera för att få stopp på min nergång.. ..ler...
 8. Koka Blommkålsmos och ha färdigt i kylen så kan du steka upp en köttbit och ha ett gott smör till gott och snabbt..
×
×
 • Skapa nytt...