Vittvrak

Medlem
 • Innehållsantal

  441
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

557 Enastående

Om Vittvrak

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Senaste besökare till profilen

1 035 profilvisningar
 1. Lågt blodsocker kanske. PWO-pulver, låter som nån räkna kalorier grej, lågt blodsocker. (Bara gissar förstås)
 2. Mhm, och även om du tycker att det borde finnas att ta av så kanske inte kroppen är så effektiv på det ännu. Dåligt med matmängd är ett recept på sockersug. Våga äta.
 3. Jag vet nån som skrev så här för bara några dagar sedan: "Enligt Martina ska man ju ge det 18 månader innan man utvärderar men hon skriver även att det tar 3-6 månader för musklerna att adaptera" Tålamod. Styrketräning är skitbra, kul att det går bra.
 4. Tack för boktips, finns mycket på Youtube i samma anda med Gabe Brown, Joel Salatin, och min nya favorit Walter Jehne.
 5. Den är ju så bra så vi tar den igen:
 6. Kokosolja (du är med på taktiken @jala ? 😉)
 7. Får försöka förtydliga mig då. Jag vill hävda (egentligen hoppas) att för mycket mat inte finns, däremot fel mat. Skulle tro att de flesta har möjlighet till kvalitetsförbättringar i valet av mat. De flesta, särskilt kvinnor, har plats för mer muskler som kan hjälpa till att omsätta denna högre kvalitet. Nä ät utav bara fan och parera med styrketräning. Tänk om alla gjorde som jag vill, va bra det skulle bli. Tror jag ska försöka själv endera dan.
 8. Där har du det, vägrar tro på det där. Sockertroll motas med mycket och bra mat.
 9. Hur har fastevärdet legat sen läkarbesöket? Det har väl blivit några stick kan jag tro...
 10. Liksom Eric Berg i videon ovan.
 11. Är det möjligt att klara ett glukosbelastningstest perfekt om man är prediabetiker? Oavsett tidigare lite höga uppmätta värden. Borde du inte försöka misslyckas några gånger innan du börjar knapra piller? Kanske har tagit några år att bli frisk.
 12. 5 ggr i veckan, det är väl ganska mycket? (Stress)
 13. Om man har en genetisk variant enligt den här: http://www.vetenskaphalsa.se/sambandet-mellan-stress-och-diabetes/
 14. Kaffeintag/stress, sömn, bönor, sluta mäta, carnivore, äta som en lyckad jägare istället för en misslyckad som tvingas fasta, har du verkligen skruvat på allt?
 15. Vittvrak

  Folkhälsopris

  Zepp? 😉