Vittvrak

Medlem
 • Innehållsantal

  350
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

390 Enastående

Om Vittvrak

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Senaste besökare till profilen

754 profilvisningar
 1. Vittvrak

  Den vinnande maten

  Är rätt trött på konspirationsteoritrams. Du vill säkert berätta hur det ligger till, gör det. Du vet att det är trams, jag vet att det är trams.
 2. Vittvrak

  Den vinnande maten

  Från Wikipedia : Enligt ett sändningstillstånd ska SVT ansvara för den allmännyttiga (public service)-produktionen och -utsändningen (tillsammans med Teracom) av television i Sverige. SVT började sända reguljärt 1956, då under namnet Radiotjänst sedermera Sveriges Radio. Sveriges Radio delades upp i fyra bolag från och med den 1 juli 1979,[4] då SVT bildades och fick hand om televisionen. Utbudet riktar sig till alla åldrar och det sända innehållet utgörs till största delen av fiktion, underhållning, sport, kultur och musik men även fritidsfakta, vetenskapsfakta, samhällsfakta och nyheter.[5] De mest sedda programmen på SVT:s kanaler är nöje och sport.[6] Företaget ägs av Förvaltningsstiftelsen för SR, SVT och UR, som också utser företagets styrelse. Styrelseordförande är sedan 2014 Anna-Karin Celsing. Företaget leds av en verkställande direktör, som sedan 2014 är Hanna Stjärne. Verksamheten finansieras med radio- och TV-avgiften. ” Sveriges Television AB (SVT) har till uppgift att bedriva tv-verksamhet i allmänhetens tjänst. Verksamheten ska präglas av oberoende och stark integritet och bedrivas självständigt i förhållande till staten som olika ekonomiska politiska och andra intressen och maktsfärer i samhället. Det är särskilt viktigt att SVT slår vakt om programområden som är betydelsefulla för allmänintresset. „ – Ur SVT:s sändningstillstånd.[7] Företaget är ett aktiebolag som ägs av den statliga Förvaltningsstiftelsen för SR, SVT och UR. Stiftelsen har elva ledamöter utsedda av regeringen. Sveriges Television AB äger tillsammans med Sveriges Radio och Utbildningsradion företaget Radiotjänst i Kiruna AB, som administrerar och driver in TV-licensen. Det uttalade syftet vid övergången till stiftelseägandet var att säkerställa verksamhetens oberoende gentemot staten och andra maktgrupper.[59] SVT anser inte att företaget är statligt ägt, trots att stiftelsens ledamöter utses av regeringen och SVT:s styrelseledamöter utses av stiftelsen.[60]Sedan 1 juli 2009 är SVT medlem i Svenskt Näringsliv.[61]
 3. Vittvrak

  Den vinnande maten

  Nä, tänker jag inte tänka på eftersom det är trams. I övrigt har du kanske mera rätt.
 4. Vittvrak

  Den vinnande maten

  https://www.svtplay.se/den-vinnande-maten Colting får komma till tals om lchf, synd , eller typiskt, att han inte fick replik på nån snubbe som sågade kosten. Frölanders vegetariska käk är oxå intressant, 12 avokados, blir mycket fett.
 5. Vittvrak

  Migrän, frusen och lågt BS

  Tjatar vidare lite om tarmfloran , det skulle ju trots allt kunna vara grundorsaken till dina problem. Bönor förutom soja och kidney ska tydligen vara ok vid HIT ,där har du ju bränsle till bra bakterier sen kan man ju bara hoppas att dom finns där.
 6. Vittvrak

  Migrän, frusen och lågt BS

  Hur är det med salladskål, vitkål (kimchi, surkål)?
 7. Vittvrak

  Migrän, frusen och lågt BS

  Det verkar finnas tillgängligt om man drabbats av clostridiumdiarré iallafall. Vet inte så mycket, ville bara väcka tanken (på tarmfloran, inte nödvändigtvis avföringsdonation ).
 8. Vittvrak

  Migrän, frusen och lågt BS

  Det finns ett sätt.... titta på programmet. ...
 9. Vittvrak

  Migrän, frusen och lågt BS

  Har du jobbat nåt med tarmfloran? Intressant program i ämnet : https://www.svtplay.se/video/19405860/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sasong-29-vilka-lever-inuti-oss?start=auto&tab=2018
 10. Vittvrak

  Äta skit - med eller utan kapsel

  Intressant i Vetenskapens värld, svt play. https://www.svtplay.se/video/19405860/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sasong-29-vilka-lever-inuti-oss?start=auto&tab=2018 I och för sig gamla nyheter, betydligt äldre än yles artikel från 2015... https://svenska.yle.fi/artikel/2015/02/23/bajs-och-bli-frisk
 11. Svar: nej, nog med långdistans. Muskler, alla behöver muskler. Vi har helt sjuka kroppsideal, särskilt kvinnor, ingen borde vara klenare än Marit Björgen. Eftersom du inte gillar styrketräning får det bli stavgång (jo, det är visst roligt). Använd stavarna som Marit skulle ha gjort så avlastar du höfterna. Och så cykel, ett par mil räcker , ganska låg växel för höftens skull men full fart hela tiden, särskilt uppför. Så får det bli, lycka till.
 12. Vittvrak

  Evolutionen har anpassat oss

  https://humanismkunskap.org/2014/08/23/gobeklitepe-varldens-hitills-aldsta-tempel/ Vet inte om det var en avancerad civilisation men det påminner om vad sådana håller på med men anses skapat av jägare/samlare.
 13. Vittvrak

  LCHF radio med mig på mån kl 1800

  Bra podd men jag tycker du talar mot ditt inlägg i den här tråden: https://forum.kostdoktorn.se/topic/11679-sluta-med-lchf . I vilken jag för övrigt väntar på svar. En diskussion om ditt inlägg hamnade i en annan tråd : (fick inte till länken, på sida 59 återfinns diskussionen)
 14. Jose Gonzalez och Kristoffer Triumf (Värvet) pratar lite ketogen kost. http://värvet.se