Vittvrak

Medlem
 • Innehållsantal

  377
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

456 Enastående

Om Vittvrak

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Senaste besökare till profilen

825 profilvisningar
 1. Vittvrak

  Är LCHF för mig? (Depression)

  Forskning och forskning ibland väljer man att tro på saker. Vissa tror på Sara Boo, jag gillar Bertil Boo. Vissa gillar MAF , jag tror på marklyft, se punkt 4 https://www.baaam.se/7-anledningar-att-alska-marklyft (Förlåt mariaf jag tror på MAF också i måttliga mängder) (Finns säkert forskning på marklyft , återkommer om jag hittar nåt.)
 2. Vittvrak

  Är LCHF för mig? (Depression)

  Styrketräning. Fast inte kommer du tappa nåt av värde om du äter redigt och rätt. Glöm inte marklyft bara , resten är det inte så noga med.
 3. Vittvrak

  Sanningar samt lögner om kolloidalt silver.

  Lyssna och lär.
 4. Vittvrak

  Hallå . . .

  Tur det finns nicnames...
 5. Vittvrak

  Hallå . . .

  Då kör vi
 6. Vittvrak

  Hallå . . .

  Jaha nu funkar det igen ?
 7. Vittvrak

  Hallå . . .

  Öh trodde jag var blockad efter lite elakheter i silvertråden men det funkar ju från datorn, skumt.
 8. Vittvrak

  Sanningar samt lögner om kolloidalt silver.

  Tips till alla tungmetall-lovers: https://sverigesradio.se/avsnitt/1187438 Radonbad är hett i Tyskland och Österrike. Bla Bly- och plutoniumisotoper faller ut i lungorna. Etablissemanget avråder så då måste det ju vara bra.
 9. Vittvrak

  Carnivore

  Kul grej: Ni har förstås sett den eller så skulle det inte falla er in men häromdagen kom "The magnificent seven" till närke (via tv4), ett stycke in i filmen träffar huvudpersonen på en indian som skär ut levern eller hjärtat från en hjort och äter som ett äpple. Lite längre in i filmen beklagar han sig över den vite mannens kost när han serveras nån böngryta. En enkel närkingen kan väl ana problem med indianporträttet men lite kul var det.
 10. Dokument utifrån visade igår en fransk dokumentär , The Carnivore's dilemma, visade en nyanserad bild av köttproduktion. Sevärd. Lite överraskande att britterna är så duktiga på att föda upp frigående grisar. Man kunde förklarat tydligare hur köttproduktion kan binda koldioxid, Joel bore ha varit med. Poängen kanske ändå var att köttätande är ganska hopplöst, jag vet inte, vad tycker ni? https://www.svtplay.se/video/19962662/kottatarens-dilemma
 11. Nästa gång ni passerar en idyllisk gård med köttdjur, titta efter tjurar eller stutar i slaktstorlek. Troligen ser ni inga, det man ser är amkor med kalvar och kvigor som ska bli amkor. Vart tar alla tjurar vägen? På gården där jag har lite insyn står ca 10 st i ett anskrämligt skjul och göds till slakt (jättegott fulkött) resten säljs och går till storskalig uppfödning. Feedlots tror man kanske inte finns i Sverige, största skillnaden är nog att dom har väggar och tak här. Det räcker inte med att köttet är svenskt.
 12. Folk har idéer och startar kampanjer, inte så konstigt. Fulkött är inte bra för miljön, någon (annan) borde dra igång en kampanj för finkött. http://kottfrimandag.se/kottfri-mandag-kampanjen-har-blivit-en-varldsomspannande-rorelse/
 13. Vittvrak

  Personlig rådgivning?

  Hälsoutveckling, Mats Nilsson. Åby Måste vara han . Verkar inte vara så aktiv på nätet, kanske har lagt av helt. Inte så mycket till tips, bra grabb var det iallafall. Går det inge bra för dig?
 14. Vittvrak

  Personlig rådgivning?

  Tummen gick lite före tanken. Det här var ju före min lchf-tid kommer inte riktigt ihåg vad han förespråkade för mat men det var han som fick mig intresserad av hälsa iallafall. Ska kolla vad han heter och vad han gör nuförtiden hur som helst.
 15. Vittvrak

  Personlig rådgivning?

  Vi hade en bra snubbe på jobbet i några år, hälsocoach. Tror han har sin bas i Vingåker. Heter Mats i förnamn har jag för mig. Kan förstås ta reda på mer.