Vittvrak

Medlem
 • Innehållsantal

  404
 • Joined

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

480 Enastående

Om Vittvrak

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Senaste besökare till profilen

877 profilvisningar
 1. Tagit en sväng till huvudstaden skulle jag tippa. https://sodrateatern.com/heavy-metal-action-night-2019/
 2. Tyvärr, tyvärr det räcker inte med att köttet är svenskt. Räkna dom halvvuxna och slaktfärdiga tjurarna nästa gång du ser en flock nöt, ganska ovanligt att man ser fler än en. Var är resten? - i alldeles svenska fedlots med väggar och tak.
 3. Vad tycker han om feta köttdelar då ? Sidfläsk, entrecote , karré , kvalitetskorv?
 4. https://sverigesradio.se/avsnitt/1217971 Kul tjej: Malin Talcoth på Gourmetkorv i Göteborg. Verkar ha lite lågkolhydrattänk. Gourmetkorv ska jag leta på nästa gång jag kommer till Göteborg. Nån som varit där?
 5. Vi är uppe i 7 kronor litern varav silvervärde 3,64 öre exklusiv moms. Dags att lägga på arbetskraftkostnad för tappningen. Jag tappade upp och korkade en flaska på 17s , vi kör på det. Det blir 211 flaskor i timman. 250 kronor i timmen inkl arbetsgivaravgifter blir 1,2 kronor per flaska , säg 1,50 så kan vi nog plasta in pallen också. 8,50 kronor per flaska exklusive moms. Vad ska vi lägga på härnäst tro?
 6. Silvervärde 3,64 öre per liter. Rent vatten 70 öre. Låg processkostnad. Avrundade tidigare till 1kr för innehållet. Förpackning 7/1,25=5,6 kronor, säg 6 kronor med etikett Vi får nog lägga till lite kostnad för arbetskraft till tappningen. Återkommer.
 7. Nu har jag inte hängt med i alla trådar men förmodligen har du hittat den optimala träningen för dina problem men.... att ha pisstråkigt så stor del av fritiden ..... det låter inte optimalt. Tänk om du skulle ägna den tiden åt något roligt eller flera roliga saker som bara når 75 % av optimum, tror ändå att pisstråkigheten drar ner det optimala med minst 25%. Vad bra du skulle kunna bli på karate, tango, bågskytte, ridning eller det som Angelico föreslog på den tiden. Förresten inbillar jag mig att jag blir bättre i höften om jag skjuter ifrån med vaden ordentligt när jag går på industrigolvet om dagarna. Får för mig att det leder till att jag sätter ner nästa fot på ett bättre sätt. Alltså inte dunkar ner hälen så hårt eller alls.
 8. Asch, jag skulle ju haft med processkostnaden också. Tror den ryms i avrundningen, det verkar vara en mycket enkel process och ytterst lite silver. Vi kan nog fortfarande säga 1kr litern så långt.
 9. Silvervärdet är 4,55 öre per liter skrev jag i ett inlägg som kritiserades , ska därför försöka vara mera noggrann när jag börjar om igen. Som företagare drar man momsen 4,55/1,25=3,64 öre per liter, sen lägger man förstås på moms vid försäljning, det tar vi senare. Jag kollade lite på ion silvers hemsida, det står att man använder vatten renat med omvänd osmos och avjoniserat, en filterfirma uppskattar produktionskostnaden till 0,5-0,7 skr per liter vi lägger på silvret 3,64 öre och avrundar till 1 skr per liter i total produktionskostnad. Nu ska jag googla på förpackningar Kritik välkomnas, kom gärna med egna siffror.
 10. Jag länkade till en artikel som tog upp problem med silver som desinfektionsmedel, det har jag inte gjort tidigare. Det gjorde jag för att jala länkade till en artikel om en forskare som jobbat med silver som desinfektionsmedel. Jag har menat att man kan använda det som desinfektionsmedel, forskarna i Uppsala visade på problem. Jag blandar inte ihop desinfektionsmedel och oralt intagbara preparat även om jag skojar om att dricka salubrin ibland. Om din kost inte ger tillräckligt, jobba vidare för att stärka immunförsvaret, ta inga genvägar. Tycker du att tungmetallen silver behövs i din kost är det ett tecken på att du inte har nått ända fram.
 11. Att silver används för sårdesinfektion har jag inget emot om det fungerar bra, artikeln handlade om att det fanns problem. Det är kosten som är mitt intresse, det är därför jag envisas med att kritisera suspekta produkter. Genvägar är ointressanta och leder ofta fel.
 12. Att Silvervärdet är 4,55 öre per liter tycker jag kan vara intressant att veta. Så långt har jag räknat rätt, skulle det vara så att vanligt kranvatten används så kostar det ca 2,5 öre litern, möjligen kräver den ganska enkla processen destillerat vatten därav drog jag till med en tia.
 13. Kostnader för en liter ionisil: En liter vatten, ganska rent får vi hoppas så säg 10 kronor. Silver 4550 kronor per kilo => 4,55 per gram 0,01 gram per liter => 4,55 öre Tja 10 kronor per liter i material. Processen kostar också förstås, nån som kan uppskatta? (Försäljningspris 238 kronor)
 14. Om mitt grattis har den betydelsen får jag väl ta tillbaka det. Jaså medicinfri? Har du äntligen hittat rätt med din kost så du slipper giriga Very Small Pharmas brygder?