Urax

Medlem
 • Innehållsantal

  1
 • Gick med

 • Besökte senast

Inlägg postad av Urax


 1. Kul att det här forumet finns. Jag har sprungit med barfotaskor sedan våren 2012. Efter ca 6 mån sprang jag Stockholm halvmaraton (21 km ) på min snabbaste tid någonsin. Kändes mycket bra och jag fick inga besvär så när som ett mindre skavsår vid en innersöm på mina VFF. Jag har sedan dess skaffat fler barfotaskor.

  I vinter sprang jag en hel del i ett par zemgear hero ( inköpta på northsport, webb butik) som jag skaffade just för vinterlöpning. Jag har under vårvintern skaffat ytterligare ett par VFF och ett par merrel bare acces 2. Jag tycker dock att VFF är skönast att springa i. Men de är kanske inte den snyggaste skomodellen...

  Jag har slutat att springa i vanliga löparskor. Otroligt att det gått så bra då jag pronerade kraftigt vid tidigare utprovningar av löparskor på löplabbet. Körde förut med saucony progrid omni som har ordentligt pronationsstöd.

   

  Förra veckan sprang jag blodomloppet med en bra tid i mina senaste VFF. Senare i år blir det midnattsloppet och Sthlm halvmaraton och förmodligen lidingöloppet. Det sistnämnda har jag sprungit förut, men ej i barfotaskor.