Jump to content

Tjoran

Medlem
 • Posts

  334
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tjoran

 1. Tjoran

  Röka i plugget

  Jag är 25 och funderar redan på pensionen.
 2. Tjoran

  Röka i plugget

  Idag tror jag många röker för att framtiden ser hopplös ut. Många ungdomar växer upp i ett land där det ser sämre och sämre ut med jobbmöjligheter. Kan vara en av anledningarna.
 3. Tjoran

  Röka i plugget

  Snus var rätt populärt ett tag, men när du säger det så verkar det som att jag ser mer rökande ungdomar.
 4. Tjoran

  Röka i plugget

  Kommer någon ihåg detta? Kontrasterna är ju enorma från hur det ser ut idag.
 5. Hejsan. Undrar en snabb fråga. I vilka grader och hur länge ska t.ex köttfärs vara i ugn för att den maximala fettmängden ska vara kvar i köttet? Och tänka sig, jag har googlat. Men inte hittat.
 6. Personligen får jag enorma kramper utan tillskott av magnesium.
 7. Låt dom sänka. Låt dom som vill köpa, köpa. Jag kommer inte köpa.
 8. diverse gymbutiker har 4 kg proteinpulver. och det kan man blanda ut med varmt vatten, lite grädde och ägg. Ett tips jag fick av en annan medlem här och det fungerar jättebra.
 9. Tjena, i månt om mycket eller vad det nu heter. Så är rätt många överens över att man bara tar upp hälften av proteinet när man käkar råa ägg. Om det stämmer eller inte är inte så intressant denna gången. Utan hur är det med fettet och näringsämnen? Halveras det eller tas det upp?
 10. Om jag lyssnade på min aptit skulle jag antagligen äta upp en liten by av kycklingar varje dag.
 11. Har varit på getmejeristället för något år sedan och köpte ost och sådan yoghurt. God som fan.
 12. Nybörjarångest är en rå grej. Efter fyra år bryr jag mig inte. Missförstå mig rätt. Jag får inte ångest över en eller två nävar chips, för jag vet att nästa dag och antagligen nästa månad eller till och med nästa två månaderna kommer jag inte göra likadant. Det är ju efter alla dessa år man inser att man är omprogrammerad, dock inte indoktrinerad. Om jag känner mig nere blir det kaffe eller mejerier.
 13. Går i perioder för mig. Ibland vill jag äta hela tiden. Andra klarar jag mig på två, tre proteindrinkar.
 14. Nä varför? Då kan inte växtätarna fortsätta försöka rädda världen med tvång och indoktrinering.
 15. Vi har en inbyggd ignorerar funktion i hjärnan. Ibland behöver man dock träna upp den.
 16. Ja, den kan mycket väl vara en del av pusslet. Men det är ska bli THE meatzza.
 17. Jag sitter här. Varit sjuk i snart en vecka och utan aptit. Nu börjar den komma tillbaka i allt större hastighet. Och något som alltid är gott är meatzza. Men börjat tröttna lite på min standardmeatzza. Och funderar nu på den som jag känner att den ska kunna bli min magnum opus så att säga. Kryddor, pålägg, typ av färs osv osv. Hur gör ni era?
 18. Tjoran

  metadrol

  Tjena. Vet någon vad metadrol är? Har googlat som en tok på ingredienser men hittar inget. Vissa säger att det är en steroid andra säger kosttillskott.
 19. Hur är smaken på kycklinglever?
 20. Vad gör man med kycklinglever?
 21. I vilka affärer tenderar bosarps finnas?
 22. Fråga nummer 1. Fråga nummer 1, Två av medlemmarna i the Wailers var Bob marley och Bunny Wailer, vad heter den tredje medlemen? Fråga nummer 2. Fråga nummer 2, Vilken producent brukar kallas The upsetter? Fråga nummer 3, Utslagsfrågan. Utslagsfrågan, hur många bultar finns det i Ölandsbron? Skämt å sido. Vilken kyckling köper ni som ni anser vara riktigt bra? Jag har haft problem med kyckling den senaste tiden, och då har Kronfågel varit absolut sämst. Luktar illa, smakar salt och antibiotika. Sedan Ica basics, varför testade jag den ens. Så den egentliga frågan lyder. Vilken kyckling anser ni är bäst och mest prisvärd?
×
×
 • Create New...