Jump to content

Undeniably

Medlem
 • Posts

  176
 • Joined

 • Last visited

About Undeniably

 • Birthday December 16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Recent Profile Visitors

522 profile views

Undeniably's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

268

Reputation

 1. Jag har väntat på känslan ett bra tag, och äntligen känns det rätt. Mitt recept för att lyckas är att planera. Alltid ha bra och god mat hemma, planera middagen, baka fröknäcke till lunchen. Ha babybel i kylskåpet når snack-djävulen sätter igång. Att inte börja FÖR strikt, då är det lättare att ge upp… Jag funderar på att inte väga mig denna gången. Bara mäta. Jag blir fort hysterisk med vågen. För all del, när det går åt rätt håll är det motiverande, men när det inte gör det deppar jag i hop totalt. Mäta runt kaggen, och ha ett långsiktigt mål. Beach 2019 har typ redan gått åt helvete.
 2. Hej! Minns du mig? Samma här… Var så duktig för några år sen, och nu ser jag ut som en julgris som blev glömd när slaktbilen kom... Suck! Tänker som dig - nu MÅSTE jag skärpa mig. Vi kan vara duktiga tillsammans? :)
 3. Alltihop! Jag har 10 kg övervikt som jag vill bli kvitt. För en månad sen så fick jag diagosen på en reumatisk sjukdom, så också för hälsan. För detta fick jag medicin, största biverkan - att man går upp i vikt... Samt att jag alltid har bråttom. Ofta är lunchen 15 min paus mellan två kunder.
 4. Jag måste nog äta striktare om jag ska klara det här, men vad äta till lunch? Fantasien står still. Ideellt kött och smör, men lets face it, inte har man tid till det i en stressande vardag, eller möjlighet... tips? Sent from my iPhone using Tapatalk
 5. En månad har gått, inte ett gram ner.. suck!!!! Kaggen har minskat lite i volym, så byxorna sitter lite lösare, men ändå... nå't kilo hade varit trevligt att tappa.. Stosha, jag har googlat och läst om antiimflammatorisk kost, mycket intressant! Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Så är man tillbaka igen. Nu med en ny plan - att äta mig frisk. Jag har fått en slags reumatism, och äter mediciner. Men min kloka väninna menar inflammationer börjar i tarmen, så här ska det bli ny kost. Om man skulle gå ner ett kilo eller så är trevligt, men viktigast är att bli frisk. Stark motivation, med andra ord! Lifesum är installerad för att ha lite koll, men så himla lite man får äta enligt den.. [emoji15] burr. Sent from my iPhone using Tapatalk
 7. Oj som jag spårade av. Verkligen. Började med lite smygätande varje dag i en vecka, sen spårade det av totalt. Nu vet jag vad hetsätning är, det har jag aldrig gjort innan! Jösses. Jaja... Tillbaka på lchf spåret. Har tänkt att äta strikt i två månader nu, och se. Om det inte ger resultat får jag hitta en annan diet. För jag skippar inte pasta och knäckemackor för att det är kul eller att jag mår bra, jag behöver gå ner i vikt. Så enkelt är det.
 8. I morgon ska vi på fest, där man ska ha med mat och dricka själv. Tänkte ta med serranoskinka, parmaskinka, salami och sådant. Men vad kan man ha till? Fetaoströra? (Recept?) Annat gott? Står still i huvudet på mig, kommer inte på något.. :-)
 9. Ohoj, här går livet i hundra... Och maten får lida lite. Jag har målat hela eftermiddagen och kvällen, och det var inte tid för mat. Så det blev keso, grädde och hallon. Kanske inte direkt en höjdarmiddag.. Men! I morgon är det vägdag, tror inte jag gått ner ett smack. Sen är det nya tag. Och mer målande.
 10. Så skönt att inte väga sig. En vecka utan ångest. Dock känner jag mig svullen och pluffsig, men vet inte varför. Kan vara gamla hjärnspöken som härjar. Jag äter iallafall bra mat, tycker jag själv. Får se vad vågen tycker på fredag. Idag ska jag måla tak. Finns det något tråkigare? Hej nackspärr, liksom...
 11. Idag behöver jag inte väga mig för att veta att det går åt fel håll. Lördagskväll blev det alldeles för mycket alkohol, och hela söndagen var jag på mässa. Där kunde man köpa baguette, pizza eller wrap. Jag köpte en wrap, och plockade bort det mesta av tortillan. Men se, de jäklarna hade haft bulgur i wrappen också. Och på kvällen åt jag två tacoskal. Så söndag var inte direkt lyckad. Men pyttsan. Ny vecka. Nu har jag massor av grejer på G! Spännande värre!
 12. Det sitter i! Hårt! Jäkla jobbigt. Och hjärnspöken ser otroligt töntiga ut när man väl skriver ner dem... Men jag tror det är bra att skriva, eller säga högt, för då hör man hur löjligt det är! Jag kan försöka låta bli den dagliga vägningen. Jag är med i en pepp-grupp på facebook, och vi har vägning varje fredag. Så om jag håller mig till bara den, så kanske jag kan ta det lite lugnare i veckan. Mentalt altså. Jag funderar på att köra fakirluncher ett tag. Bara protein och fett, inte ens ett salladsblad. Men middagarna blir som vanligt, jag orkar inte laga två olika rätter. Men fakirlunch borde väl bidra positivt, skulle man tro. Förresten, är ägg fakir-godkänt?
 13. Nu är det dags med ett samtal med mig själv. Det är alldeles för mycket hjärnspöken. Att äta lchf är piece of cake (fat), men det mentala är svårt. Jag får panik om jag inte ser något på vågen, och analyserar mig ihjäl, dygnet runt. Vad åt jag igår? Var det något extra? Var det tomaten som fuckade upp vågen? Igen, igen och igen. Börjar omedventet äta mindre, för svält hjälper väl... Och en vacker dag gör vågen ett hopp, och himlen är blå igen. (Möjligen rosa, till och med) Nu är det färdiglarvat. Lchf är ingen snabb-bantar-kur (även om facebook florerar med "-5 på två veckor!" ). Kroppen släpper väl kilon när den är klar för det. Nu ska jag göra mitt bästa för att släppa tag om ångesten och panikkänslan, och lita på att det går åt rätt håll, även om det inte alltid går i raketfart. Sådär. När ångesten väller in, ska jag läsa detta inlägg. Varje gång.
 14. Hahaha, vilka elever! Finns det inget hyfs alls längre? Ang vikt, så tänker jag sådär ibland... "Nu skiter jag i resten av kilona och dricker vin i stället.." Men har tänkt att satsa hårt till påsk. Har jag inte gått ner mer till påsk, så får det bli så här. Men om vågen skulle ticka neråt, ja, då blir jag glad! För jag vill hemskt gärna ner några fler kilon! Blir ju så glad varje gång vågen går neråt. Men får fullkomligt noja när den stått still i fyra dagar (som nu). Jag känner att jag blir mentalt utkörd av det här rejset!
×
×
 • Create New...