Hannapanna

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om Hannapanna

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

82 profilvisningar
 1. En del blir väldigt trötta av mjölkprotein, om man har någon känslighet mot det. Du kan kanske prova att ta bort kvargen och grädden och se vad som händer!
 2. Magnesium strax innan sänggåendet kan hjälpa en att slappna av. Resistent stärkelse, t.ex. en matsked potatismjöl i kallt vatten hjälper kroppen att ta upp magnesiumet. Zinktillskott kan också vara bra vid samma tidpunkt, då det sänker kortisolet. Även kolhydrater kan visst ha den inverkan, så lite mer av den varan på kvällen kan också vara ett tips! Många nötter innehåller ju både lite extra kolhydrater och mineraler som zink och magnesium (t.ex. cashewnötter), så varför inte släppa loss lite på kvällen? Hoppas att du hittar tillbaka till skönhetssömnen!
 3. Det låter som en omedveten variant av carb nite eller carb backloading. En kväll med en insulinskjuts kan få fart på förbränningen, helst efter träning. Exakt hur det funkar kan jag inte förklara, men sök på "carb nite solution" om du vill veta mer.
 4. Hej! Jag hade också stora problem med svullen mage, förstoppning och följderna därav. Misstänkte att det var mjölkprodukterna (proteinet, inte laktosen), så har slutat med ost, grädde och annat gott. Inte ens smör funkar, så jag gör egen ghee och använder mer kokosolja och kokosmjölk i maten nu. Fuskar någon gång, men det kostar ofta mer än det smakar. Testa mejerifritt ett tag, om du fortfarande lider av dessa symptom. Hoppas att du hittar en lösning! /Hanna
 5. Halloj! Måste dela med mig av ett tips som funkade för mig när jag hade börjat med LCHF och var slö i både kroppen och skallen: Salt. Nyttigt havssalt utan massa grejs. Dricker ibland ett glas vatten med några saltflingor och citron (smakar bättre då) och strör över mina sallader och annan mat. Över en natt blev jag mycket piggare. Läste det på någon träningsblogg, kommer tyvärr inte ihåg vilken, men är glad att jag hittade en så enkel lösning. Prova!