Jump to content

Kirsi B.

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Kirsi B.'s Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

9

Reputation

 1. Hej, Brukar alltid ha med mig egenbakad färdigsmörat lchfbröd, kokta ägg, babybellost, ölkorvar, parmesankroks (minns inte hur man stavar ordet), macadamianötter, ibland avocado, oliver, brieost, gräddost och grönsaker i stavar, goda charkuterier. Ofta blir jag så mätt att minst hälften är kvar efter flygresan, vilket jag äter på vägen till boendet (ofta har man ett par timmars restid till). Inga problem med hunger här inte .
 2. Kul att ni hade trevlig träff med god mat! Synd att jag missade det. Men nästa gången ska jag definitivt försöka vara med, om datumet passar, så klart .
 3. Hej igen, För mig passar båda helgerna, men har ni tänkt att första helgen är en långhelg och många är då bortresta. Fram till den andra föreslagna helgen har ju vädret förhoppningsvis hunnit bli värmare.
 4. Hej igen, Vad roligt! Kommer gärna. I dagsläget är jag bokad den 10-11 maj (Wellness). Hagaparken fungerar utmärkt för mig, som bor i Frösunda i Solna. Men som nämdes tidigare, så kanske ett plan B behövs, svensk försommar är ju inte direkt kännt för det som man kan lita på.
 5. Tack till er alla jag lärde känna under kryssningen! Jag åkte själv jag med för första gången och var orolig att inte lära känna någon där. Y62 gjorde bra jobb med sitt flagga i terminalen, så jag hittade ett gäng glada förväntansfulla resenärer. Vi började prata och umgick i väntan på båtavgången. Tack ni alla, Ivar med sonen, Calle, Annika, Barbara, Bengt mm., som fick mig att känna mig välkommen. Det blev inte så många andra, som jag lärde känna under kryssningen, vilket var besvikelse, men är nog det mesta mitt eget fel (har väldigt svårt att söka kontakt med främmande). Annika, jag hoppas att jag inte var en alldeles för stor börda för dig, när jag hängde mest med dig där. Om jag var det så hade jag hoppats på att du hade sagt det. Synd, att du Calle kände dig utfryst och ledsen, var inte där då, men jag vet att de andra pratade om det och undrade vart du hade tagit vägen, jag såg dig inte heller efter avgången. Hoppas du mår bättre nu trots allt! Var själv i hytten redan före midnatt, men det blev tyvärr ingen sömn, hade nämligen hamnat i en korridor med ett festande ungdomsgäng. Så dagen därpå var tuff med alla super intressanta föreläsningar, men intressanta ämnen gjorde sitt och jag klarade mig någorlunda vaken. Hade sett fram emot speciellt Mys föreläsning, gillar hennes blogg och alla de kloka ord och värme, som omger alla läsare. Blev inte besviken, hon var lika värm och go som i sitt blogg. Tyvärr uteblev mitt hejdå och tack till er alla jag lärde "känna" där, till slut Mellitz oxå. Jag gick från fikabordet för att köpa en bok och hade tänkt att hinna tillbaka och träffa er alla och säga ett stort tack och hejdå. Men det tog sådan tid där vid bokköpet, att jag hann inte och ni flesta bodde ju i nionde våningen och jag i den femte, så vi sågs aldrig mera, tyvärr. Så tack än en gång och jag hoppas på en forumträff, som jag hörde att ni anordnar då och då. Och jag är definitivt med i kryssningen 2015. Hoppas ni alla andra är oxå med! Jag önskar er alla en härlig vår och sommar med mycket solsken !
 6. Jihuu, snart på väg . Ska bara duscha o packa en liten väska. Längtar... Ses snart i cafeterian, vänner!
 7. Har bokat mig till kryssningen för första gången och åker ensam (är väl en liten ensam varg av min natur). Ser verkligen fram emot eventet (var nog en av dem första som bokade) och hoppas hitta många nya vänner där. Lite orolig bara, att inte hitta er andra där i den stora båten? Någon skrev om Slussenterminalen. Men är det den terminalen eller den andra terminalen mot Lidingö? Finns det någon bar där man kan träffas innan? Med hoppning om en underbar och givande kryssning i sann LCHF-anda !
 8. I food court i Sollentuna centrum har Basilika alltid en lchf-rätt i menyn. Har inte varit missnöjd hittils.
×
×
 • Create New...