Jump to content

margaretha

Medlem
 • Posts

  1,386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

margaretha last won the day on June 19 2015

margaretha had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,134 profile views

margaretha's Achievements

Veteran

Veteran (5/7)

1.4k

Reputation

 1. Kyckling har ju lägra kolhydrater änn annan lever.
 2. Stek lever lök svamp i mycket smör antingen tar deu grädde eller lite vatten låt koka en stund. Ibland kör jag det i mixer blir som leverpastej. Blomkål är gott till.
 3. Jag åt SSRI och kunde fasa ut det efter jag började med kosttillskott D-vitamin Omega-3 B-komplex och Magnecium har fått ett annat liv.
 4. Du måste lära dig vad som triggar vilka situationer som triggar och vad du kan äta istället. A OCH O är att alltid ha tillåten mat tilljänglig.
 5. Ät ren lever i stället är inte mycket järn i en tsk pastej.
 6. Laxen är väl bra dom tar bort är ju rena giftet.Det är ju gräddbrist så det beror väl på det.
 7. margaretha

  Tillbaka

  Tack jag har klarat magen bra ätit surkål däremot har jag fått en allergisk reaktion av antibiotikan finns bara den som hjälper mot denna bakterie. Får äta allergimedecin
 8. margaretha

  Tillbaka

  Ja har tänkt på det men än så länge äter jag antibiotika och då pajar magen så får vänta lite.
 9. margaretha

  Tillbaka

  Hej är tillbaka i forumet efter operation 31/1. Opererade bort en tårtbit på bröstet fick en rejäl infektion efter 1 vecka legat inne för den. Anaeroba hette infektionen fått antibiotika i droppform. Har nu insatt en sk vac som suger sårvätska ska ha några veckor. Såret ska läkas inifrån. Sedan när det är läkt ska hela bröstet opereras bort. Varför jag skriver är hur jag ska äta . Nu äter jag lchf medel kosttillskott d-vitamin c-vitamin b-vitamon omega r och magnecium. Äter kever flera ggr i veckan är det något som behöver läggas till.
 10. jag brukar göra ett gäng köttbullar gör smeten lägger i silikonformar in i ugnen sköter sig själv kan ju variera kryddningen berfekt att ta med
 11. Jag förstår inte problemet med att göra sås reder aldrig använder grädde och kokar ihop blir ofta för tjock eller så använder jag sky vispar ur pannan med vatten eller vin.
 12. Denna människa som skrev frågan har ju inte ens svarat så det kan ju inte vara intressant.
 13. Det är ju lättare hålla en strikt lchf än massa saker som triggar
 14. Jag gjorde som du trillade dit i början men sa till mig själv du kan ju inte ändra på alla andra du måste ändra dig själv. Jag lagar bara lchf mat så kokar jag tex potatis timmgubben. Har ätit lchf i 10 år nu kan det stå chokladkartonger på bordet utan att jag tar skulle jag göra det blir det ett helvete i flera dar.
×
×
 • Create New...