Jump to content

margaretha

Medlem
 • Posts

  1,386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by margaretha

 1. Kyckling har ju lägra kolhydrater änn annan lever.
 2. Stek lever lök svamp i mycket smör antingen tar deu grädde eller lite vatten låt koka en stund. Ibland kör jag det i mixer blir som leverpastej. Blomkål är gott till.
 3. Jag åt SSRI och kunde fasa ut det efter jag började med kosttillskott D-vitamin Omega-3 B-komplex och Magnecium har fått ett annat liv.
 4. Du måste lära dig vad som triggar vilka situationer som triggar och vad du kan äta istället. A OCH O är att alltid ha tillåten mat tilljänglig.
 5. Ät ren lever i stället är inte mycket järn i en tsk pastej.
 6. Laxen är väl bra dom tar bort är ju rena giftet.Det är ju gräddbrist så det beror väl på det.
 7. margaretha

  Tillbaka

  Tack jag har klarat magen bra ätit surkål däremot har jag fått en allergisk reaktion av antibiotikan finns bara den som hjälper mot denna bakterie. Får äta allergimedecin
 8. margaretha

  Tillbaka

  Ja har tänkt på det men än så länge äter jag antibiotika och då pajar magen så får vänta lite.
 9. margaretha

  Tillbaka

  Hej är tillbaka i forumet efter operation 31/1. Opererade bort en tårtbit på bröstet fick en rejäl infektion efter 1 vecka legat inne för den. Anaeroba hette infektionen fått antibiotika i droppform. Har nu insatt en sk vac som suger sårvätska ska ha några veckor. Såret ska läkas inifrån. Sedan när det är läkt ska hela bröstet opereras bort. Varför jag skriver är hur jag ska äta . Nu äter jag lchf medel kosttillskott d-vitamin c-vitamin b-vitamon omega r och magnecium. Äter kever flera ggr i veckan är det något som behöver läggas till.
 10. jag brukar göra ett gäng köttbullar gör smeten lägger i silikonformar in i ugnen sköter sig själv kan ju variera kryddningen berfekt att ta med
 11. Jag förstår inte problemet med att göra sås reder aldrig använder grädde och kokar ihop blir ofta för tjock eller så använder jag sky vispar ur pannan med vatten eller vin.
 12. Denna människa som skrev frågan har ju inte ens svarat så det kan ju inte vara intressant.
 13. Det är ju lättare hålla en strikt lchf än massa saker som triggar
 14. Jag gjorde som du trillade dit i början men sa till mig själv du kan ju inte ändra på alla andra du måste ändra dig själv. Jag lagar bara lchf mat så kokar jag tex potatis timmgubben. Har ätit lchf i 10 år nu kan det stå chokladkartonger på bordet utan att jag tar skulle jag göra det blir det ett helvete i flera dar.
 15. Jag har 30 kg övervikt så har ätit lchf sedan 2006 gick ned 15 kg på 3 veckor stod still i flera år förra året gick jag ner 17 kg nu står jag still igen. På vardagarna äter jag 1gång om dagen middag lunch och middag på helgen men mår otroligt bra.
 16. Tyvärr brottas jag med vikten fortfarande men jag mår så bra så finns inte på kartan att jag skulle byta till något annat.
 17. När jag strålades efter min livmoderscancer så gjorde jag äggmjölk jag unvek mejeriprodukter då det kan höja blodsockret. Jag åt och äter fortfarande väldigt strikt men tillåter mig avsteg från strikt ibland. Friskförklarades 2015 i oktober.
 18. Bra med reklam avbrott tycker jag brukar passa på att kissa
 19. Det är ju massa produkter so görs så med kött styckas utomlands fisk rensas kyckling ja massor av saker så det var ju ingen nyhet. SJÄLVKLART ÄR DET INTE OKEY.
 20. Kul grej vi hade aldrig problem med lunch och middag utan vissa stållen fanns bara bröd och marmelad men på vissa ställen var det fin frukostbuffe.
 21. Jag har hand om hen på mitt jobb skola hen är rekomenderad att kolhydrater är viktigast att få i sig. Kostråden är katastrofala hen ska äta som alla andra och ta insulin efter det. Akta sig för fett ska äta Becel. När jag har frukosten tar jag inte fram cornflakes utan hen får äta lite bröd och protein då ligger blodsockret mer stabilt hela dagen.
 22. När vi bilade i Italien 1 mån var det svårt att få bra frukost jag hade äggkokare med mig drack kaffet med kokosfett och gick upp på rumet och åt kokt ägg och smör eller majo.
 23. Jag gjorde det 3 mån i början av förra året hade energi och or och gick ned 17 kilo börjar på måndag igen.
×
×
 • Create New...