Nyttliv

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

22 Bra

Om Nyttliv

 • Rank
  Nyanländ

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Nyttliv

  10 kilo

  Hej och hå! Nu har det gått en och en halv vecka. Det har varit en slingrig väg. Inte raka spåret direkt... men idag stod vågen på 74.8 vilket är -1,9 kilo och det får jag säga att jag är nöjd med. Jag kämpar vidare!
 2. Nyttliv

  10 kilo

  Idag körde jag igång så i morse var det dags för vägning och mätning. Vågen visade på "personbästa". Ett trist "rekord"... 76,7 stod det båda gångerna som jag steg upp på vågen. Vägde mig två gånger - man vill ju vara säker! ? Så mycket har jag aldrig vägt förut och så mycket vill jag aldrig väga igen. Nu kan de bara gå neråt! Måtten var: 109 89 109 Japp! Nu är jag igång!!
 3. Nyttliv

  10 kilo

  Tack ska ni ha för fint välkomnande!! ?
 4. Nyttliv

  10 kilo

  Hejsan alla glada LCHF:are ? Imorgon ska jag återgå till den low carb kost som jag övergav för alltför länge sedan. Det är helt klart så att jag är ytterst känslig för kolhydrater. Detta i kombination med stress på jobbet under det senaste halvåret, dålig sömn (pga stressen) och mitt intåg i övergångsåldern har verkligen givit resultat. Resultat i form av kilon som känns och syns. Inte roligt alls! Nu är det dags att ta tag i detta och imorgon bitti väger jag in mig. Jag väger nu mer än jag någonsin har gjort. Det är ingen extrem övervikt men det är tillräckligt för att vara ohälsosamt, obekvämt och trist. Målet är att gå ner 10 kilo. Jag har vid tidigare försök haft fallenhet för att tro och vilja att det ska gå snabbt men förhoppningsvis har jag blivit klokare och inser nu att det måste få ta tid. Jag kommer att besöka Kostdoktorns sida och forum för tips och motivation. ?