Jump to content

Candydarling

Medlem
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

About Candydarling

 • Birthday 08/27/1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Candydarling's Achievements

(2/7)

15

Reputation

 1. Ett rejält benpass senare mår jag mycket bättre. Tanken slog mig förut att jäklar vad lätt det är att bli besatt, av allt! Jag har egentligen precis börjat med lchf och redan ska man bli högextrem med fakir och PF bla bla bla, vad hände med lchf som hälsosam livsstil? Ju mer man läser och gror in sig desto mer känns det som man blir begränsad från ALLT, inte bara socker och kolhydrater. Plötsligt är grädde och broccoli också farligt? Nötter och bär? Alltså fan människor, vi måste leva och njuta också, Man blir ju bara sjuk av att hålla på såhär!
 2. ja, det ska jag göra också. Idag när jag ställde mig vågen visade den 1kg upp. och nu har det ju faktiskt ändå gått över en vecka sedan midsommar, det borde inte hålla i sig så länge. Väldigt tråkigt.
 3. Hrmmm vet inte riktigt när jag har tjejveckan egentligen. mest bara en känsla. Har pstav och när jg satte in den så försvann mensen. Däremot är de andra "problemen" som sötsug, humörsvängningar osv fortfarande ganska framträdande, och nästan alltid runt den 20e så mja, mycket möjligt. Undrar bara hur jäkla lång tid det ska ta innan det släpper.... det är så lätt att tvivla och ge upp på hela lchf-stuket när man känner sig såhär.
 4. tycker ändå ine jag äter mycket mejerier, endast riktigt smör, lite ost (mest parmesan eller feta) och creme fraishe. Tycker ändå det borde räknas som rätt lite?
 5. Har hållit på med lchf i ca 2 månader nu. I början gick det hur bra som helst, jag gick ner 2 kg och kände mig riktigt fit och lean i kroppen. Är normalvikten från början och behöver väl egentligen gå ner så mycket, vill mest bara slippa den uppblåsta och svullna känslan i kroppen samt må bra! men nu sista veckan har jag verkligen kännt mig helt toksvullen. Enda skillnaden jag gjort i kostväg är att öka fettet och försöka bli lite mer strikt. Jag äter enligt PF och äter 2-3 mål om dagen. Träning har det varit dåligt med sista veckan, annars springer jag 2-3ggr i veckan och promenerar där i mellan. Visst, jag åt kolhydrater, en hel del, under midsommarafton. Ett medvetet val som jag absolut inte känner ångest inför. Men att vara svullen såhär långt efter brukar jag aldrig vara. Känner mig helt degig och orkeslös. Blir genast lite fetträdd och undrar hur jag ska fortsätta? Dagens kost: 12.00 - ca 200g (rå vikt) torsk stekt i en stor klick smör + spenatsås (grädde, smör + fryst spenat) 1 kokt ägg med 4tsk majonäs. Kaffe m. kokosfett 16.00 - ceasarsallad på blandade gröna grönsaker(ruccola, grön paprika, gurka) lite rödlök, 1 stor kycklingfile stekt i smör, 4 skivor bacon, ½ kokt ägg, parmesan & dressing på majo, fetaost & creme fraishe + 2 äggmuffins m. bacon i. Kaffe m. kokosfett Vad tror ni? Är allt midsommarens fel eller är det något annat?
 6. så när du äter "som vanligt" är det liberal lchf? strikt? Fakir? Unnar du dig annat än lchf ibland? Blir du inte döhungrig? jag har först nu, efter två veckor på periodisk fasta övervunnit morgon-hungern som varit nästan olidligt! varit så hungrig att jag verkligen mått illa. hu sjuttan ska man då klara en hel dag?!
 7. Blir det inte lätt efter fastedagarna att man liksom...överdriver på de andra 5 dagarna? eller är tanken att man SKA äta mer? Kanske inte överdriva men att man ändå kan äta med gott samvete även när man är sugen och nte bara hungrig?
 8. Men ni som nu äter enligt 5:2, hur äter ni på de fria dagarna? Äter ni allt möjligt? hur mycket ni vill? Tänker ni överhuvud taget? eller försöker ni även där tänka er för så att det inte blir för mycket kcal, för mycket carbs osv osv?
 9. Goddagens! Är grymt nyfiken på 5:2 dieten och har sett den omtalade dokumentären som vetenskapens värld visade nyligen, samt sökt runt en hel del på nätet. Äter själv periodisk fasta sedan några veckor tillbaka vilket fungerar fint för mig. Är dock jättenyfiken på om någon här inne kör 5:2 och kanske till och med gjort det ett tag? hur mår ni? hur äter ni? Äter ni strikt lchf även under fastan trots att det förespråkas frukt och grönt? Tell me!
 10. aldrig hört talas om? Är det något särskilt du hittat?
 11. Whaat? jag tycker jag käkar hur mycket fett som helst alltid kokosfett i kaffet, steker i mycket smör, har alltid feta såser/dressingar till maten och alltid majonäs till äggen osv. Vet inte hur jag ska få i mig mer?
 12. Skit i allt vad bantningsprodukter heter. Jag har varit sponsrad inom kosttillskottsindustrin ett länger tag och kan säga med handen på hjärtat att det mesta är skit. Fettförbrännare och kolhydratsblockerare fungerar inte. du slösar bara dina pengar. Ha som tumregel att promeneera minst 30 min om dagen, det är lagom att börja med och mindre tycker jag inte att någon borde röra sig. Portionsstorlekarna är A och O så börja där. fyll upp halva tallriken med grönsaker, gärna grövre varianter som broccoli osv som ger bra mättnad. Håll dig borta från allt vitt bröd, pasta potatis och ris och om du nu hittar en diet - följ den!
 13. Det blev att käka ostullar och skrapa ur turkiska yoghurtburken, ösa i kokos och sötmandlar. Kanske inte det bästa, men nu är burken slut och risken att åka dit igen är väck bättre känns det idag och vi tar nya tag!
 14. har bara kokosfett som är smaklöst så jag tror inte jag skulle palla en matsked rent fett utan smak
×
×
 • Create New...