Gå till innehåll

Thomas H

Medlem
 • Innehållsantal

  55
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

22 Bra

Om Thomas H

 • Rank

 1. Hej där Pilsnergubben! Du bör väl använda ett lokalproducerat snus.......dvs. ett Svenskt!
 2. Intoleranser kan jag nog hålla med om, men vad gäller magsyra kan det nog precis vara tvärtom. Dvs för lite......Kan testas med saltsyretablett! Håller med om parasiten också!
 3. Som du märker lidokain så är din fråga lite ovanlig..... dvs. Stämmer inte för de flesta. För över tio år sedan fick jag lära mig att för dom flesta undveks halsbränna om man minskade ner på de vita produkterna(socker och mjöl). 2001(?) kom losec ut i småförpackningar och kunde sedan köpas receptfritt. Samma år var det en mindre artikel i läkartidning om en studie som rapporterade om att lånvarig Losecanvändning skapade näringsbrister så en koständring är nog bäst för detta problem som nu väldigt många har!
 4. Förra året räckte det med att gå ut i skogen och ställa ut hinkarna så hoppade blåbären av sig själv dit...... i år behöver dom betydligt mera hjälp!!! Många villa ha och plockar givetsvis bär åt dom då....levererar enbart hela hinkar! (N Skåne/S Småland). Rätt vad gäller hallon och Björn(brum)bär, gott om dom i år även om nu torkan i sommarens mitt verkade förstöra det hela! Synd att inte hjortron växer så här långt söderut.
 5. Hördu, syster! Hur är det med blåbären då...... inga i frysen än? Inget sug efter det då???
 6. Om pumpakärnor så har det sagts att det är bra för prostatan! Stämmer inte det? Är det bara en skröna? Ps! Tycker det är gott att tugga på några dagligen........
 7. Läkare??? Lysnade i våras på ett 90 minuter långt föredrag av Docenten, läkaren och kirurgen Ralf Sundberg och han sa i slutet av sitt föredrag med "glimten i ögat" att nu visste vi åhörare mer om fett och kolesterol än den vanliga läkaren...... dvs. bl a om vad som nu orsakar kärlförträngningar mm. Ett intressant och mycket bra föredrag!
 8. Thomas H

  Mygg

  Ja, det där kan väl stämma vad gäller vätränade..... lite svett, drar väl till sig både mygg och flugor! Det att blodgruppen skulle ha en inverkan tror jag inte på utan något annat lockar mer för dom där myggen som älskar vissamer... Tror väl inte heller att det är ett sötare blod även om nu exvis myror älskar sött/socker och tom. dör av det..... dränker sig lätt i flädersaft!!
 9. Thomas H

  Mygg

  Just den B 1 vitamin jag använder mot mygg, när det är som värst är inköpt i DK."Natur drogeriet". 25 mg tabletter och 1 tablett dagligen i samband med måltid! Både mygg och fästingar gillar mig så det är nog samma sak/smak som dom gillar! Att nu även B 6 och B 12 skulle skydda visste jag inte. Däremot läst i litteratur att just B 1 lämpar sig som myggskydd och det fungerar för mig!
 10. Thomas H

  Mygg

  Ja, det är väl något i blodet som lockar och mygg har även alltid älskat mig! Nåväl, vill man skydda sig en tid då det är som värst kan man ta B1-vitamin (Tiamin) och det hjälper! Även B-vitaminkomplex hjälper men vad det verkar så är det just B 1 som gör susen.... Nog bättre än smörja in sig med kemiska medel! Sen finns det säkert många andra knep... exvis vitlök...
 11. Mig veterligen är det bra att ladda upp rikligt med C-vitamin före operation vilket "snabbar" på läkningen! 30. maj... Nog bra att börja nu och självklart är en näringsrik LCHF-kost bra både före, under och efter..... Förmodligen kan du googla på detta om C-vitamin. Har inte själv gjort det men hört talas om att C-vitaminuppladdning före kirurgi är bra....
 12. Kroppen möblerar väl om lite..... ut med skiten och in med kvaliten(mera näring)... och klart, det kostar väl lite! Allvarligt talat, tror faktiskt att det är det som händer när nu exvis socker/stärkelseabstinensen är igång!
 13. Lyssnade just på Ralf Sundberg i måndagskväll i Kristianstad. Intressant, bra och rolig föreläsning! I slutet av föreläsningen sa han med glimten i ögat att vi åhörare nu visste mer än den vanliga läkaren om fetter och kolesterol! Finemang!!!!
 14. Bakpulver/bikarbonat som nämndes är ett bra förslag som hjälper många. Ett annat är ett glas vatten med citronsaft från en färsk citron..... Sen å andra sidan har jag för mig att det även kan bero på för liten saltsyreproduktion och i så fall bör ju sådant tillföras........
 15. Jäsicken vad du skriver bra LEO! tycker samma som dig även i denna tråd... Dvs Ann är/var något fettskrämd men resten av det hon nu framför är 100 % rätt!! Alla koster som tar ett steg gentemot LCHF-hållet är förstås bra och vi alla är individuella! Därför har väl bl a den här så kallade Medelhavskosten skapats i SLV och andras vokabulär......
×
×
 • Skapa nytt...