marialorne

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om marialorne

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 1977-01-22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm
 • Interests
  Träning, matlagning, design, mode, form, vänner och familj
 1. Tack, ska testa kokogrädde! Tack för alla tips, jag suger åt mig allt! :-)
 2. Ja, för mig med. Dock är ju den svår att styra över, även om man måste tänka på det hela tiden att inte stressa. Lättare sagt än gjort!
 3. Tack för ditt svar! Jag ska genast testa D-vitamin, köpte precis här via sajten. :-)
 4. Tack! Jag har beställt D-vitamin nu via länk från sajten här, ska börja knapra direkt. Äter väldigt lite socker (nån frukt/bär ibland) och huden mår mycket bättre när jag äter LCHF så jag är mycket övertygad om att socker är en stor bov. Ska testa att återinför feta mjölkprodukter för det skulle underlätta rätt mycket! :-) Det jag läst tidigare är att det som kan trigga rosacea är den höga halten av hormoner som tydligen kon har i sin mjölk.. Dock, jag har ingen aning om det kan stämma utan detta är något jag snappat upp och valt att testa att undvika. Ska meddela sen hur det går! Tack för feedback!
 5. Tack Kjell för din kommentar! Ska definitivt testa det där med D-vitamin, och jag har tänkt tanken själv tidigare.. (Hursomhelst mår huden mycket bättre sedan jag började med LCHF, även om jag tycker det är lite svårt när man samtidigt undviker mjölkprodukter. När jag började smörja ansiktet med kokosnötsolja/äta kokosnötolja kände jag dessutom stor förbättring)
 6. Hej! Har en fråga; försöker hålla mig ifrån komjölksprodukter då jag hört att det kan hjälpa vid Rosacea.. Har ni tips på ersättande produkter? Funderar även på om jag borde återgå till mjölkprodukter och se vad som händer, kanske är det ändå bara socker/stärkelse som är boven (inte mjölkprodukterna)? Någon av er som har Rosacea och vet mer? Jag tål ju egentligen all mat, har bara undvikit mjölk för hudens skull..
 7. Har en fråga; försöker hålla mig ifrån komjölksprodukter då jag hört att det kan hjälpa vid Rosacea.. Har ni tips på ersättande produkter? Funderar även på om jag bör återgå till mjölkprodukter och hoppas att det framförallt ändå bara är socker/stärkelse som är boven?