jala

Medlem
 • Innehållsantal

  2 024
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  12

jala vann senast 1 Juli

jala hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

3 471 Enastående

1 följare

Om jala

Senaste besökare till profilen

1 608 profilvisningar
 1. jala

  Cancer

  Det var längesedan sossarna lämnade ut Sverige till industrin för att låta dem bekosta dyra studier. Numera har man helt tappat kontrollen över industrin. Läkemedelsindustrin bekostar de studier som ligger till grund för läkare och sjukvårdspersonals utbildning. Därmed har fått en förklaring varför läkare inte begriper bättre.
 2. jala

  Cancer

  Vad värre är att du får glukosdropp av de korkade läkarna.
 3. jala

  Cancer

  https://nyadagbladet.se/halsa/svalter-cancer-utan-socker-detta-besvaras-i-ny-studie/
 4. jala

  Ketogen kost och cancer

  https://nyadagbladet.se/halsa/svalter-cancer-utan-socker-detta-besvaras-i-ny-studie/
 5. Här kommer mera om Carnivore, måste helt enkelt vara det bästa sättet att äta. ""Eftersom jag under de första två veckorna även vägde och skrev upp allt jag åt, upptäckte jag snart att mitt kaloriintag sjönk rejält. Jag blir enormt mätt av protein! Min energi minskade dock inte, och snart märktes det på vågen varifrån all ork kom: mina fettdepåer. Ett bra bevis på att jag kommit in i finfin ketos."" Kan bara hålla med då jag upplever samma sak beträffande kaloriintag samt bättre ork och mående. http://nutriavans.se/carnivore-varfor-hur-resultat/
 6. Med tanke på hur nytt partiet är så kanske det kan betraktas som ett bra resultat. Det gäller att sprida kunskap om partiet inför nästa val. Kunskap ger makt. Googla på Torbjörn Sassersson. En mycket intelligent man, helt i min smak. Han har förmågan att sprida kunskap.
 7. Kan du inte se vikten av massmedias spridning av ett nytt parti som har hälsa och sjukvård som en av sina huvudfrågor. Det du nämner om LCHF har aldrig försökt att bli ett parti utan försökt att sprida kunskapen på andra sätt. Ett parti skulle bli ytterligare ett sätt att sprida kunskap. Massmedial bevakning som hjälp till spridning om kosten vikt för hälsans skull osv.
 8. Tycker inte du är speciellt pragmatisk, snarare onödigt pessimistisk. SD kämpade i motvind och är nu tredje största partiet. Så inget är omöjligt om man inte kastar in handduken utan att ens försöka. Partiet fick sina första mandat i kommunfullmäktige i valet 1991 och passerade riksdagens fyraprocentsspärr i valet 2010 med resultatet 5,7 procent. I Riksdagsvalet 2014 ökade partiet med 7,2 procentenheter och fick 12,9 procent av rösterna. Sverigedemokraterna är därmed Sveriges tredje största riksdagsparti. Sverigedemokraterna – Wikipedia https://sv.wikipedia.org/wiki/Sverigedemokraterna
 9. Avsikten är inte att påverka ett stelt parlamentariskt system. Får partiet så många röster så det kommer över riksdagsspärren så blir vår kost och därmed hälsofördelarna synliga för långt fler människor. Att detta är så svårt att fatta begriper jag inte. Partiet innehåller en hel del tunga namn.
 10. En av initiativtagarna är Björn Hammarskjöld. http://kostkunskap.blogg.se/ Utdrag ur kostkunskap. " Idag är det alldeles för många byråkrattor inom myndigheterna. Byråkrattor saknar vanligtvis kunskap om skillnaden mellan en byråkratta och en byråkratte. Byråkrattor bryr sig inte om den enskilda människan och hennes rättigheter utan berikar sig på den enskildes bekostnad. Ibland kan även Staten få sitt men aldrig den enskilda människan." Kan vara bra att ha i åtanke inför nästa val. Kanske blir det omval lagom till jul, vem vet.
 11. Folkhemmetsveriges riksdagskandidater. http://folkhemmetsverige.se/riksdagskandidater-2018/ En av kandidaterna är Mats Lindgren ägare av bloggen Fet hälsa. Mats Lindgren, Lycke Hemsida … https://fethalsa.wordpress.com/ Arkiv 2018 http://folkhemmetsverige.se/2018/09/
 12. jala

  Börjat träna, eller?

  Troligtvis så är det så. https://sv.wikipedia.org/wiki/Homeopati
 13. Jag har inte någonstans skrivit annat än att http://folkhemmetsverige.se/ är ett politiskt parti, eftersom du har stora fattningsproblem alltenativt inte är läskunnig så avslutar jag min kontakt med dig i detta ämne.
 14. jala

  Godmorgontråd?

  Du är praktiskt taget felfri, möjligtvis har du blivit felinformerad. Vad vet jag.
 15. Litsfeldt i samma sakfråga. https://www.aftonbladet.se/debatt/a/oReWpW Det handlar om att klämma åt samtliga partier och upplysa folket. http://folkhemmetsverige.se/ Hoppas att alla begriper andemeningen. Har någon ett bättre förslag för vår folkhälsa?