jala

Medlem
 • Innehållsantal

  1 745
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  10

jala vann senast 26 December 2017

jala hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

3 004 Enastående

1 följare

Om jala

 • Rank
  Veteran

Senaste besökare till profilen

1 305 profilvisningar
 1. jala

  Godmorgontråd?

  Om jag inte glömmer av det så återkommer jag. Personligen tror jag att det är smart att glömma av det så jag slipper att grubbla. Undrar om jag kan sova för nu känner jag mig helt väck.
 2. jala

  Godmorgontråd?

  Nu vet jag varken ut eller in. Är jag dum som är smart eller är det smart att vara dum.
 3. jala

  Godmorgontråd?

  Jag undrar oxå men vågade inte fråga. Man vill ju inte framstå som okunnig.
 4. jala

  Godmorgontråd?

  Brödrost i skåpet och där får den stå. Berätta gärna vad ni har i era gömmor.
 5. jala

  Godmorgontråd?

  Haja inte riktigt. Kan du ta det en gång till?
 6. jala

  Livsmedelsverket och ungas kostvanor

  Glömde att lägga in länken. flåt. https://translate.google.se/translate?sl=en&tl=sv&js=y&prev=_t&hl=sv&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.zoeharcombe.com%2F2018%2F05%2Fjamie-oliver-hugh-fearnley-whittingstall-childhood-obesity%2F&edit-text=&act=url
 7. jala

  Livsmedelsverket och ungas kostvanor

  En översättning av länken kommer här.
 8. Jag tror att vi är många som har ramlat och slagit halvt ihjäl oss. Här får vi hjälp när det inte går som vi hade hoppats.
 9. jala

  Börjat träna, eller?

  Det är liksom inte min grej att kasta in handduken. Mot alla odds så är jag fortfarande medicinfri. Enligt min Läkare så borde jag ta metformin samt statiner. När jag fick det beskedet så sa jag, skulle inte tro att jag behöver det. Jag tror att min kropp mår bättre utan medicinering.
 10. jala

  Börjat träna, eller?

  Nja, jag har aldrig tränat hårt, däremot så var jag i dåligt skick p g a åratals missbruk av alkohol,cigaretter samt socker.
 11. jala

  Anti-svampmedelresistens

  Tack för hjälpen.
 12. jala

  Börjat träna, eller?

  Min väg till mitt nya liv så gick jag så långt jag kunde på 30 minuter, sedan vände jag och gick tillbaka. Jag fick inte stanna och pausa utan tvingade mig att gå hela tiden. Jag nådde min topp på ca en vecka och blev sedan inte bättre. Dessvärre så har jag råkat ut för incidenter som gjort att jag ramlat tillbaka och mödosamt jobbar jag mig nu vidare. Jag har märkt att mina lungor fungerar bättre om jag inte äter innan jag går ut och går.
 13. jala

  Dåliga värden på blodfetter :(

  Här kommer det mera livsnödvändigt kolesterol. https://ehdin.com/nyttan-av-kolesterol-2/ Släng dig i väggen Doktorn, ta dina statiner och kör upp någonstans.
 14. jala

  Dåliga värden på blodfetter :(

  Så det innebär att statiner är satans verk ( läkemedelsindustrins ). Ketogen LCHFkost är det som gäller. Omega 3 som kosttillskott är bra för hjärtat. Bry dig inte om Werlabs, det kostar bara en massa pengar och så blir du orolig i onödan. Lägg hellre dina pengar på krogen med ditt hjärtas dam och ett glas rött till henne. Lämpligen kostar du på dig några röda rosor och jag lovar att du får bättre valuta för dina pengar. Vad du än gör, ta aldrig statiner.
 15. Den tackar jag för.