Jump to content

Kraftwerket

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Kraftwerket's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

31

Reputation

 1. Dagens och morgondagens matlådor på jobbet, Kycklingfilé med ugnsrostade rotfrukter, brysselkål, rädisor och kryddsmör.
 2. Bjuder väl på några nya matbilder från dagens intag. Frukost, kokosgröt med blåbär, pumpakärnor och riven kokos. Sen lunch efter träningen, kycklingfilé med smörslungade grönsaker, oliver och kryddsmör.
 3. Matlådor till helgens jobbpass, serveras med kryddsmör.
 4. Frukost Sen lunch efter träningen Sen har det även blivit en äggmjölkslatte å så får jag se om det blir något mer innan dagen är slut...
 5. Inget slår en stor och god äggmjölkslatte!
 6. Tyvärr är det nog bara att acceptera att en viss mängd kolhydrater är ett måste vid träning/tävling på hög intensitet. Att försöka få kroppen orka jobba på hög intensitet med fett som bränsle kommer kräva så mycket sye(för att omvandla lagrat fett till energi) att det blir ren fysiologiskt omöjligt. Själv kör jag väldigt strikt lågkolhydratkost till vardags och under träning(korta som långa distanspass) med låg intensitet. Laddar aldrig med kolhydrater inför ett hårt träningspass men intar en viss mängd kolhydrater under den hårda träningen. Allt är ju väldigt individuellt och mycket eller mest handlar det om att hitta sin lösning för att få lågkolhydratkost att funger med hård träning/tävling.
 7. Jag passar väl på att göra lite reklam för min träningsblogg http://www.kraftwerketsblogg.com Tränar mest cykel(mtb och racer) men har även börjat smyga in lite viktträning. Rätt ny på det här med LCHF och nu kör jag mer eller mindre strikt. Ser inte det som ett måste men vill testa hur det fungerar tillsammans med seriös träning.
 8. Rätt verktyg är självklart bra, är man osäker på hur man gör för att spänna/justerat/byta eker...finns en massa bra klipp på youtube som visa hur man gör steg för steg. Även Park Tool har en bra "Repair Help". http://www.parktool.com/blog/repair-help Ingen "balansering" behövs eller görs efter "spänning, omekring eller ekerbyte. Har man inte verktygen så visst är det ett smidigt och bra alt. att gå till en lokal cykelverkstad.
×
×
 • Create New...