KiaraVarNamnet

Medlem
 • Innehållsantal

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

7 Neutral

Om KiaraVarNamnet

 • Rank

 • Födelsedag 1997-06-02

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden
 • Interests
  Instagram? Sök: stay____positive
 1. Ost! Perfekt! Väldigt väldigt bra råd, tack! Ska fixa mig mer fakta om kroppen, träning och hälsa. Egentligen önskar jag bara att jag kunde göra det så enkelt som att träna en timme om dagen hemma. Magen en dag, armarna en dag osv. Låter oseriöst med träning hemma men jag har fått jättebra råd på senaste! Det är såhär: Jag sökte till en terapeut för två år sen på grund av en annan sak som gjorde mig deprimerad. Många människor skulle titta på mig som ett missfoster nu, men det händer alla något dåligt ibland i livet som man inte kan ta sig igenom själv. Jag fick jättedåligt självförtroende och tappade så mycket glädje på så få tid. Det gjorde att jag sökte mig till människor som kunde känna samma som jag gjorde och som kunde förstå mig. Men dem här människorna var ledsna över många saker och det mesta handlade om utseende. Det var då jag började titta på mig själv. Varenda liten cm av mig själv var.. fel. Förlåt för all onödig text. Till ditt svar: Nej, det hjälpte mig inte. Jag gick till min terapeut, pratade om min vikt, fick svar som bara höll med som ett nick eller ett "aa..", sen gick jag hem igen. Men jag inser nu efter två år att det inte hjälpt mig något alls. Så för några månader sedan sökte jag upp en ny terapeut som öppnade upp en helt ny värld för mig. Nu är det ju självklart jobbigt att tänka sig att det var två år fulla med väldigt många jobbiga perioder då jag varit på sjukhus ett flertal gånger. Om jag hade bytt tidigare hade det kanske aldrig hänt men det vet man ju inte, eller hur? Jag ser mycket bilder i min vardag på tjejer som är perfekta. Som "tumblr.com" och "weheartit.com" Men just då gör det mig ingenting för då tänker jag att jag är glad över hur jag ser ut och vem jag är. Sen går det kanske en timma, och jag kan inte sova just för att jag börjar tycka att jag är så lat som inget gör något åt min kropp! Jag tycker absolut du har rätt med det här vad dem säger och gör på reklamer. Det är hemskt ibland, dock kollar jag bara tv sammanlagt 1 timma i veckan. Jag har varit mer utseendefixerad än vad jag är nu och jag kan fortfarande inte vara med en kompis om jag inte plattat mitt hår eftersom lockigt hår ser man tydligen tjock ut i och de flesta har ju plattat så man vill ju inte sticka ut. Inombords vill jag vara den jag egentligen är men jag vet inte vem jag är än.. och om den personen kommer bli accepterad av samhället.. Kanske det är jag? Kanske kan en förändring få mig att må bra? Det är det jag vill ta reda på. Tack för att du frågar och för att du vill lyssna/läsa. Det bildar en större glöd inom mig! Kanske mycket onödigt att veta också men jag tror det var något som jag själv behövde få berätta för någon. Må så gott! /Kiara
 2. Ja jo, men vad säger att den bilden är 100% sann? Jag förstår att man måste träna hårt för att få den kroppen, och att det inte handlar om maten egentligen. Muskler väger också! Man får en oattraktiv kropp och man blir ohälsosam om man svälter sig. Allting handlar om hårdträning och stora mängder med hälsosam mat. Vad ska man träna och hur ska man träna för att se "smal" ut efter kanske ett år? Jag kan/vill inte betala hela 5000kr för 10ggr hos en personlig tränare heller. Skulle bli så tacksam om du skulle kunna ge mig något litet råd! Tack så mycket på förhand!
 3. Ja, jag har det här med vikt i tankarna hela tiden! Många säger "Gör det som blir bäst för dig" och då blir det strul för mig eftersom jag tror att det som är bäst för mig är att bli smalare vilket kan vara farligt - Vad som hänt på senaste är att jag väljer det nyttiga framför den onyttiga maten! Små dumma undantag ibland men kommer på mig själv fort! Dock har jag svårt att hitta mig något nyttigt när jag är hungrig och struntar i att äta istället. Jag har ringt till ett träningscentrum och pratat med en pt (som jag tidigare i tråden fått råd om) och det går positivt framåt! Är ute mer. Jag går långa promenader med hunden min och peppar mig till att hitta på saker för att hålla igång dagen! Tack för att du frågar Calle! P.s! Har du några tips på rätter som är ganska enkla att göra? Tack på förhand!
 4. Det låg mycket intressant i det du skrev. Väldigt mycket bra saker! Jag ska kolla lite närmare på saker och ting på nätet när det gäller kost och träning och absolut se till att det är rätt fakta för mig! Jag tror att om jag bara har i tanke att välja sundare mat varje dag och att röra på mig mer, träna mer.. Så tror jag att det kan bli en bra början. Sen att man fortsätter att jobba upp sig och att inte glömma bort maten med proteinet i! Tack för din åsikt, det fanns mycket bra som jag ska ta med mig på färden!
 5. Tack så mycket, jag ska verkligen gå in för det här! Men på rätt sätt som blir bäst för mig =)
 6. Ja, jag hoppas att kunna hitta inspiration här för träning och mat. Tack så hjärtligt mycket Ulrika! Kramar!
 7. Hej uUlrika! Jag har gått i terapi i två år nu för min anorexi. Jag kanske tog mig vatten över huvudet när jag blev medlem här. Det är som du säger. Jag är inte nöjd över min kropp men det är inte för att jag är stor utan för att jag behöver träna mer. Jag vet det innerst inne men det är svårt att lita på dem orden. Jag ska försöka få tag i en seriös personlig tränare. Ska ge det en chans! Tack för ditt svar. Det väckte mig inombords.
 8. Simning är så grymt bra! Jag simmar minst 4 gånger i veckan och det är helt underbart. Behåll glädjen till att simma! Det är bra för alla delar i kroppen!
 9. Hej! Jag vet inte vad uttalat ektomorf är och skulle bli hur tacksam som helst för en förklaring! Kanske jag bör tänka om angående min vikt? Jag kanske bara ska fokusera på att röra på mig mer och minska sötsakerna. Och inte ha fokus på att tappa vikt! Jag har nämligen stannat mellan 55 och 57kg just nu, jag går varken upp eller ner så det kanske betyder att jag ska vara där? När jag ser på min kropp så är det nog träning som saknas och ett nyttigare liv! Tack Tuva för det trevliga inlägget! Ha det bra!
 10. Jaha! Ja då förstår jag vad du menade!
 11. Jag håller med dig till fullo. Det är ju viktigast att man mår bra och hittar en sund livsstil som passar en själv. Jag vet inte vart alla får "snyggare kropp" ifrån? Är det från omröstningen? För jag vet inte hur den fungerar! Tack för tipsen!
 12. Det är många som säger det. Men alla har olika kroppar och jag försöker hitta det som jag tror skulle kunna vara hälsosammast för mig! Tack för din åsikt!
 13. Tack så mycket! Väldigt bra fakta, ska ta med mig det här!
 14. Tack så mycket för din åsikt! Att börja med 30 min låter bra och jag ska slänga bort tanken på bantningsprodukter!