Jump to content

Suborg

Medlem
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Suborg's Achievements

(2/7)

38

Reputation

 1. Men vet man att det är fett man bränner? Kan det inte vara tex protein?
 2. Nej det är möjligt att det inte gick att påvisa att det var ett pyramidspel men det finns alltid gråzoner. Att man blir sjuk av olika brister det vet vi allesammans men att tillfredställa det med pulver och liknande istället för att äta riktig mat ser jag inte som ett friskt alternativ. Alla de fantastiska vitaminerna som finns i fitline finns i mat. Behöver man tillskott? Ja ibland. Det finns betydligt billigare och bättre preparat på vilken hälsokostbutik som helst. Transportsystem som för vitaminerna dit dom ska Det har vi redan inbyggt i kroppen
 3. Läs på förpackningen hur mycket kolhydrater de innehåller. Jag håller mig under 5/100 gram som Annika Dahlqvist rekommenderat. Andra försöker nolla helt och andra kör mera. Man måste hitta sin egen lösning men jag tycker att 5/100 funkar bra för att kunna gå ner i vikt.
 4. Äter du magnesium regelbundet? Tar du extra b vitaminer? äter du omega-3 Den här kombinationen fick mitt blodtryck att gå ner ganska mycket. Magnesium är väldigt viktigt.
 5. Vad tror ni om Fitlines vattenlösliga vitaminer? Man säger att D har gjorts vattenlöslig????
 6. Finns nu också ekologiskt
 7. Tillägg: Man säger att man använder sig av marina alger Jasså inte avskrapade från trädgårdsstaket då alltså.
 8. Det är klart att det är ren bluff. Man pratar om att vitaminerna och mineralerna är i nanoform och att allt är vattenlösligt och hittar "rätt" i kroppen. Hm...skulle inte tro det var så bra för kroppens celler. Det är ett pyramid företag som hjärntvättar sina säljare. Kollar man noga så märker man att alla är sk TP vilket betyder teampartner. Den som är TP rekkomnederar preparaten till sina "vänner" som köper ett startpaket vad jag har förstått. I det paketet ingår böcker och brochyrer om hur fantastiska medlen är. Man provar och mår väl i bästa fall ok. Då får man "chansen" att bli TP! Den som rekkomenderar dig får en fjäder i hatten mao får köpa produkterna billigare. Alltså var preparaten så underbara som dom säger så vore nobelpriset inte långt bort. Man säger att man nu testar preparaten på KS. Där säger man att man absolut inte gör det. "Alla" vet någon som blivit frisk från alla åkommor vad det än är. Det är inte dokumenterat någonstans. Man säger att LCHF är humbug pga anekdoter. Vad är då det här?
 9. Ja fett blir det men under min viktväktarperiod så var det olja som gällde än om lite. Det fettet kladdade igen fläkt och spis ännu värre! LCHF-fettet är äkta fett och man löser det lätt med diskmedel. Oljefettet blev hårt som kåda i fläkten. Föredrar faktisk smörfettet. Ett tips är också att laga maten i lergryta eller att tillsätta fett efteråt i form av kalla cremefraichesåser, kryddsmörs osv
 10. Gå till en kiropraktor. Hoppa allt vad skenor och läkare heter.
 11. Du blandar i hop ketos med ketocidos (rätt stavat?) Det är diabetiker som drabbas av detta. Läs kostdoktorns blogg så fattar du.
 12. Men om man matade fåglarna från exempelvis Grand soptunnor då? Hur reagerar dom då. Kan ge mig 17 på att de mår bra!
 13. Man skulle gå kursen och i frågasätta allting och begära att få se ny forskning så kanske kursledarna får upp ögonen
×
×
 • Create New...