Jump to content

Emilia

Medlem
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Emilia last won the day on July 6 2013

Emilia had the most liked content!

About Emilia

 • Birthday 03/12/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Emilia's Achievements

(2/7)

67

Reputation

 1. Tack hörrni för tips om både Ouzo och Irish coffée! Blir alltid lite roligare med variation.
 2. Jag undrar om det är någon som vet någon LCHF-vänlig shot? Att shotta ren vodka eller whisky är för mig helt uteslutet, det går inte, jag kräks upp det innan jag ens har svalt det. Brukade älska turkisk peppar-shot tidigare men det är ju alldeles för mycket socker... finns det någon sockerfri turkisk peppar-godis man kan blanda med vodka tro? Försökt googla men hittar ingenting vettigt.
 3. Finns många härliga mugcake-recept här inne också, med varierande strikthetsgrad. http://bakasockerfritt.se/category/mug-cakes
 4. Är väldigt nyfiken på att prova men tycker att det är lite småjobbigt att man måste beställa...
 5. Instämmer med Johanna07 om kokostoppar. Skulle även tycka varm choklad á la LCHF, och kanske kladdkaka. I övrigt, kesoplättar, bär med grädde och kokosflarn, en bricka med goda ostar och parmaskinka, turkisk yoghurt med olika nötter. Kommer inte på något mer just nu, men vad härligt det vore att kunna fika á la LCHF någonstans!
 6. Jag är från grannstaden Vänersborg men hänger mycket i Trollhättan. Också noterat att Ica-butikerna i stan fått in en hel del bra saker, woho!
 7. Jag har precis som du tidigare aldrig förstått mig på hur människor någonsin kan skippa den FANTASTISKA frukosten. Nu har jag dock börjat tänka om. Är inte heller hungrig på morgonen, och ens knappt sugen på något. Överväger att också glida över till 16:8.
 8. Ah vad bra tänkt! Tack så mycket! Smörsky eller blomkålsmos är ju jättegott. Tror att jag ofta hakar upp mig på att det SKA vara sås men du har ju helt rätt i att det inte behöver vara det.
 9. Stort tack för tipsen hörrni!
 10. Jag har nu gått från att absolut älska bearnaisesås till att bli nästintill kräkfärdig när jag tänker på att äta det. Det är väl nackdelen med att ofta vara så enkelspårig under lång tid som jag är... Har även tröttnat en del på Erik Lallerstedts färdiga pepparsås, och Max Green & Garlic-sås. Typiskt eftersom att båda är kolhydratssnåla... Efterlyser nu bra såstips, både färdigköpta och hemgjorda! Jag bryr mig inte jättemycket om e-ämnen i dagsläget så det spelar ingen roll hur många såsen innehåller. Vill gärna hålla mig hyfsat ifrån vanliga gräddsåser eftersom att det gärna stoppar min viktnedgång.
 11. Testa att mjukstarta lite genom att gå dit på folktomma tider (om du har möjlighet dvs), kanske tidigt på morgonen eller förmiddagen. Och folk är så upptagna med sig själva i nio fall av tio att de inte kommer titta på dig ändå Skönt att du har sällskap av din tjej också! Efter ett tag kommer du känna dig mer bekväm i miljön och då kommer det inte kännas jobbigt längre.
 12. Jag testade att ha en riktig kolhydratdag idag för att jag helt enkelt kände att jag verkligen ville, och jag märkte inte av några fysiska skillnader alls annat än att jag fick lite sockerkick. Åt ändå en hel del bröd, godis, chips och choklad för första gången på väldigt många månader. Så det är nog väldigt individuellt hur man reagerar.
 13. Tack för era svar! Ska nog hålla mig till mina två fastedagar då och inte experimentera med fler.
 14. http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=524 Bör vara gott även om man skippar sötningsmedlet.
 15. Jag tänkte samma sak, och insåg ännu en gång varför jag så många gånger bestämt mig för att inte köpa tidningen igen. Det stod i något nummer i våras också att LCHF var jättedumt för att fett triggade till överätande, vilket inte kolhydrater gjort alls enligt "experten". Blir så trött
×
×
 • Create New...