Gå till innehåll

Pingo

Medlem
 • Innehållsantal

  127
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Pingo

 1. Då man har ställt om sig helt till fettdrift så åker fettet till och från fettdepåerna allt efter behov. Mycket praktiskt egentligen och då den egentliga maten tagits helt ur depåerna så fortsätter man bara att ta av de kvarvarande reserverna. Det förklarar också varför hormonet Leptin kan reglera hungerkänslorna . Leptinet produceras i fettcellerna och ju mer fyllda de blir ju mer mättnad signaleras via det hormonet. Detta gör att fettet i sakta mak kan omfördelas i kroppen och en del kvinnor och män blir liksom en fröjd för ögat.
 2. Pingo

  Gardasil

  För min del är inte den typen av frågor aktuella men det vaccinet har väl används så pass länge att alla eventuella biverkningar är klarlagda. Det är ju inget nytt hittepåvaccin som svininfluensa vaccinet och som aldrig testats på människor. Googla efter biverkningar och prata med sådana som har kunskap på området. Kanske någon här har den kompetensen. Finner du inte något annat än tillfälliga övergående besvär pga överkänslighet etc så hamnar frågeställningen i ett annat ljus. Skyddet som vaccinet ger är inte helt oviktigt och du får då väga fördelarna mot eventuella nackdelar. Finns verkliga och stora nackdelar ibland så är ju saken helt klar på ett annat vis. Om man tittar på nätet så finns det ju skäl att oroa sig http://parnassen.wordpress.com/2012/02/21/jaqueline-17-ar-tog-sprutan-varnar-for-gardasil-radda-dottrarna/ Den kanske viktigaste invändningen är väl att den bara skyddar mot 2 av 15 olika HPV stammar (nu kända). För min del tycker jag att vaccinet måste vara totalt riskfritt för att man ska ta det då det ger ett så litet skydd.
 3. Kanske det skett förändringar i livet. Kanske träffat en ny partner vilket är lätt hänt om man fått en hälsosam kropp.
×
×
 • Skapa nytt...