Gå till innehåll

kerkers

Medlem
 • Innehållsantal

  25
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

43 Bra

Om kerkers

 • Rank

 • Födelsedag 1954-03-07
 1. Sen är det ju också så att kefirgrynen efter hand ökar av sig, då kan du frysa in dom ( i lite mjölk ) att ha som reserv, ge bort eller äta upp dom, då spar man dom små och äter upp dom stora, jag brukar äta upp dom.Jag fick rådet när jag började att hellre lägga dom i en vid glasskål hellre än glasburk.
 2. Jag tror du måste göra nåt fel, är det kefirgrynen som du äter upp? När kefiren stått tillräckligt länge silar man ju i från grynen och häller på ny mjölk på dom. Jag tycker du ska gå med i en facebook grupp som heter " Skönaböna " där kan du få mycket tips och råd och ställa frågor. Lycka till.
 3. Det händer mej också ibland att jag får kramp speciellt eller alltid på nätterna och det gör fruktansvärt ont, då är det bara att ta sig så fort som möjligt till skafferiet och ta en tsk av Anna Hallens supersalt och svälja ned det med så mycket vatten som behövs, det går ganska snabbt så känner jag att sendraget avtar, i början var det jätteäckligt men inte längre.
 4. Jag plockade rönnbär i höstas som jag har frusit in, så nu tar jag ca 5-10 rönnbär varje dag, dom ska vara mycket c- vitaminrika. Det är ju försent nu men kanske du kan plocka till nästa år dessutom är de helt gratis.
 5. Jag tror att jag läste i Falu-kuriren om en läkare som håller till i Lillhärdal som heter Dr Marcus Weinemacher, som också jobbar som distriktsläkare i Särna, som rekommenderade Lchf på en föreläsning i Mora i höstas. Hans hemsida är M&E Weinemacher ab. Hoppas detta kan hjälpa dej.
 6. Nej det är inte gott att äta, bara till matlagning och smörsåser, kostar ca 170 kr. Jag har en bytta i skafferiet resten i kylskåpet det blir väldigt hårt i kylen.
 7. Du kan också köpa Arlas koncentrerat smör ( smörolja ), säljs i 1,8 kg hinkar, används till matlagning och smörsåser. Den har lång hållbarhet 6 mån i kyl. Den brukar inte finnas i sortimentet, men det brukar inte vara nåt problem för butiken att ta hem.
 8. Jag läste på Lifezone att systembolaget nästa år kommer att lägga till sockerhalten på etiketten. Luz 4 g/liter
 9. Jag äter aldrig mer än 2 ggr per dag.
 10. Förr när jag bodde på hotell använde jag en doppvärmare och kokade ägg i en stor plåtmugg, men tror inte dom finns längre, men köp en äggkokare på biltema för 99 kr, så går det nog bra. Brieost inrullad i rostbiff är också väldigt gott.
 11. Det borde gå bra dom är inte så stora annars har du ju Pharma Nords D-Pearls som är jättesmå
 12. Jag får också kramper ibland, äter också magnesium Purepharma M3, men det händer ändå ibland och det gör ont, riktigt ont, detta händer alltid på natten, då går jag upp och tar en msk vanligt salt, det är inte gott (skitäckligt faktiskt )men kramperna ger sig ganska snabbt. Man kan ju få lite panik det gör så ont.
 13. Hej ! Jag hade samma problem som du angående fasteblodsockret, på provtagning i april förra året var det 6,5 sen läste jag om resistent stärkelse på LCHF.se, sedan dess tar jag 2 msk potatismjöl morron och kväll och det är nu 4,5. Läs om resistent stärkelse på LCHF.se eller Martina Johanssons blogg. Ta det försiktigt i början jag klarade utan besvär 3 - 4 msk per dag men inte min sambo han klarar 1 tsk annars blir magen en luftballong. Läs deras inlägg de är jättebra. Lycka till. ( jag blandar ut det i lite kallt vatten och dricker ,det smakar ingenting )
 14. Sök på 56 kilo. Skriv rivstart i sökrutan, så kommer det upp många förslag, lycka till.
×
×
 • Skapa nytt...