Sakina

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Sakina

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tusen tack, det är bra att veta mängden ägg då det är lite svårt att förstå hela principen i början och att man helt plötsligt är tillåten all fett är också en omställning. Kan jag använda ghee istället för kokosfett då jag ändå har detta hemma. Hur mycket fett är normalt att steka i när det gäller lchf?
 2. Jag tycker om det mesta men eftersom jag är muslim innebär detta att jag inte äter griskött och jag har även valt att inte äta något havsdjur. Bacon som innehåller mycket fett vad jag förstår skulle kunna ersättas med kalkonbacon men jag vet inte om fettmängden i detta skulle vara det samma.
 3. Hej! Fettkaffe? Dricker inte kaffe men kan tänka mig ersätta det med kakao.
 4. Hej! I flera år nu har jag velat testa LCHF dieten men aldrig fått tummen ur. Nu äntligen känns tillfället rätt då denna dieten mättar och man står på sig under dagen då fasteperioden under Ramadan är så lång. Har ni några tips på recept och vad jag bör tänka på med tanke på att jag endast äter två gånger under dygnet (kl. 22:00 och 02:00). Ser fram emot alla tips och recept jag kan få tag på!