Gå till innehåll

LasseL

Medlem
 • Innehållsantal

  125
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

LasseL vann senast 2 Juli 2013

LasseL hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

187 Utmärkt

Om LasseL

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ingen åska och svalka här. Ännu en natt med blöta sängkläder (iofs kan blöta sängkläder vara trevligt ibland, men det beror liksom på sammanhanget . Men 30+ grader i luften är inte trevligt när man ligger i sängen.)
 2. Läser att det åskar lite här och var. Det vore väldigt trevligt om ni kunde skicka något eller några åskmoln till Malmö. Det känns som om det skulle behövas en urladdning. Så ge er ut på jakt och fånga ett moln och skicka hit det
 3. Javisst, vad vore livet utan vädret. Tänk alla mer eller mindre jobbiga situationer där man bara MÅSTE prata om något. Vädret är räddningen .
 4. 29 grader i Malmö. Sjukt jobbigt. Men snart är det sent november och då klagar vi på det otäcka vädret med regn, kyla och snålblåst. Men det är onekligen lättare att ta på ett plagg till än att ta av sig något man inte bär. Det går inte att vara mer naken än naken (inomhus förstås utan risk att åka fast för förargelseväckande utseende).
 5. Yes. Kött(färs)botten. En variant bland många, http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=952
 6. Pratade just med katten och han fattade ingenting. Apropå att spinna alltså. "Det gör jag ju varje dag, även efter en whiskykväll", jamade han. Fast han kanske menade Whiskaskväll och inte whiskykväll?
 7. Det är inte LCHF utan LCHA Men gott är det. I alla fall kvällen före dagen efter.
 8. Fåret Shaun. http://www.svtplay.se/sok?q=shaun
 9. Den visas perfekt i min iPhone också, men Tapatalk gör det så mycket lättare för mig att hålla koll på forumet och skriva där.
×
×
 • Skapa nytt...