Jump to content

LasseL

Medlem
 • Posts

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

LasseL last won the day on July 2 2013

LasseL had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

LasseL's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

187

Reputation

 1. Jag dricker hellre vatten än något så kallat lågkolhydratöl. Däremot unnar jag mig gärna en riktig öl då och då. Inte särskilt ofta och ketosen får sig kanske en smäll, men ska det drickas öl så ska det vara riktig öl. Och min metabolism fixar det. Därmed inte sagt att det fungerar för andra. Men absolut, vill man dricka "öl" med 5,28 g kolisar för två 33:or så är det helt ok tycker jag . Om man nu inte är särskilt strikt alltså och gärna dricker fulöl.
 2. Vad äter din fru en typisk dag? Kolla det och posta här sedan.
 3. Stön. Efter att jag fattat att mättat fett är bra (eller åtminstone inte farligt) och gör mig mätt så har jag dissat baljorna och bönorna och mår bättre än någonsin. Men jag är bara en anekdot och inget att bry sig om.
 4. Ingen åska och svalka här. Ännu en natt med blöta sängkläder (iofs kan blöta sängkläder vara trevligt ibland, men det beror liksom på sammanhanget . Men 30+ grader i luften är inte trevligt när man ligger i sängen.)
 5. Nu när jag tänker efter så får jag sådana anfall ibland. Jag har en ovana att äta för fort, att sleva in maten i munnen och svälja utan att tugga. Nästan i alla fall. Särskilt blir det så på arbetsdagar och lunchen när man hellre vill jobba än att äta. Då märker jag ibland att magen börjar morra en stund efteråt och sedan är det dags för ett långt toalettbesök. Som tur är har man ju sin telefon med sig och kan surfa nästan lika bra med den som med jobbdatorn
 6. Låt magen vänja sig. Öka fettmängden lite successivt. Låt det ta tid. Man behöver inte alltid börja på max utan kan ibland behöva ge kroppen en chans att anpassa sig. Myrkrypet fixar du nog med magnesium. Se bara till att köpa rätt sort. Undvik magnesiumoxid. Det sätter fart på magen och det behöver du ju inte hjälp med. Se till att ingredienserna slutar på "at", citrat, laktat, malat så får du bästa valuta för pengarna och slipper bajsa ut dina dyra piller
 7. Läser att det åskar lite här och var. Det vore väldigt trevligt om ni kunde skicka något eller några åskmoln till Malmö. Det känns som om det skulle behövas en urladdning. Så ge er ut på jakt och fånga ett moln och skicka hit det
 8. Det finns ju en rapportera-länk i varje inlägg. Tryck på den och rapportera inlägget om du tycker att det är olämpligt eller stötande. Man kan inte begära att moderatorerna ska läsa varje inlägg som skrivs här.
 9. Javisst, vad vore livet utan vädret. Tänk alla mer eller mindre jobbiga situationer där man bara MÅSTE prata om något. Vädret är räddningen .
 10. 29 grader i Malmö. Sjukt jobbigt. Men snart är det sent november och då klagar vi på det otäcka vädret med regn, kyla och snålblåst. Men det är onekligen lättare att ta på ett plagg till än att ta av sig något man inte bär. Det går inte att vara mer naken än naken (inomhus förstås utan risk att åka fast för förargelseväckande utseende).
 11. Olivolja är BÄ. När det gäller mjölken så tänk på att det är 4.9 gram kolisar per deciliter. Hur många deciliter dricker du per dag? Rätt många skulle jag tro om du gillar mjölk, och då blir det väldigt många kolisar totalt. Så mjölk är BU. Mjölk är ok för spädbarn och för kalvar och du är väl ingen av dessa
×
×
 • Create New...