Jump to content

LasseL

Medlem
 • Posts

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by LasseL

 1. Jag dricker hellre vatten än något så kallat lågkolhydratöl. Däremot unnar jag mig gärna en riktig öl då och då. Inte särskilt ofta och ketosen får sig kanske en smäll, men ska det drickas öl så ska det vara riktig öl. Och min metabolism fixar det. Därmed inte sagt att det fungerar för andra. Men absolut, vill man dricka "öl" med 5,28 g kolisar för två 33:or så är det helt ok tycker jag . Om man nu inte är särskilt strikt alltså och gärna dricker fulöl.
 2. Vad äter din fru en typisk dag? Kolla det och posta här sedan.
 3. Stön. Efter att jag fattat att mättat fett är bra (eller åtminstone inte farligt) och gör mig mätt så har jag dissat baljorna och bönorna och mår bättre än någonsin. Men jag är bara en anekdot och inget att bry sig om.
 4. Ingen åska och svalka här. Ännu en natt med blöta sängkläder (iofs kan blöta sängkläder vara trevligt ibland, men det beror liksom på sammanhanget . Men 30+ grader i luften är inte trevligt när man ligger i sängen.)
 5. Nu när jag tänker efter så får jag sådana anfall ibland. Jag har en ovana att äta för fort, att sleva in maten i munnen och svälja utan att tugga. Nästan i alla fall. Särskilt blir det så på arbetsdagar och lunchen när man hellre vill jobba än att äta. Då märker jag ibland att magen börjar morra en stund efteråt och sedan är det dags för ett långt toalettbesök. Som tur är har man ju sin telefon med sig och kan surfa nästan lika bra med den som med jobbdatorn
 6. Låt magen vänja sig. Öka fettmängden lite successivt. Låt det ta tid. Man behöver inte alltid börja på max utan kan ibland behöva ge kroppen en chans att anpassa sig. Myrkrypet fixar du nog med magnesium. Se bara till att köpa rätt sort. Undvik magnesiumoxid. Det sätter fart på magen och det behöver du ju inte hjälp med. Se till att ingredienserna slutar på "at", citrat, laktat, malat så får du bästa valuta för pengarna och slipper bajsa ut dina dyra piller
 7. Läser att det åskar lite här och var. Det vore väldigt trevligt om ni kunde skicka något eller några åskmoln till Malmö. Det känns som om det skulle behövas en urladdning. Så ge er ut på jakt och fånga ett moln och skicka hit det
 8. Det finns ju en rapportera-länk i varje inlägg. Tryck på den och rapportera inlägget om du tycker att det är olämpligt eller stötande. Man kan inte begära att moderatorerna ska läsa varje inlägg som skrivs här.
 9. Javisst, vad vore livet utan vädret. Tänk alla mer eller mindre jobbiga situationer där man bara MÅSTE prata om något. Vädret är räddningen .
 10. 29 grader i Malmö. Sjukt jobbigt. Men snart är det sent november och då klagar vi på det otäcka vädret med regn, kyla och snålblåst. Men det är onekligen lättare att ta på ett plagg till än att ta av sig något man inte bär. Det går inte att vara mer naken än naken (inomhus förstås utan risk att åka fast för förargelseväckande utseende).
 11. Olivolja är BÄ. När det gäller mjölken så tänk på att det är 4.9 gram kolisar per deciliter. Hur många deciliter dricker du per dag? Rätt många skulle jag tro om du gillar mjölk, och då blir det väldigt många kolisar totalt. Så mjölk är BU. Mjölk är ok för spädbarn och för kalvar och du är väl ingen av dessa
 12. Amazon.se är registrerad av amazon0702-00007 Namn Tuula Alsen Företag Amazon AB Organisationsnummer [sE]556330-6454 E-postadress tuula@amazon.se Adressrad 1 Östermalmsgatan 55, 3 tr Adressrad 2 - Adressrad 3 - Postnummer 11450 Ort Stockholm Land SE Telefon +46.87651880 Fax - Skapad 2007-02-09 Senast ändrad - Registrar SE Direkt Jag gissar att Tuula har ett bra förhandlingsläge just nu . http://www.allabolag.se/5563306454/Amazon_AB
 13. Tack för den resan tillbaka till webbens barndom när sidorna såg ut så här . Det märkliga är ju att domänen svenskaamazon.com registrerades 2009-12-17 och det är ju inte så himla länge sedan. Redan på den tiden såg inte seriösa webbsidor ut som denna. Med andra ord inget att bry sig om. Surfa vidare, gärna till http://www.amazon.co.uk.
 14. Det finns ingen regel som säger att man ska undvika mejerier. OM man hamnar på en platå (alltså där vikten står stilla en längre tid trots att man vill att den ska gå ner) så kan ett tips vara att dra ner på mejerierna (smör undantaget förstås). Som nybörjare är det inget man behöver fundera på. Det är bara när det inte fungerar som man behöver fundera. Testa och haka inte upp dig på vad andra säger, inte just nu i alla fall Men det lömska med exempelvis vispgrädde är att det innehåller mycket energi (runt 375 kcal per 100g) och en del kolhydrater (3 g per 100g). Dricker man mycket kaffe och har för vana att hälla grädde i kaffet och äter jordgubbar och vispgrädde till frukost och gör gräddsås till fläsket till middagen så kan det bli väldigt många grädd-kcal och grädd-kollisar per dag utan någon egentlig mättnadskänsla i magen.
 15. I ärlighetens namn är det ju bara runt 4 g kolisar per 100 gram och det är ju väldigt LCHF. Så visst har de rätt i den delen
 16. Amazon är guld. Jag har köpt hur mycket som helst därifrån och det har aldrig varit något strul. De är världens största näthandlare och de har rutiner som fungerar. Någon annan har kanske andra erfarenheter men för mig har det funkat hur bra som helst. På senare tid har det diskuterats en del om anställningsvillkoren och arbetsmiljön för de som jobbar på deras anläggningar utanför USA. Jag hittar ingen länk just nu och säger inte så mycket mer. Men du kan kanske googla? Men för mig som kund är det guld. Beställer jag en burk D-vitamin från amazon.co.uk så finns pillren att hämta fyra dagar senare på postavdelningen hos ICA-nasaren till ett pris som är väsentligt lägre än om jag hade beställt det från en svensk handlare inklusive fraktkostnaden. Har man sedan en Kindle läsplatta och köper en e-bok så har man boken i plattan en minut efter köpet. Sjukt smidigt om man klarar engelskan. Det svenska utbudet är ungefär noll tyvärr. Har hört att Amazon håller på att etablera sig i Sverige. Då får Adlibris, Bokus & Co det svettigt :-)
 17. Röstade på första alternativet. En donationsfunktion som komplement till medlemsskap kan ju inte vara fel. Jag är för övrigt seriöst trött på allt gnäll rörande medlemssidorna. Så fort det kommer ett inlägg av Andreas i bloggen som har med detta att göra så blir det ett <censurerat> gnällande från vissa personer. Sjukt tröttsamt.
 18. Du kan gå runt med det skalet utan någon iPhone i det. Blir det för sladdrigt så är det bara att fylla det med något gott att ätas vid behov.
 19. Om man nu får för sig att köpa fem kilo potatis och inget annat så ska man betala fem öre i kassan. Hur gör man det nu för tiden?
 20. Då är ju frågan. Finns din tischa att köpa i verkligheten (XL tidigare 4XL) eller är den bara en photoshoppis? Jag gissar det senare Det hade varit kul att ha den på sig vid lunchbordet hos alla fettskrämda och överviktiga kollegor.
 21. Karl Arfors blogg måste finnas med här! http://karlarfors.se/artiklar/
×
×
 • Create New...