Y62

Medlem
 • Innehållsantal

  1 017
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  17

Y62 vann senast 28 April

Y62 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

2 252 Enastående

Om Y62

 • Rank
  Veteran
 • Födelsedag 1966-06-17

Contact Methods

 • Skype
  y62.se

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala
 • Interests
  Mat, motorcyklar, cigarrer och annat kul.

Senaste besökare till profilen

1 437 profilvisningar
 1. Y62

  Dubbel cream

  Finns i fettskrämda USA.
 2. Låter mycket bättre än scandic!
 3. Bor på en scandic. Brukar vara bra frukost men i coronatider har man tagit bort buffen och ersatt med en påse. Bara skräp i den! Tog ingen, fick några ägg istället. Ett tråkigt sätt att spara pengar och vilket slöseri, det slängs otroligt mycket. Så , inte direkt en god morgon...
 4. Grattis! Jag är också från Jämtland, har gått på lchf i 13-14 år.
 5. Handtvätt är bästa början, tvätta och skrubba länge. Det minskar virus och bakteriemängden med 100 gånger om man gör det bra. Handspriten tar ytterligare hundra gånger på det. Min källa är Försvarsmakten. Lägg sen på sunt förnuft, hosta och nys i armveck, ta inte där alla ansvarslösa människor tar, tvätta händerna innan mat osv. Jag har aldrig varit så frisk som på utlandstjänst för där är alla noga med handtvätt. Det funkar, ta ert ansvar.
 6. Y62

  Pölsa

  Zepp, jag äter inte kolhydrater förutom när det inte finns annat eller inför ett långlopp så jag vet att jag kan. Jag vill bara ha en god pölsa med så lite kolhydrater som möjligt 😎
 7. Y62

  Pölsa

  Peter B, pölsa är ju gudomligt! Jag är inte så känslig för kolhydrater, får väl ta lite korngryn men så lite som möjligt tänker jag. Långkok är kul. Tack för alla tips! Kommer ni på mer tar jag tacksamt emot.
 8. Y62

  Pölsa

  Ja såklart, korngryn. Misstänkte att det har med konsistens att göra
 9. Y62

  Pölsa

  Jag vet inte men det kanske blir krämigt av kornet? Eller bara billig utfyllnad.
 10. Y62

  Pölsa

  Läste på en pölsaburk och fy tusan så mycket elände det var i. Tänkte göra egen av slattarna i frysen men vill inte använda korn. Vad skulle man kunna använda istället? Har någon gjort pölsa?
 11. Här är en länk till vad som gäller för passagerare på flyg Kan kanske komma till pass för någon. Själv blev jag av med en tändare idag men det var på en icke-IATA flygning 🖖
 12. De gånger jag själv betalar resan köper jag aldrig till mat men på tjänsteresor där det kan ingå så blir det vad det blir. Bäst var när Iberia klassade upp mig och frun till business på grund av platsbrist, då fick man välja på tre olika menyer och all sprit var fri. Så gott som allt gick äta och glada blev vi av spriten! Sprit är gott... Nu ska jag långflyga på natten så problemet är inte så akut då. På konferens och såna gånger man blir bjuden på middag stödäter jag lite innan och tar bara det jag kan äta.
 13. Jag brukar ta med ägg, fröknäcke, majonäs och kaviar på längre flygningar. Tänk på att dela upp flytande i max 10 st 1 dl-förpackningar. Tar även med jordnötter men ibland får man inte äta det för någon passagerare är allergisk. Ofta går det äta en liten del av flygplansmaten. Makrillburkar är ofta över 1 dl så den blir du av med.
 14. Gör LCHF-pizza i matlåda och frys den. Tinar över dagen och gott kallt.
 15. Enligt en kollega som numera studerar till läkare är man på skolan positiv till LCHF.