Jump to content

Y62

Medlem
 • Posts

  1,031
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Y62 last won the day on April 28 2020

Y62 had the most liked content!

About Y62

 • Birthday 06/17/1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala
 • Interests
  Mat, motorcyklar, cigarrer och annat kul.

Contact Methods

 • Skype
  y62.se

Recent Profile Visitors

1,746 profile views

Y62's Achievements

Veteran

Veteran (5/7)

2.3k

Reputation

 1. Det låter konstigt, jag har min i sovrummet i stör ej läge, stör inte min nattsömn alls. Överhuvudtaget är jag inte rädd för strålning från mobiltelefoner, vi omges av strålning från massor av källor. Inne i kärnkraftverk är det minst, så länge de är hela. Kärnkraftverk är så skärmade så väldigt lite tränger in utifrån.
 2. Att inte ha mobilen i sovrummet beror nog på brandrisken. Litiumbatterier brinner bra och är svårsläckta.
 3. Jag är med i en undersökning där man röntgade kärlen men jag minns inte vad den heter.
 4. Jag hävdar att man kan vara vältränad med hängpung, pläp
 5. Min kropp är ca 60 % vatten och det ligger nog de flesta på. Oavsett kaffets eventuella onyttighet kommer det att konsumeras av mig även i fortsättningen. Dock dricker jag gärna koffeinfritt, någon som har tips på koffeinfritt pulverkaffe? Hittar bara på lidl för rimlig peng och då i väldigt små glasburkar. Tänker mig att det borde finnas i större refill.
 6. Finns många olika dieter som ursprungsbefolkningar äter. Det stora de har gemensamt är att när man introducerar snabbmat från väst så går det åt pipsvängen. McDonalds in, hälsan ut.
 7. Stor besvikelse. En liten bit lax utan salt, vitt bröd utan smör, pastasallad och en skål blodapelsin. Tur jag inte var hungrig! Något orangeaktigt mos dom smakade sött var det till laxen. Men vinet var gott!
 8. Kolla vad Air France erbjuder: LOW-SUGAR MEAL This meal does not contain food products that are high in sugar or have a high glycemic index. Blir spännande!
 9. Gammal tråd men jag har tråkigt. För vikten tror jag stress, mejeri och alkohol påverkar vikten negativt. Jag tappar alltid vikt på övningar och högvakt medan kollegorna går upp. Ingen alkohol och lite grädde är skillnaden tror jag.
 10. Det var längesen, kul att se dig här! Jag har flyttat utanför stan och är bara där om jag är onykter . Håller mig till vatten alternativt vin. Uppsala är för bil och motorcykelfientligt för att jag ska åka in till stan om jag inte verkligen måste.
 11. Jag som är väldigt tråkig dricker helst kranvatten, det är löjligt gott!
 12. Jag tränar alltid fastande och då oftast milen. Årsbästa är 50,11 och jag är 54 år. Brukar springa halvmara på ungefär 2 timmar men då äter jag lite innan. Jag har faktiskt utom tävlan sprungit en halvmara fastande på 1,58. Train hard, fight easy går jag på.
 13. Passerade häromdagen och tog en dagens på Hörnet. Såg efteråt att dom har LCHF-burgare på menyn. Trevligt och fint ställe mitt i byn vid systemet, sväng in om ni passerar.
 14. Y62

  Dubbel cream

  Finns i fettskrämda USA.
×
×
 • Create New...