Gå till innehåll

Y62

Medlem
 • Innehållsantal

  1 027
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  17

Y62 vann senast 28 April 2020

Y62 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

2 311 Enastående

Om Y62

 • Rank
  Veteran
 • Födelsedag 1966-06-17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala
 • Interests
  Mat, motorcyklar, cigarrer och annat kul.

Contact Methods

 • Skype
  y62.se

Senaste besökare till profilen

1 647 profilvisningar
 1. Min kropp är ca 60 % vatten och det ligger nog de flesta på. Oavsett kaffets eventuella onyttighet kommer det att konsumeras av mig även i fortsättningen. Dock dricker jag gärna koffeinfritt, någon som har tips på koffeinfritt pulverkaffe? Hittar bara på lidl för rimlig peng och då i väldigt små glasburkar. Tänker mig att det borde finnas i större refill.
 2. Finns många olika dieter som ursprungsbefolkningar äter. Det stora de har gemensamt är att när man introducerar snabbmat från väst så går det åt pipsvängen. McDonalds in, hälsan ut.
 3. Stor besvikelse. En liten bit lax utan salt, vitt bröd utan smör, pastasallad och en skål blodapelsin. Tur jag inte var hungrig! Något orangeaktigt mos dom smakade sött var det till laxen. Men vinet var gott!
 4. Kolla vad Air France erbjuder: LOW-SUGAR MEAL This meal does not contain food products that are high in sugar or have a high glycemic index. Blir spännande!
 5. Gammal tråd men jag har tråkigt. För vikten tror jag stress, mejeri och alkohol påverkar vikten negativt. Jag tappar alltid vikt på övningar och högvakt medan kollegorna går upp. Ingen alkohol och lite grädde är skillnaden tror jag.
 6. Det var längesen, kul att se dig här! Jag har flyttat utanför stan och är bara där om jag är onykter . Håller mig till vatten alternativt vin. Uppsala är för bil och motorcykelfientligt för att jag ska åka in till stan om jag inte verkligen måste.
 7. Jag som är väldigt tråkig dricker helst kranvatten, det är löjligt gott!
 8. Jag tränar alltid fastande och då oftast milen. Årsbästa är 50,11 och jag är 54 år. Brukar springa halvmara på ungefär 2 timmar men då äter jag lite innan. Jag har faktiskt utom tävlan sprungit en halvmara fastande på 1,58. Train hard, fight easy går jag på.
 9. Y62

  Hammarstrand

  Passerade häromdagen och tog en dagens på Hörnet. Såg efteråt att dom har LCHF-burgare på menyn. Trevligt och fint ställe mitt i byn vid systemet, sväng in om ni passerar.
 10. Y62

  Dubbel cream

  Finns i fettskrämda USA.
 11. Låter mycket bättre än scandic!
 12. Bor på en scandic. Brukar vara bra frukost men i coronatider har man tagit bort buffen och ersatt med en påse. Bara skräp i den! Tog ingen, fick några ägg istället. Ett tråkigt sätt att spara pengar och vilket slöseri, det slängs otroligt mycket. Så , inte direkt en god morgon...
 13. Grattis! Jag är också från Jämtland, har gått på lchf i 13-14 år.
 14. Handtvätt är bästa början, tvätta och skrubba länge. Det minskar virus och bakteriemängden med 100 gånger om man gör det bra. Handspriten tar ytterligare hundra gånger på det. Min källa är Försvarsmakten. Lägg sen på sunt förnuft, hosta och nys i armveck, ta inte där alla ansvarslösa människor tar, tvätta händerna innan mat osv. Jag har aldrig varit så frisk som på utlandstjänst för där är alla noga med handtvätt. Det funkar, ta ert ansvar.
×
×
 • Skapa nytt...