Jump to content

Y62

Medlem
 • Posts

  1,029
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Y62

 1. Jag är med i en undersökning där man röntgade kärlen men jag minns inte vad den heter.
 2. Jag hävdar att man kan vara vältränad med hängpung, pläp
 3. Min kropp är ca 60 % vatten och det ligger nog de flesta på. Oavsett kaffets eventuella onyttighet kommer det att konsumeras av mig även i fortsättningen. Dock dricker jag gärna koffeinfritt, någon som har tips på koffeinfritt pulverkaffe? Hittar bara på lidl för rimlig peng och då i väldigt små glasburkar. Tänker mig att det borde finnas i större refill.
 4. Finns många olika dieter som ursprungsbefolkningar äter. Det stora de har gemensamt är att när man introducerar snabbmat från väst så går det åt pipsvängen. McDonalds in, hälsan ut.
 5. Stor besvikelse. En liten bit lax utan salt, vitt bröd utan smör, pastasallad och en skål blodapelsin. Tur jag inte var hungrig! Något orangeaktigt mos dom smakade sött var det till laxen. Men vinet var gott!
 6. Kolla vad Air France erbjuder: LOW-SUGAR MEAL This meal does not contain food products that are high in sugar or have a high glycemic index. Blir spännande!
 7. Gammal tråd men jag har tråkigt. För vikten tror jag stress, mejeri och alkohol påverkar vikten negativt. Jag tappar alltid vikt på övningar och högvakt medan kollegorna går upp. Ingen alkohol och lite grädde är skillnaden tror jag.
 8. Det var längesen, kul att se dig här! Jag har flyttat utanför stan och är bara där om jag är onykter . Håller mig till vatten alternativt vin. Uppsala är för bil och motorcykelfientligt för att jag ska åka in till stan om jag inte verkligen måste.
 9. Jag som är väldigt tråkig dricker helst kranvatten, det är löjligt gott!
 10. Jag tränar alltid fastande och då oftast milen. Årsbästa är 50,11 och jag är 54 år. Brukar springa halvmara på ungefär 2 timmar men då äter jag lite innan. Jag har faktiskt utom tävlan sprungit en halvmara fastande på 1,58. Train hard, fight easy går jag på.
 11. Passerade häromdagen och tog en dagens på Hörnet. Såg efteråt att dom har LCHF-burgare på menyn. Trevligt och fint ställe mitt i byn vid systemet, sväng in om ni passerar.
 12. Y62

  Dubbel cream

  Finns i fettskrämda USA.
 13. Låter mycket bättre än scandic!
 14. Bor på en scandic. Brukar vara bra frukost men i coronatider har man tagit bort buffen och ersatt med en påse. Bara skräp i den! Tog ingen, fick några ägg istället. Ett tråkigt sätt att spara pengar och vilket slöseri, det slängs otroligt mycket. Så , inte direkt en god morgon...
 15. Grattis! Jag är också från Jämtland, har gått på lchf i 13-14 år.
 16. Handtvätt är bästa början, tvätta och skrubba länge. Det minskar virus och bakteriemängden med 100 gånger om man gör det bra. Handspriten tar ytterligare hundra gånger på det. Min källa är Försvarsmakten. Lägg sen på sunt förnuft, hosta och nys i armveck, ta inte där alla ansvarslösa människor tar, tvätta händerna innan mat osv. Jag har aldrig varit så frisk som på utlandstjänst för där är alla noga med handtvätt. Det funkar, ta ert ansvar.
 17. Y62

  Pölsa

  Zepp, jag äter inte kolhydrater förutom när det inte finns annat eller inför ett långlopp så jag vet att jag kan. Jag vill bara ha en god pölsa med så lite kolhydrater som möjligt
 18. Y62

  Pölsa

  Peter B, pölsa är ju gudomligt! Jag är inte så känslig för kolhydrater, får väl ta lite korngryn men så lite som möjligt tänker jag. Långkok är kul. Tack för alla tips! Kommer ni på mer tar jag tacksamt emot.
 19. Y62

  Pölsa

  Ja såklart, korngryn. Misstänkte att det har med konsistens att göra
 20. Y62

  Pölsa

  Jag vet inte men det kanske blir krämigt av kornet? Eller bara billig utfyllnad.
 21. Y62

  Pölsa

  Läste på en pölsaburk och fy tusan så mycket elände det var i. Tänkte göra egen av slattarna i frysen men vill inte använda korn. Vad skulle man kunna använda istället? Har någon gjort pölsa?
 22. Här är en länk till vad som gäller för passagerare på flyg Kan kanske komma till pass för någon. Själv blev jag av med en tändare idag men det var på en icke-IATA flygning
 23. De gånger jag själv betalar resan köper jag aldrig till mat men på tjänsteresor där det kan ingå så blir det vad det blir. Bäst var när Iberia klassade upp mig och frun till business på grund av platsbrist, då fick man välja på tre olika menyer och all sprit var fri. Så gott som allt gick äta och glada blev vi av spriten! Sprit är gott... Nu ska jag långflyga på natten så problemet är inte så akut då. På konferens och såna gånger man blir bjuden på middag stödäter jag lite innan och tar bara det jag kan äta.
 24. Jag brukar ta med ägg, fröknäcke, majonäs och kaviar på längre flygningar. Tänk på att dela upp flytande i max 10 st 1 dl-förpackningar. Tar även med jordnötter men ibland får man inte äta det för någon passagerare är allergisk. Ofta går det äta en liten del av flygplansmaten. Makrillburkar är ofta över 1 dl så den blir du av med.
×
×
 • Create New...