Jump to content

Angelico

Medlem
 • Posts

  1,930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Angelico last won the day on March 9

Angelico had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,006 profile views

Angelico's Achievements

Veteran

Veteran (5/7)

3.3k

Reputation

 1. Jag har gjort egen förr men nu köpte jag denna som bara innehåller benbuljong från gräsbetande kor och är en stor burk buljongpulver https://www.bodystore.com/real-broth-savory-spices-500-g/A4112-1000.html
 2. Ja, håller med. Själv upplever jag att jag nu äter enbart sådana livsmedel som är fullmatade med näring. Behöver inte tillsatt fett i någon större utsträckning då. Men det är gott med smör och majonäs till maten och blir ju lätt en vana efter år av lchf kost att man får den goda mixen av kött och grönsaker+ den goda feta såsen. Men det gick bra att justera och trixa så det blir gott ändå.
 3. Absolut, jag beskrev bara hans inställning. Vill inte påstå något själv alls här om detta.
 4. Och i hans kostförslag ingår hela ägg, entrecote , fet fisk mm.
 5. Ted Naiman sai en video intevju som kostdoktorn gjorde, att PE är en ketogen diet men att han inte ser nyttan med att mäta blodketoner och vara i djup ketos.
 6. Och Ted Naiman skriver i boken att PE är en ketogen kost men att hans fokus inte är att mäta blodketoner och att man ska kunna mäta sin ketos.
 7. Jag tänker som flera redan skrivit, hur lågkolhydratkosten komponeras beror på den enskildes specifika preferenser och behov. I början, för 10 år sedan handlade det om att få stabilare blodsocker och bättre tarmhälsa. Sedan ville jag öka min fitness med så lågfettprocent och hög muskelmassa som möjligt. Nu upplever jag att en kost med <50 gr kolhydrater från grönsaker tillsammans med rikligt av mättande och uppbyggande gräsbetes kött och varierande mängd fett för mättnad får mig att fungera bra utan att jag behöver tänka på detta. om man orkar lyfta på gymmet och har energi under dagen samt inte lägger på sig onödigt kroppsfett så är allt gott och väl, oavsett var exakt jag landar i dessa olika dieter(lchf, PE, keto) tänker jag.
 8. Nä inte recepten han har där, de är typ så här: en stek, 200 gram broccoli,
 9. Jag köpte den från Ted Naimans hemsida tror jag.
 10. Jag köpte e boken och den var billigare än detta.
 11. Du behöver väl inga kokböcker om du bara äter grönsaker protein och fett.
 12. Jag mäter inte detta längre. Jag är just nu bara intresserad av de effekter man får av ketos som jag vet, ökad energi, skärpa, bra fettförbränning, ingen hunger/sug mellan måltider och allt det funkar superbra, så jag känner ingen motivation för att mäta ketos nu. Jag lägger all mät energi på min oura appnu och sömn/ återhämtnings mätning
 13. Jaghar ätit PE diet nu en längre tid och det har fungerat mycket bra. Jag äter tre näringsrika måltider per dag, har full energi hela dagen och har aldrig sug eller hunger mellan måltider. Vikten är alltid stabil eftersom det inte ingår något extra onödigt i min kost som kroppen inte behöver.
×
×
 • Create New...