Angelico

Medlem
 • Innehållsantal

  1 885
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  15

Angelico vann senast 26 Augusti 2018

Angelico hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

3 125 Enastående

Om Angelico

 • Rank
  Veteran

Senaste besökare till profilen

1 179 profilvisningar
 1. Intressant att det är så känsligt för dessa små mängder kh. Att jag frågar är delvis för att jag i stort sett själv alltid äter strikt. I perioder när jag mäter BS går det bara upp om jag haft något litet undantag med alkohol, sötpotatis, eller någonting jag inte tål så bra. Däremot har jag aldrig kunnat se skillnader mellan 10 eller 30 kolhydrater, utan det har mer påverkats av vilka kolhydrater jag ätit.
 2. Nä, jag menade inte viktnedgång utan bara strikt keto. Sänker inte det ditt bs?
 3. Har du sett någon skillnad i blodsockerkurvan i perioder då du ätit superstrikt och helt skippat alkohol, glass osv?
 4. Superbra! Jag har en ettkilosburk ekologisk gurkmeja i skåpet som är ett dåligt samvete Eftersom det smakar illa vill jag inte använda den i matlagningen, men gärna få i mig gurkmeja.
 5. Tack! Jag har fyllt kapslar för hand några omgångar för att jag ville slippa lägga pengar på maskinen. Ska nog kolla upp det igen och kanske köpa en capsule maskin då!
 6. Men har du också tips på något rimligt snabbt sätt att fylla kapslar med tex gurkmeja, utan att få hela kroppen och köket gult
 7. Intressant att höra. Vill du beskriva mer om vilka andra dåliga erfarenheter du har av magnesiumtillskott?
 8. Jag fick det rådet av Uffe Ravnskov för några år sedan och tog provet som visade att jag hade helt normalt värde. Tror det är ovanligt att vården tar provet om man inte själv ber om det.
 9. insight timer är en app där du kan ställa in tiden du vill medtera och när du vill ha klockringningar. Den loggar din meditation och du får stjärnor för flit när du mediterar varje dag och när du mediterat många dagar. Det är faktiskt en kul sak att ha som support till den dagliga rutinen för att inte halka av banan. Det är en stor och välkänd app som har många användare.
 10. Så fint, då är det ju enkelt att bara köra igång. Var snäll mot dig själv och tillåt dig att tycka det är stressigt, ett måste osv, men sitt kvar den tid du bestämt dig för att sitta oavsett känslor och tankar. Efter en tid kommer du uppleva att det är just i meditationen som måstena släpper Har du använt appen insight timer?
 11. Ja precis! Det är ju det meditation syftar till. ❤️
 12. Saken är att alla som gör detta seriöst lång tid kommer till klarhet utan tvekan att ingen annan människa kan "göra dig arg" "göra dig kär" "förstöra din dag" och allt sånt som människor tillskriver andra. Allt är bara i dina tankar och det är bara du som lider av dem, när du tar tankarna på allvar och tror de är eviga.
 13. Ja vad bra. Men jag menar använd bokens övningar varje dag flitigt så som du är med din fysträning
 14. Läs boken Lev livet full ut av Echart Tolle. Det finns en version med övningar som heter lev livet fullt ut i praktiken. Många superbra övningar/ meditationer för livets alla situationer. Originaltitel The power of now. Det finns också en enkel och bra app som heter meditera , den har en blå eller grön bakgrund med en vit sittande figur på. Det är guidade meditationer, bland annat kärleksfull vänlighet, som är en bra övning som kan förändra det du skrev om när det gäller att hantera känslor och tankar om andra människors reaktioner. För att komma igång och få upplevd effekt: sätt av en tidpunkt varje dag då du vet att du kan vara ostörd. Det kan innebära att gå upp innan familjen vaknar. Meditera varje dag oavsett vad som dyker upp i dina tankar. Tankarna är inte olämpliga, de är själva stoffet för din meditation i början. ♥️👍🏻
 15. Börja meditera dagligen. Efter några veckor kommer du att märka av en ökad förmåga till att kunna hålla sig lugn och mindfull i svåra situationer och i alla situationer. Att bry sig och vara engagerad är inte ohälsosamt men att tappa sin närvaro och förlora sig i tankar och känslor skapar stress och lidande. Jag har många tips om du vill försöka ♥️🌻