Gå till innehåll

Angelico

Medlem
 • Innehållsantal

  1 906
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  16

Angelico vann senast 21 Juli

Angelico hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

3 219 Enastående

Om Angelico

 • Rank
  Veteran

Senaste besökare till profilen

1 661 profilvisningar
 1. Jaggjorde en prep- säck för två år sedan, kanske. Innehållet är fiskoch köttkonserver, nötter, kaffe, olja osv. Men det jag inte tänkt på var att utgångsdatumär så kort på konserver. Redan nu är de flesta för gamla Samtidigt minns jag att man förr såg hos äldre att de hade ett lager konserver hemma som de aldrig rörde utan sparade för eventuellkris. Har hållbarhetstiden minskat i nutid? Hur gör man när man har prepkonserver som man inte vill äta om det inte är kris? Ska man proppai sig tonfisk och fiskkonserver ur prepplagret hela tiden och köpa nytt? Eller är det så att konserv
 2. Ja och viktigaste insikten är nog att det är bara tankar och de uppstår och passerar konstant i ditt medvetande, utan att du själv gör något. Tankarna är effekten av tidigare händelser, inlärning, upplevelser, agerande. Du behöver inte kämpa för att ta bort tankar/sluta tänka för det är inte du som utför handlingen, den sker av sig själv. Det som behövs är att se hur opersonligt processen är och aceptera att tankarna är där men inte tro att de är sanningen om dig.
 3. Förstår, .men tankar om prestation Ger ett superbra tillfälle att lära dig mer om de tankar som påverkar ditt mående.
 4. Jag har sagt det förr men säger det igen : Meditera varje dag, tyst meditation 30 minuter som start. Det är lättast att göra det Tidigt innan familjen vaknat/ jobbet mejlar osv.
 5. Dock, om man har IBS kan det vara bra att ha koll både på spannmål och broccoli/ blomkål som kan ge matsmältningsproblem . Det är superbra näring men alla får inte bra tarmfunktion av kål tyvärr.
 6. Samma här. BMI runt 20 hela livet och vikten stabil sedan ungdomsåren.
 7. Det är en intressant synpunkt. Tänker du ofta på det själv, vad ditt tyckande säger om dig?
 8. Bra tips, det minskar helt klart det ”automatiska läsandet” av sånt man ej vill ta del av.
 9. Jag tycker mycket om att ha tid för att göra ingenting. Mest för att lyssna inåt. Ingenting- varandet leder för övrigt ofta till planer för förändringar och till aktiviteter som annars skjuts upp. Idag har jag mediterat, promenerat, suttit och funderat, gjort min bokföring, stekt leverbiffar till frukostar i veckan, gjort ett styrketräningsprogram för min planerade hemmaträning kommande veckor, lagat lunch, umgåtts med familj och vänner hemma och via chat. Lagat middag. Och även hunnit med att slösurfa alldeles för mycket.
 10. Jag är inloggad. Men jag ser nu att det är på första delen ”senaste inläggen” som allt syns. Och det är det jag möter varje gång jag går in här och då ligger dessa inlägg helt exponerade som en inledning. Om du förstår vad jag menar
 11. Jag har gjort inställningar för att undvika att ta del av allas inlägg men det funkar inte på min ipad, utan jag ser allt. Vad kan man göra åt saken?
 12. Aha, tack Maria. Ja det priset kräver lite mer motivation
 13. Det låter roligt med Freestyle Libre! Är den lika bra som den Martina använt nu i sina experiment? Vet du om man kan använda den tillsammans med mobilen även om den är några år gammal? Jag har en Iphone 6. du skriver kosta på dig det en månad, menar du att det är andra kostnader än att köpa den för ca 700?
 14. Jag hamnade på 2,8%/7% i framingham kalkylatorn. och är troligen en LMHR.
×
×
 • Skapa nytt...