Jump to content

Jennypenny

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Jennypenny's Achievements

(2/7)

3

Reputation

 1. Hm kanske ska ringa vårdcentralen i morron.
 2. Jag pinkar väldigt mycket skum, ser nästan ut som vispad maräng. Har märkt att det bara blir värre. Äter jag för mycket protein?
 3. Icebug är guld värda, har haft mina i 5år nu. Man kan gå riktigt snabbt i de och de är supersköna.
 4. Är det flera här som ger LCHF (vom og hundemat) till hunden? Kändes helt rätt att oxå hunden ska äta riktig mat och inga onödiga spannmål och tillsatser.
 5. Självklart får hunden nosa och kissa. Just nu är det löptikar så jag småjoggar med han mellan alla kissfläckar. Nu har ju inte jag en liten plutthund utan en hund som går väldigt snabbt i normala fall oxå, håller jag inte hans takt så drar han med mig ändå. Hunden käkar oxå LCHF Allt för ens bästa vän!
 6. Mitt ökade blodtryck och hjärtrusningar beror på sömnbrist och stress tror min doktor. Han tycker att det är bra att jag äter LCHF
 7. En vanlig matdag: frukost. 2 ägg med ca 2msk majjonäs Mitt på dan ibland kaffe/te med 2msk grädde kvällsmat 1kycklingfile med gräddsås/bea 1dl eller lite mindre Motion får jag, minst 1,5timmes snabb promenad med hunden. Vibbtränar 1-2 gånger i vecka Yoga 1 gång i veckan Lite styrkeövningar när andan faller på.
 8. Den kollas varje år, dom vägrar att säga några siffror, bara att det är normalt. Sista året har jag inte haft matlust, allt smakar konstigt. Så jag har inte ätit så mycket mat men 2gånger per dag i alla fall.
 9. Jag gick ner i vikt dom första 6veckorna, sen blev det stopp. Har ätit LCHF i snart 3år. Under julen har jag fuskat som sjutton Jag har BMI 33 så är kraftigt överviktig. Mesta på magen. Har kronisk värk + att jag sover bara 1-4timmar totalt per natt. Kan sömnen verkligen påverka viktnedgången så mycket? Min läkare säger bara att kroppen är stressad, jag får ingen hjälp av han. Har ni några bra tips?
 10. Jag fick öka min blodtrycksmedicin när jag hade ätit LCHF i över 2år.
 11. Jag undrar varför jag alltid börjar frysa när jag ätit? Blir som en isbit om händer, fötter och näsa. Får ta på mig underställ, mysoverall + extra hoodtröja. Nu har jag fuskat lite men blir så här när jag äter strikt LCHF med.
×
×
 • Create New...