Jump to content

Kurtz

Medlem
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Skåne
 • Interests
  Foto

Kurtz's Achievements

(2/7)

5

Reputation

 1. På sätt och vis är det väl bra om det inte blir för allmänt, tänk bara på kokosfett hur dyrt skulle det inte bli, smör är det ju redan brist på periodvis. Men det börjar märkas , idag såg jag äkta ister på ican hemma, har jag inte sett på många år
 2. I stort sett nästan bara det ,tål i och för sig inte en det sötningmedel heller längre men det är ju ingen förlust. Har hållt på i ett år.
 3. Med förlov sagt är det bara jag som får en nästan överdriven fart på magen av kokosfett, redan i små mängder.
 4. Man blir tydligen aldrig färdiglärd köper alltid mycket sån grädde,är så bekvämt man kan ha litervis hemma utan att riskera att den blir gammal.
 5. Kerragen? vad är det något jag måste missat.
 6. Jodå, men gymmet mer än 5 ggr i veckan som nu klarar jag inte.
 7. Har ätit lchf i snart ett år gått ner nästan 30 kg. Slutade röka för ca 3 veckor sen gått upp 2kg mår riktigt skit.Gå ner 30kg är inget mot att sluta röka det är djävligt på riktigt. Men annars kan man väl inte säga annat än att det går.
 8. Hua inget jag blev sugen på ialla fall. Ser riktigt giftigt ut.
 9. 29,4 kg sen april 2012, nu nästan normal (nu går det ruskigt sakta dock åt rätt håll).
 10. Jag sover nog mer nu, men det är nog för att jag sover så himla gott nu förtiden att man lite längtar till sängen. Förr (för trettio kilo sen),både snarkade och svettades jag hela natten och var precis lika trött på morgonen.
 11. Kurtz

  Nedstämd??

  Är själv på ett djävla humör (slutat röka i går), men samtidigt är det väl normalt att inte vara på topp jämt. Det hade nog skrämt mig mer. Såklart ska det inte gå till depression.
 12. Det hela började med att jag började träna. Mest för att jag alltid trott mer på att dålig kondis är farligare än övervikt, inga planer på att minska i vikt trots 100kg 169cm. när jag tränat någon vecka, kändes det korkat med läsk och godis. Tappade fort ca 9kg,blev en uppenbarelse så fokus ändrades en del. En familje medlem börade intressera sig för lchf. hoppade givetvis på direkt vilket jag är nöjd med så här en ytterliggare 20kg senare känner jag mig dock inte mycket friskare (mådde aldrig dåligt). Bara att jag sover underbart gott, har slutat snarka och det är värt väldigt mycket bara det.
 13. Tack! Det här var mycket uppmuntrande läsning har anmält mig till wasa spinning, och har varit lite orolig. Nu känns det mycket lugnare.
 14. Det är väl så att man vet bäst själv hur man mår? Med eller utan vetenskap, och får dra slutsatser därefter.
×
×
 • Create New...