Gå till innehåll

Jenny_Åkesson

Medlem
 • Innehållsantal

  72
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

45 Bra

Om Jenny_Åkesson

 • Rank

 • Födelsedag 1985-11-19

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Så vitt jag vet... http://www.westonaprice.org/health-topics/mad-as-a-hatter/ http://www.westonapr...he-liver-files/ http://wellnessmama....-meats-healthy/ Jag sa oxå att kroppen rensar sig själv om den är välnärd i den mån den kan.
 2. Kroppen lagrar tungmetaller om kroppen inte får tag på de mineraler den verkligen vill ha. Då tar den substitute. En frisk välnärd kropp skyfflar således undan det som är skadligt i de mån kroppen kan. http://www.westonaprice.org/health-topics/mad-as-a-hatter/ http://www.westonaprice.org/health-topics/the-liver-files/ http://wellnessmama.com/12579/organ-meats-healthy/ att demonisera lever och organ kött är en riktig björntjänst. Ursäkta att det inte är studier eller dylikt men jag klarar inte av att läsa studier. Utifrån det lilla jag börjar lära mig, särskilt om näringslära, så är organ kött vår absolut viktigaste källa till mat och det har nästan helt försvunnit ur vår mat. Kadmium eller ej, de har räknats up fler ställen det kommer ifrån. Sedan om man läser Livsmedelsverkets sida om kadmium så... Är Njure och lever sammanslaget? När dom själva säger att det är i njurbalken som kadmium lagras. Så varför visas inte lever och njure åtskilt?
 3. http://www.westonaprice.org/health-topics/abcs-of-nutrition/vitamin-a-on-trial-does-vitamin-a-cause-osteoporosis/#dprotects Låt oss nyansera diskussionen av vitamin A. Artikel går mycket detaljerat in på n'r Vitamin a blir toxists. Om du äter D vitamin kan du äta mycket mer A vitamin. A vitamin är oerhört viktigt för utveckling av barn och för en bra graviditet. Så det förmodade anledningen att polarforskarna dog av A vit överdos är bristen på D vitamin... Om du äter d vitamin tillskott kan du äta hur mycket lever ud vill. Utan D vitamin tillskott får man se över vilka livsmedel am äter och se till att man får D vitamin oxå.
 4. Nah... ta fram metalldetektorn bara...
×
×
 • Skapa nytt...