Jump to content

Mattias Nordahl

Medlem
 • Posts

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mattias Nordahl last won the day on January 5 2013

Mattias Nordahl had the most liked content!

About Mattias Nordahl

 • Birthday 08/02/1973

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Mattias Nordahl's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

93

Reputation

 1. Men herre Gud! Rör på dig... kör långa promenader på den kosten och du kommer att rasa i vikt! Jag får ingen effekt av strikt lchf om jag inte rör på mig! Gå varje dag om du kan
 2. Men, på semestern kan man unna sig lite fusk om det blir för besvärligt! Det finns 51 andra veckor att gnugga på!
 3. Vet du om det finns biljetter? Jag har en kompis som vill åka med. Vi är redan två i vår hytt...
 4. Hum, jag har inte diabetes vad jag vet, men har mätt fastande två mornar på raken 6,7 typ.. Är det något att oroa sig för tro? Dagtid efter mat ligger jag under 6.
 5. Jag hoppas det! Testade ju efter mat idag igen, och inte över 6 ens...
 6. Oj, det vart många svar här! Jag har käkat strikt lchf i perioder i snart två år, men halkat dit på godis och skräpmat alldeles för ofta! Jag stressar, tränar för lite och sover alltid dåligt! Det kan ju vara en orsak, och jag ska ta itu med det nu! Nu är det stopp med kolhydraterna och strikt lchf som gäller! Igår åt jag max 20-30g kh, åt inget efter 18.00. Imorse låg blodsockret på 6,7 (!) och ketonvärdet på 0,4.
 7. Tänkte skriva ett litet inlägg om hur mitt fasteblodsocker börjar närma sig prediabetes... Jag skrev ett inlägg på min blogg, försökte kopiera in texten här men det gick inte tyvärr! Kolla gärna in på min blogg och dela med er av era erfarenheter här! Någon som har prediabetes, hur och när fick ni det? Har ni kommit till rätta med det? Min pappa fick hjärtinfarkt när han var 43 år, och jag är 40 år nu.. Han fick även typ 2-diabetes med alla dess effekter innan han dog i lungcancer innan han fyllt 61 år 2000! Jag är övertygad om att socker, kolhydrater och dåligt fett låg bakom detta! Som sagt, ett längre inlägg på min blogg.. Länk i min signatur nedan. Tacksam för era erfarenheter...
 8. Kämpa på! Jag är inne i en bra period nu, men torskade dit på godisskålen igår! Nya tag idag..
 9. Kallades för "halvfasta" i början när den där dokumentären kom. Det är väl vad det är. Fasta oavsett lchf eller inte skapar en reparationskedja för kroppen, och är bra på många sätt! Jag kör PF då och då, alltså fastar 16-18 tim per dygn. Nu är jag dock sugen på att köra heldagar, alt fettfasta. Vi få se vad våren bjuder på. Just nu kör jag en utmaning med lchf-fakir i hela januari. Kämpa på!
 10. Motiverande tråd! Härligt! Ha det härligt i Thailand...
×
×
 • Create New...