Jump to content

Juiceman

Medlem
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Juiceman's Achievements

(2/7)

7

Reputation

 1. Jag kommer från och med idag inte att uppdatera min dagbok här på Kostdoktorn utan fortsätter på min blogg istället. Jag kommer dock svara på frågor och kommentarer här på forumet om någon undrar något. Tack för allt stöd!
 2. Jag jämför både vikt och med måttband. ENligt Joe Cross i filmen Fat, sick and nearly dead så ryker en del muskler också när man gör så här. Det är naturligtvis inte så kul men så länge fettet försinner som det gör så tar jag den "förlusten"...
 3. Dag 24 - 119,8 (ner 10,3 kg totalt) Juiceman *Juicefasta med inspiration från filmen Fat, sick and nearly dead
 4. Dag 21 - 120,8 (ner 9,3 kg totalt) Juiceman *Juicefasta med inspiration från filmen Fat, sick and nearly dead
 5. Jag är glad att du lyckades ta dig ur din dip på ett så bra sätt. En separation kan vara riktigt jobbig...
 6. Hungerkänslorna är helt borta faktiskt. Underligt men sant. Har inte varit hungrig på 2 veckor. Jag dricker en morgonjuice och sedan en vid lunch ungefär. Försöker småsmutta lite juice då och då under resten av dagen för att inte bli för yr i huvudet. Tror att blodsockret faller annars men är inte säker. Behöver dock någonting med jämna mellanrum för att inte bli för "yr". Dricker jag inte på länge så känns det som om hjärnan saktar ner och går i slowmotion. Man kan bli riktigt trög i huvudet. Lite halvjobbigt då jag behöver mitt huvud i mitt jobb... Men lösningen är att ha en stor mugg med färskpressad juice som jag gjort på morgonen hela tiden tillgänglig att smutta från. Men kroppen är tydligen så konstruerad att vi slipper hunger om vi inte får mat.
 7. Tack Johan! Ja, man är lite kontroverisell när man håller på med fastning. Ganska lätt att bli idiotförklarad... Det är definitivt ett område som fler bör utforska tycker jag. Kul att 5:2 dieten börjar bli populär. Det är ju en del fasta där också.
 8. Hej Anders, Jag har testat det mesta inom bantning och misslyckats i princip lika många gånger. Antingen har dieten inte fungerat på mig eller också har jag inte kunnat genomföra den pga olika anledningar. Det enda, mig veterligen, som jag inte testat fullt ut var just fastning. Och för mig funkar det perfekt. Fram tills idag i varje fall... Kul att du lyckats gå ner så mycket. Jag vet hur svårt det är så ett stort grattis till dig!!!
 9. Hej Veteran, Tyvärr är jag ingen expert på området så jag har faktsikt ingen aning... Det enda jag vet hittils är att jag mår bättre än på många många år... Det ger i varje fall mig en signal om att min kropp mår bra för tillfället och att det jag gör nu inte kan vara sämre än det jag gjorde innan.
 10. Hej Limp, Jag mådde ganska bra när jag åt LCHF så det ligger nära tillhands att jag fortsätter med det när jag är klar med fastan.
 11. Dag 20 - 121 (ner 9,1 kg totalt) Juiceman *Juicefasta med inspiration från filmen Fat, sick and nearly dead
 12. Dag 17 - 121,5 (ner 8,6 kg totalt) Har varit väldigt upptagen de senaste dagarna och har inte hunnit göra några inlägg. Men jag mår bra och har inga problem alls att köra på nu. Utrensningen och ketonerna gör sitt jobb och jag mår bättre än på mycket länge... Tack för allt stöd! Det värmer. Jag kör på så länge jag orkar och uppdaterar här med jämna mellanrum. Juiceman *Juicefasta med inspiration från filmen Fat, sick and nearly dead
 13. Jag är ledsen om min dagbok stör mer än hjälper här på forumet. Som jag skrev i mitt första inlägg så gjorde jag det av själviska skäl då jag finner det enklare för mig att hålla motivationen uppe hos mig på min resa. Vill Ni att jag slutar så gör jag det. Det var absolut inte meningen att skapa en massa negativ energi...
 14. Dag 14 - 122 (ner 8,1 kg totalt) Juiceman *Juicefasta med inspiration från filmen Fat, sick and nearly dead
 15. Dag 11 - 123,2 (ner 6,9 kg totalt) Juiceman (Min blogg) *Juicefasta med inspiration från filmen Fat, sick and nearly dead
×
×
 • Create New...