Gå till innehåll

jösse

Medlem
 • Innehållsantal

  30
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

5 Neutral

Om jösse

 • Rank

 1. Köpte på mig några kilo köttfärs igår men orkade inte fixa med det efter att barnen somnat. Men snart så ska det göras biffar så det sprutar ur ögonen! (fick bli rå falukorv idag igen på grund av min avsaknad av ork) Tar det till mig och ska se om jag inte kan testa det någon dag. Känns som om det skulle kunna passa mig
 2. Tja, du får ju självklart tro precis vad du vill. Faktum är att det inte är något problem utan det fungerar bra för mig. Det är inte så att jag inte kan laga mat, är rätt ok på det. Det är bara som så att jag tycker det är tråkigt att laga mat när jag ändå inte uppskattar det. Det är ju ganska ogjort arbete så att säga. Jag lägger hellre tiden på något som ger mig glädje och om du tror att jag behöver ändra den attityden för att få vilja att laga mat så är det helt ok. Mest för att jag inte bryr mig det minsta. Och det är inte så att jag ber om tips om hur jag ska ändra min at
 3. Bra tanke där. Kan ju likaväl äta smör som CF. Lite CF till biffarna och sedan en sked smör efteråt
 4. Lat är väl kanske fel ord. Lat när det gäller mat är det väl mer. Det ger mig inte så mycket att äta mer än att jag blir mätt. Just nu ger det inte mig någon glädje att äta en god måltid. Ännu mindre lägga en massa tid för att få till denna måltid.... som jag inte ens uppskattar fullt ut. Innan så var det väl ungefär samma tidshantering gällande mat. Dock kostade det mer innan men nu lägger jag hellre pengarna på något annat än "hämtmat" 2ggr om dagen. Som smakar samma varje gång och som ger mig lika lite glädje som att äta mig mätt på knäckebröd. Mat är ett nödvändigt ont och ha
 5. Korven ryker ju och blir ersatt med biffar då. Får se lite hur jag gör med CF. Kan bli att man ersätter en del av den med något annat. Ja, biffar får det bli. Vanligt smör är ju inga problem att äta. Har väl inte testat till kött men får ju göra det!
 6. Ja, får kika lite mer på vad som är i den. Men ja, är ju en bra mall detta. Tack för hjälpen så länge! Btw, med resten grönsaker menar du väl chips nu va??
 7. OK! Tack! Två biff till lunch Två biff till middag Det känns ju mer rimligt
 8. Jaha Sikket skit! Men jaja. Man kan inte få allt. Fördelen är ju att jag slipper lägga en massa tid på att äta. En TSK mct frukost En biff med creme fraishe lunch En tsk mct till middag och ev en till kvällsmat vid behov. Känns det acceptabelt?
 9. Om vi säger mängd nu. Kör biffar med något ägg och lite grädde. En biff är 100gr. Jag är 30år 95kg ca och rör mig knappt alls(just nu på kryckor). Vad är rimligt att man ska mumsa i sig till lunch och middag? Mct-olja till frukost då med ja.
 10. Har käkat röd pölse 2-3ggr om dagen på vardagarna i ca 2år och mått OK på det. Så ska nog klara något år på biffar. Enda nackdelen är ju att det är mecka att fixa dem.
 11. Stort plus att man kan äta dem kalla! Oftast äter jah korvarna kalla för jag inte orkar värma dem i micron eller för jag drar ut och fiskar på lunchen. MCT-olja är beställt nu iaf. Det blir frukost. Biffar får göras i storpack i ugnen då. Kryddsmöret blir för jobbigt så blandar i lite extra grädde istället? Kanske creme fraiche istället?
 12. Jag tycker korv är smidigt. Kanske inte bästa valet om man ska må bra men för min del så räcker det med att må hyfsat. Om man ska se till att ha alla de sakerna så man kan äta dem både på jobbet och hemma så krävs det en massa energi bara på att handla och planera. Den energin lägger jag hellre på något annat. Något som är roligt. Jag vill inte tvunget må så bra sombjag någonsin kan utan det räcker med att få tillräckligt med energi för att klara dagen med ett hyfsat humör.
 13. Syfte? Att bli mätt och må hyfsat bra med absolut minsta ansträngning så billigt som möjligt. Och att gå ner något i vikt. Det är mitt syfte
×
×
 • Skapa nytt...