Asta_B

Medlem
 • Innehållsantal

  76
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

55 Utmärkt

Om Asta_B

 • Rank

 • Födelsedag 1962-04-24

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Jag har kollat den för någon månad sedan. Då låg jag lite för högt i Levaxinet och var ständigt speedad. Nu äter jag endast 25 µg Levaxin om dagen och värdet ligger bra. Jag har ätit Lågkolhydrat kost i cirka 6 år. Hade aldrig problem med TSH innan. Tack för ditt inägg.
 2. Hade svimmat av om den återvänt. Glad och lycklig över att slippa eländet. Och ja! Det borde ha märkts
 3. Stress kan nog vara en orsak. Nytt jobb, mycket att lära och långa dagar.
 4. Jag är 55 och har passerat det stadiet men det kanske kan uppstå en sådan trötthet ändå
 5. Jag äter alltid frukost och aldrig fettkaffe.
 6. Jag har den senaste tiden drabbats av enorm trötthet samt börjat frysa efter lunch. Blir så intensivt trött att jag i vissa fall bara måste lägga mig. Svårt när jag jobbar dock. Frossan kommer som inifrån och tröttheten är förlamande. Jag äter lågkolhydratkost. Någon som känner igen sig?
 7. Intressant läsning. Jag har också jätte problem med ländrygg/ben. Drar nu hela tiden in på alla mejeriprodukter. Inväntar positivt resultat. Vad roligt att det blev så bra för dig
 8. Inte et dugg svårt Det gäller ju att ta hand om sig
 9. Ja, jag vet ju det så nu får jag tänka om lite. Vet inte riktigt hur bara. Men har nu fått bra uppslag här.
 10. Jag använder kokosfett men har aldrig testat Ghee. Det kan man väl göra själv?
 11. P--LDL/HDL 4,4 P--LDL-kolesterol 6,6 mmol/L P--Kolesterol 8,7 mmol/L P--HDL-kolesterol 1,5 mmol/L P--Triglycerider 0,87 mmol/L Dessa var det.
 12. Då blir det mera fisk i denna familj.
 13. Hon sa att APO kvot är samma lika som vanliga prover. BT 110/76 Sockret har kanon värden. Jag är rent ärligt inte oroad. Mer fundersam på vad jag mer kan göra. Och som tur är så älskar jag fisk
 14. Idag ringde min läkare om provsvaren med förhöjda kolesterol värden. Hon ansåg inte att jag behövde mediciner ännu då triglyceriderna ju såg väldigt fina ut. Men hon ansåg att jag borde se över mina kostvanor . Jag äter relativt strikt lchf. Inget gluten, så lite socker som möjligt och har nu även dragit ned på mjölkprodukterna.Tränar 4-5 dagar i veckan och går varje dag minst en halvmil. Vad kan jag mer göra för att inte få högre värden?