Jump to content

Robrad

Medlem
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Robrad's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

87

Reputation

 1. 1-2 gånger per dag brukar det bli. Äter dock inte LCHF längre.
 2. "100 dagar utan onödigt socker", det tolkar i alla fall jag som att de ska undvika tillsatt socker. Med andra ord är ju frukt, pasta och ris okej . De definierar/ger exempel på vad som innefattar onödigt socker i faktarutan till höger också.
 3. Hade en längre period med stora smärtor i leder och speciellt i knäna, testade då att ta stora doser MSM varje dag under ett halvår ungefär, utan någon som helst förbättring.
 4. Samtliga av deras yoghurtkvargar var mycket delikata . Har inte testat mjölken eller drickkvargen då dessa produkter inte intresserar mig.
 5. Det man däremot vet om Fun light stevia är att de tyvärr smakar piss i jämförelse med deras aspartamsötade varianter.
 6. 1 Kött fisk ägg skaldjur (2500) 2 Mejerier (3000+) 3 Rotfrukter (100) 4 Grönsaker (2100) 5 Spannmål (2000+) 6 Fett i form av smör eller olja (100) 7 Nötter och frön (200) 8 Frukt (800) 9 En hel del alkohol vissa helger (oklart vilka mängder det rör sig om... )
 7. Inom fitness-världen är det väldigt vanligt, speciellt bland kroppsbyggare som vill gå runt rippade hela tiden.
 8. Ajdå. Dricker närmare litern mjölk om dagen och ibland ett halvt kilo kvarg på det... Mår finemang och får inga problem med magen men kanske borde jag dra ned liiite på mejerierna i alla fall, bara för att vara på den säkra sidan.
 9. Det finns olika typer av aromer, de som används i Lokas godisvatten är s.k. "naturliga aromer". Wikipedias definition på naturliga aromer: "...som extraheras direkt ur bär eller frukt etc, genom exempelvis destillation". För övrigt så är det ofta diverse aromämnen i nästan all typ av skitmat ...tillsammans med socker/sötningsmedel. Ät skitmat så får du allt-i-ett .
 10. Aromämnen. Jag har testat dem och blev faktiskt förvånad över smaken, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.
 11. Bara för att man äter kolhydrater behöver det inte nödvändigtvis betyda att man också trycker i sig massor av skitmat...
 12. Jag slutade med LCHF när jag märkte att periodisk fasta gav mig allt som LCHF gjorde utan att behöva utesluta kolhydrater över huvud taget. Bör kanske påpekas att jag aldrig har behövt gå ned i vikt (snarare tvärtom).
 13. Jag snittar runt 3500-4000 själv... äter i och för sig inte LCHF längre men känns ändå illa att jag gör av med så mycket trots väldigt sparsamt med restaurangbesök m.m. För övrigt så är jag man med en aktiv livsstil.
×
×
 • Create New...