Gå till innehåll

Robrad

Medlem
 • Innehållsantal

  133
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

87 Utmärkt

Om Robrad

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. 1-2 gånger per dag brukar det bli. Äter dock inte LCHF längre.
 2. "100 dagar utan onödigt socker", det tolkar i alla fall jag som att de ska undvika tillsatt socker. Med andra ord är ju frukt, pasta och ris okej . De definierar/ger exempel på vad som innefattar onödigt socker i faktarutan till höger också.
 3. Hade en längre period med stora smärtor i leder och speciellt i knäna, testade då att ta stora doser MSM varje dag under ett halvår ungefär, utan någon som helst förbättring.
 4. Samtliga av deras yoghurtkvargar var mycket delikata . Har inte testat mjölken eller drickkvargen då dessa produkter inte intresserar mig.
 5. Det man däremot vet om Fun light stevia är att de tyvärr smakar piss i jämförelse med deras aspartamsötade varianter.
 6. 1 Kött fisk ägg skaldjur (2500) 2 Mejerier (3000+) 3 Rotfrukter (100) 4 Grönsaker (2100) 5 Spannmål (2000+) 6 Fett i form av smör eller olja (100) 7 Nötter och frön (200) 8 Frukt (800) 9 En hel del alkohol vissa helger (oklart vilka mängder det rör sig om... )
 7. Inom fitness-världen är det väldigt vanligt, speciellt bland kroppsbyggare som vill gå runt rippade hela tiden.
 8. Robrad

  Glögg

  Jag brukar köpa saturnus glögg utan tillsatt socker och tycker den smakar precis som vanlig glögg. Men nu är jag verkligen ingen finsmakare så kanske inte ska uttala mig .
 9. MMSports har en variant, om den är av bra eller dålig kvalité kan jag ej svara på. Tänkte jag skulle köpa och testa den.
 10. Tänkte precis detsamma. Men hade varit smidigt att använda sig av stevia tabletter då jag mestadels tänker använda stevia till att söta drycker osv. Vilka stevia tabletter är att föredra? Kollade på ICAs men de har ju Glycin som första ingrediens? Vill ha något som varken påverkar insulin eller blodsocker... Någon som har några rekommendationer?
 11. Åt relativt liberalt från början, nu äter jag betydligt striktare men också med en kväll av skräpmat varje vecka. Spenderar 4-6 dagar/v med styrketräning på gymmet. Får väl också hyfsat med daglig motion i form av att jag cyklar/går vart jag än ska, i stort sett.
 12. Jag äter skräpmat en kväll varje vecka, fungerar alldeles utmärkt. Men ha i åtanke att jag inte är ute efter viktnedgång av något slag med LCHF.
 13. Om man nu inte är något större fan av grönsaker skulle det räcka att i stort sett bara äta t.ex. svamp (tillsammans med allt annat gott kött, givetvis)?
 14. Robrad

  Jordnötssmör

  Fungerar alldeles utmärkt med min lilla behändiga matberedare på bara 500 watt (Philips HR7620/70). Det kan ta ett litet tag innan det börjar bli smörig konsistens men har man rostat nötterna först går det lite snabbare.
×
×
 • Skapa nytt...