Jump to content

Robrad

Medlem
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Robrad

 1. 1-2 gånger per dag brukar det bli. Äter dock inte LCHF längre.
 2. "100 dagar utan onödigt socker", det tolkar i alla fall jag som att de ska undvika tillsatt socker. Med andra ord är ju frukt, pasta och ris okej . De definierar/ger exempel på vad som innefattar onödigt socker i faktarutan till höger också.
 3. Hade en längre period med stora smärtor i leder och speciellt i knäna, testade då att ta stora doser MSM varje dag under ett halvår ungefär, utan någon som helst förbättring.
 4. Samtliga av deras yoghurtkvargar var mycket delikata . Har inte testat mjölken eller drickkvargen då dessa produkter inte intresserar mig.
 5. Det man däremot vet om Fun light stevia är att de tyvärr smakar piss i jämförelse med deras aspartamsötade varianter.
 6. 1 Kött fisk ägg skaldjur (2500) 2 Mejerier (3000+) 3 Rotfrukter (100) 4 Grönsaker (2100) 5 Spannmål (2000+) 6 Fett i form av smör eller olja (100) 7 Nötter och frön (200) 8 Frukt (800) 9 En hel del alkohol vissa helger (oklart vilka mängder det rör sig om... )
 7. Inom fitness-världen är det väldigt vanligt, speciellt bland kroppsbyggare som vill gå runt rippade hela tiden.
 8. Ajdå. Dricker närmare litern mjölk om dagen och ibland ett halvt kilo kvarg på det... Mår finemang och får inga problem med magen men kanske borde jag dra ned liiite på mejerierna i alla fall, bara för att vara på den säkra sidan.
 9. Det finns olika typer av aromer, de som används i Lokas godisvatten är s.k. "naturliga aromer". Wikipedias definition på naturliga aromer: "...som extraheras direkt ur bär eller frukt etc, genom exempelvis destillation". För övrigt så är det ofta diverse aromämnen i nästan all typ av skitmat ...tillsammans med socker/sötningsmedel. Ät skitmat så får du allt-i-ett .
 10. Aromämnen. Jag har testat dem och blev faktiskt förvånad över smaken, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.
 11. Bara för att man äter kolhydrater behöver det inte nödvändigtvis betyda att man också trycker i sig massor av skitmat...
 12. Jag slutade med LCHF när jag märkte att periodisk fasta gav mig allt som LCHF gjorde utan att behöva utesluta kolhydrater över huvud taget. Bör kanske påpekas att jag aldrig har behövt gå ned i vikt (snarare tvärtom).
 13. Jag snittar runt 3500-4000 själv... äter i och för sig inte LCHF längre men känns ändå illa att jag gör av med så mycket trots väldigt sparsamt med restaurangbesök m.m. För övrigt så är jag man med en aktiv livsstil.
 14. Jag är aktiv större delen av min vakna tid men börjar ändå frysa efter ungefär 18 timmars fasta. Hunger och energi är inget problem men frusenheten är outhärdlig. Dock har jag förhållandevis låg kroppsfett procent vilket kanske är den bakomliggande orsaken till varför jag börjar frysa så förskräckligt.
 15. Detta har väl redan varit uppe ett otal gånger..? Artikeln är över ett år gammal. http://www.kostdoktorn.se/20-procent-socker-pasar-med-gront-te
 16. Robrad

  GLAD PÅSK

  Glad påsk! Dessvärre blir den nog inte godisfri.
 17. Jag äter enligt tallriksmodellen och kombinerar den med 16:8, fungerar alldeles utmärkt. Känner aldrig någon panikhunger och skulle enkelt kunna fasta ännu längre. Jag skulle verkligen inte rekommendera att äta flera små mål om dagen, möjligtvis om man vill gå upp i vikt . Jag har för övrigt inga viktmål eller så, äter enligt 16:8 av ren bekvämlighet. Alltid avskytt frukosten och två måltider om dagen är så tidsbesparande samt att man slipper tänka på mat hela tiden.
 18. Enkelt. Drycken innehåller i stort sett bara vatten... Sen är det några få procent fruktjuice plus en rad andra tillsatser som inte tillför någon signifikant mängd energi (i form av bl.a. kolhydrater).
 19. +1. En enstaka studie väger inte speciellt tungt så hoppas på fler. http://tranastyrka.se/ny-studie-pa-personer-som-ar-glutenkansliga/ JGs uttalande gällande studien tyckte han sammanfatta den bra.
 20. Hojta till om du hittar några brustabletter med magnesiumcitrat .
 21. Aha, det förklarar en hel del! Fastnade vid ordet fasta .
 22. Inte en chans, kommer bli mycket snask och läskeblask. Sen förstår jag inte hur det kan vara fasta när du tänker äta? Trodde i min enfald att fasta handlade om att inte äta.
×
×
 • Create New...