Jump to content

Anic75

Medlem
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

About Anic75

 • Birthday 05/19/1975

Profile Information

 • Gender
  Male

Anic75's Achievements

(2/7)

11

Reputation

 1. Vad för slags kyckling äter du? Har du inte hört om all överfiske runt om i hela världen? Bara undrar.
 2. Googlade denna sirap då jag läst i några trådar att ni använder detta som sötningsmedel. Läste då att beroende på sort så har denna sirap 92% fruktos och 8% glukos; andra 56% fruktos och 20% glukos. Nu undrar jag om det inte är för mycket fruktos eller är den bra ändå? Jag har inte så stora problem med söt sug och så, då jag inte är mycket för godis, läsk och liknande. Men ibland vill man ha något annat typ, jag tycker Marabous mjölkchoklad är på tok för söt men till grädden vill jag gärna ha lite vanilj smak eller lite sukrin i, inte mycket dock. Vill inte ha fler socker produkter som är dåliga så det är mer nyfikenheten jag vill stilla och hur ni andra ser på just denna produkten. Bra, dålig och varför typ.
 3. Tack Zepp dina svar hjälper mig mycket
 4. Jag tog den gröna nu först. Mandelsmör? Hur bra är det i förhållande till smör och Bregott? Kan jag göra eget mandelsmör av mandelmjöl och smör? När ni gör kryddsmör vad använder ni för smör? Jag skulle personligen vilja ta Bregott till kryddsmör och mandelsmör är det fel eller kan jag göra så nu i början tills jag lär mig äta mer smör? Har lite svårt att ta in att man ska bre mandelsmör på mackan hahaha Tja det är mycket jag ska vänja mig vid
 5. Hej igen alla Hoppas ni orkar med fler frågor från en nybörjare som känner att jag börjat lite fel men försöker nu hitta rätt väg Jag försöker byta ut min culiness mot smör och mitt lätta mot Bregott. Undrar nu om jag kan bre lite Bregott på mina ostskivor i stället för smör? Tycker inte lika mycket om smaken i smör som Bregott. Vilken av dom två är bäst eller är dom lika bra? Jag köper gärna dom utan salt men jag undrar om dom med extra salt är dåligare? Jag brukar ta choklad mjölk på morgonen tycker det är snabbt och enkelt, om jag nu gör den på vatten, i stället för mjölk, så kommer den bli bättre. Jag undrar om det är smör jag ska klicka i eller om jag kan försöka börja med lite Bregott? Jag har svårt med för stora mängder rent fett, fett på kött eller fett i form av smör, får mig att kräkas så jag försöker med lite i början och lägger på efter hand som jag lär mig äta denna sorts mat igen. Tacksam för alla svar ni ger mig.
 6. Anic75

  Ost

  Ni som tar smör på ost är det då margarinet/steksmöret "smör" eller menar ni Bregott? Kan inte hyvla tjocka skivor men igår tog jag och brede lite Bregott på mina ost skivor och det va helt okej tyckte jag. Kan jag fortsätta med det?
 7. Tack för era svar och ideer, jag går inte fort varje dag. En gång i veckan pressar jag mig till max och då går jag inte så fort under 7-8 km utan det är intervaller under dom km. Annars är jag mest ute och går och håller då en hastighet mellan 9-11 min ungefär. Jag får svåra smärtor i lungorna när jag joggar, tror det beror på att jag har astma, så jag tänkte bygga upp lungorna med intervaller i gång. Tror jag ska variera mer med både gå, gång och joggning, kanske fixa min cykel så jag kan cykla lite också, det är en bra idee . Jag vet inte hur man ändrar över rubriken, kan någon hjälpa mig med det?
 8. Ja Glen 8 min är fort, iallafall för mig. Jag går inte powerwalk, utan vanlig gång heter det. Finns som tävlings gren i os, ser jätte roligt ut när killar går gång då man vickar på på rumpan väldigt mycket hihi . Vet inte om det är det samma som powerwalk men tror inte det.
 9. Syster- jag är inte heller så förtjust i rent kött, har svårt att äta bara kött sedan jag gick i skollan. Där emot älskar jag kokt potatis eller ris med mycket sås- vilket jag nu inte äter, duktiga mig hihi JA- fisk så klart. Jag gillar att göra olika sorters såser och röror då kan jag blanda i lite kött eller fet fisk i det, mmmm låter super gott och jag längtar till jag ska äta hihihi Soppor har jag inte varit mycket för men ska försöka göra det någon gång. Tack igen för era kreativa svar, ni är mina räddare när jag nu fick hjärnsläpp.
 10. Hej alla Är jag helt fel ute eller? Jag tar ca 2dl mjölk, 1dl grädde, 1-2 tsk kakao, 4 stora msk vispat grädde med lite vaniljpulver i, och det driker jag varje morgon super gott. Gillar inte te och kaffe. Är det bätre om jag tar vatten i stället för mjölk o grädde? Tror jag ska prova i morgon med lite Kokosfett.
 11. Tar jag redan. Jag skulle mer vilja ha variation till fet bacon och sekt fläsk/ sidfläsk? Någon som har idéer?
 12. Hej alla lchfare där ute nu har jag fler frågor Har fått total hjärnsläpp, den ända feta fetmat jag kan komma på är bacon och fläsk. Det måste ju finnas fler allternativ till bra fet i maten. Tycker jag tar för mycket fet från mejeriprodukter och då jag läste tråden här om just mejeriprodukter så vill jag utvidga mitt fet intag till fler saker men har gått nu i två dagar och grunnat på det, men har fått total hjärnsläpp hahaha . Snälla hjälp mig med ideer till fet mat.
 13. Tack så mycket för era svar, ska googla och se vad jag hittar .
 14. Hej alla LCHFare Om jag redan har börjat få ont i skenbenen, är det försent att ta magnesium då? Jag är ute och går varje dag, håller en hastig het på ca 9:30- 10:30 min per km. Utom när jag går gång, då kommer jag ner till ca 8 min/ km. När jag går i normal takt känner jag inte av något utan det är när jag anstränger mig som jag får ont. Vet inte om det beror på LCHF omställningen eller gången då jag nästan precis börjat med snabb gång. I går försvann dock smärtan efter ca 2 km och jag kände inte av något resten av strekan som är 7,4 km. Tacksam för alla svar
 15. Anic75

  Ost

  Zepp- det gör jag nästan, tycker det är enkelt nu i början. Jag äter mycket ost som mellan mål och framför tv ibland på kvällen. Blir lätt trött på ägg så jag försöker hitta annat. Bra att få lära sig detta om mejeri produkter, ska värkligen följa denna tråden
×
×
 • Create New...