Jump to content

lidokain

Medlem
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

About lidokain

 • Birthday 07/04/1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Hockey, bandy, vodka, whisky, konjak, bastu, sex, internet.

lidokain's Achievements

(2/7)

9

Reputation

 1. 2 dagar efter avslutat ketos och intensivt sockerbehandling ger mycket mindre smärtor. Snart är jag frisk igen! Jag kommer säkert att överleva hf:n.
 2. Jag mår också bra av LCHF speciellt det där med ibs. Många fördelar, dessutom gick jag ner från 82 till 72 och det där med tån är alldeles nytt för mig. Men det må ju vara något med LCHF för första gången trodde jag att det inte hade med det att göra. Men nu när mönstret blir detsamma efter exakt 4-5 dagar så må jag tro på att detta håller ihop på något sätt. Dessutom är det något konstigt med urinen när man börjar med lowcarbo. Jag har nyligen gått igenom en omfattande besiktning och det visade sig att man kunde skicka mig till rymden t.o.m. Så jag tror inte heller det har att göra att njurarna gick åt helvetet. Det där med gikt är säkert farligare än man tror för jag vet att upprepande attacker leder till ledskador och amputation. Det där med begränsningar är också ett problem inom LCHF. Som det var någon sagt om öl. Som jag brukar säga "om man inte kan undvika våldtäkten, slappna av och försök att njuta av det:)" en ölback eller ett glass på en varm sommardag mmmm... Om man ska begränsa sig i allt varför ska man leva överhuvudtaget? Äta bara massa fet kan väl inte vara så spännande
 3. Tro mig eller ej, men nu efter 12 timmars intensiv sockerätande med kakor, juice, läsk och dylikt har faktiskt svullnaden minskat. Länge lever socker kamrater! Inget mer LCHF experiment för min del, kanske ska prova GI istället eller 16-8.
 4. Min tå har varit inflammerad nu i säkert 5 veckor. Jag trodde att jag var på väg att bli frisk igen och började med hf:n igen. Men nu känner jag mig som en handikappad igen som inte kan gå och sova på nätterna.
 5. Men jag vill inte dö så tidigt av LCHF. Jag är bara 33 år gammal.
 6. Hoppas att jag kommer att överleva efter LCHF. Undrar hur många är det som dog av LCHF eller i sviterna av LCHF.
 7. När jag börjar med LCHF så brukar jag börja köra ganska hårt: väldigt lite kolhydrater, kött, smör, ägg.
 8. Men i mitt fall blev det ganska solklart att det var ketos som höjde urinat i blodet.
 9. Är ombord i 6 veckor och inget alkohol här. Hade kört med LCHF i flera månader periodvis när jag är på sjön och det har fungerat. Nu senaste månaden fick gikt efter 5 dagar, då hade jag mycket ketoner i urinen och det var riktigt grumligt, dessutom luktade man väldigt mycket urin med. Vaknade på natten med stortån som "Michelin gubbe". Åt massa smärtstillande som indometacin, Naproxen och ibuprofen men fick nästan magsår till slut. Åt kolhydradrikt sedan i ett par veckor och det gick över. Började med LCHF 4 dagar sedan, allt kom bara tillbaka både svullnaden och smärtorna. Skit!
 10. Försökte med LCHF 2 ggr sista månaden, fick Gikt både gångerna ganska omgående. Detta bör uppmärksammas av alla LCHF fantaster!
 11. Först och främst skyller läkare inte jag på brist av fibrer. Jag har en sjökaptensutbildning inte läkare examen. Men det är just brist på fibrer jag mår bra av, så att tarmen slipper att jobba hela tiden. Alla läkare säger "ät frukter och grönt och må bra" , "Apple à day keps deseases away" osv. Ät mer fullkornsbröd, fullkornspasta, fullkornsris osv och ge tarmarna en omgång. Stämmer inte det?
 12. Jag äter inga frukter och nästan inga rotfrukter men mår fantastiskt i magen. Förr fick jag skita 20-25 ggr om dagen och var en mardröm att resa utomlands, dessutom är jag en sjöman och bara måste till olika delar av världen ofta. Nu har jag bara halsbränna av all stekt mat ombord. Men läste att både Sverige och USA som är stora köttkonsumenter ökar i antal tjocktarmscanser lavinartad. Är det så att man minskar ibs symptom men ökar risken för tjocktarmscanser med LCHF?
 13. Jag har blivit mycket bättre. Har haft ibs i 20 år, inga problem nu med LCHF. Frågan är om det är nyttigt för tarmarna att käka så mycket fet. Det finns genomgående studier som tyder på att fet mat utan fibrer är bra för tarmcancer.
 14. Jag har tänkt om hela världen skulle äta LCHF vad skulle hända då? Med tanke på energiförbrukning, miljö och sånt. Att äta kött är väldigt resurskrävande för miljön. Då hade halva världen fick svälta ihjäl. Har ni tänkt på de moraliska aspekterna med att äta så energikrävande mat? Fläsk, nöt och lamm?
 15. Jag är hemma sedan en månad tillbaka och här behöver jag inte käka stekt mat 4 ggr om dagen. Halsbränna finns ju där hela tiden men det är tarmarna som funkar.
×
×
 • Create New...