Jump to content

AnnaBanana

Medlem
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

About AnnaBanana

 • Birthday 12/31/1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Västerås

AnnaBanana's Achievements

(2/7)

121

Reputation

 1. Jag sitter i samma sits.... Så himla tråkigt att behöva gå ner samma kilon hela tiden!
 2. Om du tål lite kh kan du pröva djupfrysta rotfruktsstrips (Findus). Kör dem länge i ugnen och salta på rejält. Jättegott!!
 3. Hej Jazzans! Jag har också GAD och vet att det inte är att leka med. Utgår från att du medicinerar?? LCHF kommer att förbättra ditt liv! Inget b lir bättre av att man är överviktig. Lycka till! Kram från en ångstladdad tiill en annan!
 4. Usch, jag förstår precis hur du känner! VRÄKTE i mig glass, chips och annat kolhydrat-elände och mådde precis som du efteråt. Hoppas att du kan känna någon tröst i att vi är många som gör och känner likadant....
 5. Du är ung och man (?) och tränar mycket. Verkar vettigt att du äter dig mätt!
 6. Det var ju just grejen: Har minskat på fettet. I klarspråk: Har ätit massor med protein och grönsaker (ovanjord) och insett att jag inte kan vräka i mig 150 g smör per dag om jag vill gå ner i vikt. Och det vill jag. (100 kilo, 170 cm)
 7. Jag funderar på... Finns det fler som jag? Som väger väldigt mycket för mycket som redan äter high fat och som för att passa in i "high fat" faktiskt måste dra ner lite på smöret, grädden och fullfeta yoghurten? Har på sistone dragit ner på fettet men nollat kolhydtraterna och ätit lite mer protein än vanligt och gått ner flera kilo med en väldig fart.... Finns det fler som jag???
 8. http://hjarnfysik.blogspot.se/2014/01/vart-tar-fettet-vagen-nar-vi-tappar-vikt.html Här har du svaret!
 9. 56 kilo har ett jättebra kesobröd! Om jag kunde länka skulle jag göra det, men du får söka själv på hennes blogg!
 10. Härligt att höra! Kanske går suget över, eller så kan du planera in en dag då du dricker en massa god öl och käkar sötsaker!
 11. Ibland är suget psykologiskt betingat och ibland fysiologiskt, om ni förstår vad jag menar... Det ena är inte lättare att stå emot än det andra, tyvärr.
 12. Jaha. Har än en gång kunnat konstatera: så gott var det inte, som jag mindes eller tänkte. Bakade en rabarberpaj som jag åt med halvsmält vaniljglass. Och nej, så gott var det inte! Bra! Då vet jag det...
 13. Bara på't igen! Lycka till! Ät en massa, massa fett till en början; hjälper i alla fall mig mot sockersug.
 14. Tror mig ha läst att det skiljer 5 kilo mellan varje storlek... Du MÅSTE ju bara ha gått ner när din storlek har minskat så mycket! Bra jobbat och lycka till med beslutet!
×
×
 • Create New...