Jump to content

BirtheX

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

BirtheX's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

0

Reputation

  1. Jag skulle behöva lite recept på goda LCHF-smoothies. Har just köpte en "mix & go" som jag gör mitt bulletproof-morgonkaffe i men skulle behöva lite inspi till annat good-stuff Pls !? :-)
  2. Ha! Nu hittade jag Kates också på Heleneborgsgatan. Ovärderliga tips. Igen tack, man lär väl hitta sina favoriter.
  3. Eko direkt låter ju helt underbart! Dit måste jag bara. Ålandssmör importerar vi direkt på helgerna Citygross i Bromma ligger ju nära mig så dit måste jag absolut. Tack för tips om ölkorv. Ica Maxi verkar ha ganska bra utbud på de flesta ställen. Men jag har inte hittat vare sig torkat kött eller fläsksvålar i Häggvik eller Norrtälje. Kanske inte har letat tillräckligt. Att jag inte har upptäckt Kajsa Varg känns obegripligt. Men det ska i alla fall besökas - helt klart! Var ligger Kates Corner? Tack för uttömmande svar!
  4. Jag vill köpa ren ekologisk grön mat i Stockholm. LCHF mat som inte är Zymborkas (?j ersättningssocker e-nummer etc.. Vart går ni för att handla ekologisk kokosolja, LCHF-nudlarna, fläsksvålar etc? Malmö har ju LCHF butiken och den underbara affären Greenmarket... Vad har Stockholm???
×
×
  • Create New...