evaharald

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om evaharald

 • Rank
  Nyanländ
 1. Hej Testa med osötad jougurt och linfrön. pumpakärmor och krossade valmötter det brukar fungera för mig. Kankse några frusna bär tex jordgubbar eller hallon. Eller varför inte koka ägg kvällen innan och äta dessa till frukost. Lycka till
 2. Tack för alla bra tips jag har fått. Det är skönt att det finns personer som verkligen bryr sig om och engagerar sig i mina små problem. Till frukost brukar jag ta osötad jougurt med punpakärnor, linfrön och delade valmötter kanske någon mandel som är finhackad. Ibland vill jag få in detta med en rask promenad på morgonen men det hinns aldrig med så det är att ställa bilen lite längre bort på parkeringen och ta en rask promenad då i stället. Har märkt att stå och jobba och gå på stället fungerar bra. Bara man rör på sig hela tiden så är ju det också motion.
 3. Jag tror att det finns de som verkligen är missnöjda som inte kan vänta på resultat. Kan man hålla ut två - tre månader så fungerar det perfekt. Har till och med fått andra att tänka på vad de äter. Detta med det vita mjölet och sockret. Det är verkligen det som är boven till att det finns så många överviktiga och tala inte om alla sjukdomar som följer med i spåren. Läs "matrevolutionen" behöver inte läsa hela boken bara de första siderna då förstår man verkligen hur allt hänger ihop.
 4. Hej För tvåårsedan kom jag i kontakt med LCHF för första gången. Tänkte inte så mycket på LCHF vid det tillfället. Behöver förlora ett antal kilon. Gjorde detta med Viktväktarna för 10 årsedan - vill idag inte behöva betala för att bara gå och väga mig. Lyssnade och läste om LCHF blev intresserad kanske kan jag testa detta. Var tvecksam i början så jag slopade allt vad potatis, ris och vit mjöl hette. Resultatet lät inte vänta på sig. Magen började att fungera som den skulle. Gick även över till att knapra på nötter. Resultatet har blivt bara bra gått ner två storlekar i byxor och storlek nr två behöver bytas till nummer tre. Har bara problem med frukostar - behöver hjälp med dessa - äter frukost mycket tidigt vid 5 på morgonen. Behöver även tips om motion eller annan aktivitet. Har problem med tiden eftersom jag är hemma sent vid 18. Har märkt att orken har kommit tillbaka. Trodde inte att det var möjligt att orken skulle komma tillbaka.