mad

Medlem
  • Innehållsantal

    34
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

12 Neutral

Om mad

  • Rank

  • Födelsedag 1991-09-18

Senaste besökare till profilen

376 profilvisningar
  1. Det står att man ska utesluta salt i paleo kost. Någon som vet något om det ? Känns väldigt konstigt...? Om paleolitisk kost: Paleolitisk kost bygger på teorier om vad vi åt under tiden då vi var jägare och samlare, 2 000 000 – 10 000 år före vår tid, samt även på hur en del ursprungsbefolkningar äter idag. Kosten utesluter mejeriprodukter, spannmål, ris, bönor, raffinerat socker och salt. Kosten baseras på grönsaker, frukt, bär, ägg, nötter och magert kött.
  2. alltså, sjukaste jag hört !!!
  3. se bara till att det är den osötade mandelmjölken innehållet typ 0,1 kolhydrater / 100g medans den vanliga ligger på ca 3 kolhydrater / 100 g
  4. samma här! riktigt gott att gå i matlådorna och småäta haha!
  5. Hej ! Jag kör på friskis, oftast kungsholmen! hojta till om du vill träna tillsammans, vore skitkul
  6. tack för svaren, ställer in de i kylskåpet nu ) tvivlar på att de kommer bli dåligt, har nog dragit i mig halva burken idag. suuuupergott ju
  7. Undrar hur man bäst förvarar en burk mandelsmör som är öppnad? står inte på förpackningen.. i kylen eller i rumstemperatur? någon som vet hur länge det håller efter den är öppnad?
  8. ica vid medborgarplatsen har ett superbra utbud av eko och lchf produkter!
  9. kan man använda typ olivolja eller någon annan olja istället för kokosolja? fattig student och vill inte slösa min dyrbara olja på att spotta ut den haha !
  10. gör wraps av en tunn omelett! går att variera i all oändlighet med olika röror och fyllningar !!
  11. hur länge håller sig hemmagjorda fröknäcke? ska man förvara dom i rumstemperatur?
  12. mad

    Ang. Aioli

    det finns ketchup som är sötad med stevia. tror det är ca 8kh/100g. det är av märket felix, finns på de flesta matbutiker. är jääätteenkelt att göra egen aioli om du har tid med det. gör bara majonäs + lite vitlök såhär gör jag majonäs: 2 äggulor salt vitpeppar 1 tsk dijonsenap + 1 tsk vitvinsvinäger 3-4 dl rapsolja vispa ihop allt utom oljan häll sedan i den saaaaakta i början sen när du ser att det har gått ihop kan du hälla på lite fortare jag gör med elvisp smaka sen av med vitlök för aioli
  13. måste bara tipsa om en film som handlar om matindustrin i usa. http://www.swefilmer.com/food-inc-2008/food-inc-2008-video_df6fcbc8a.html
  14. mad

    På krogen

    smaksatt vodka med sprite zero och lime!! huuur gott som helst om man klarar av light läsk ) kan tänka mig att det är gott att ha i sweet drops i någon rolig smak också !