Gå till innehåll

Slangbellan

Medlem
 • Innehållsantal

  35
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

12 Neutral

Om Slangbellan

 • Rank

 1. vet inte om det e rätt tråd eller ej ? Jag har kommit ner 18 kg på 7 månader. Men jag har fastnat pååä 96 kg och 107cm runt medijan. Jag har inte gått ner på 2 veckor och jag kör strikt lchf. (((
 2. Tack för allt svar. Jag har gått ner 18 kg på lchf därför passar mejerier men nu har jag stannat vid samma vikt länge. Om jag nu tar bort grädde och ost från maten går jag säkert ner igen. Frågan är då, kommer jag gå upp i vikt igen om jag börjar med ost o grädde när jag har nått min målvikt ?
 3. Idagens blogg på kostdoktorns hemsida står det att ost är inte bra. Jag är så jävla trött på det här dubla budskapet hos lchf. Vad får vi äta för fett ? Ost och mejerier i övrigt är inte bra då återstår fett från kött och ägg. Om så är fallet så kommer jag ihåg att mr Andreas kostdoktor hade en filmklipp på hemsidan där han själv köper ost och vill att man ska välja fetaste cream freachen och yoghurten nu får jag höra jämnt att mejeri är inte bra när det gäller lchf kost. Kostdoktorns hemsida har rekommendationer på olika kokböcker även där använder man en massa mejerier. Vad ska jag tr
 4. Korvar med 75% kötthalt ? Finns det sånna?Vad heter de ? )))
 5. Jag ska fan göra kryddsmör idag. Har länge velat o göra majonäss med, men der har aldrig blivit av. En grej som jjaginte förstod var tapenade. Vad är det ?
 6. Det kanske är från stad till stad ))))) *skämt Jag vet ej svarför jag trodde det var 26% . Ringde hem o kolla o du har rätt det e 37
 7. Woow fet visste jag inte de ska jag köpa i dag. Tackkk ))
 8. Tommy problemet är att det enda fettet vi kan få är antingen från kött och mejerier Tar vi bort mejerier så är det bara fett kött och ovanjords grönsaker. Och tänk o äta bara det i 6 månader till. Snacka om ensidigt kost. Till slut blir det väl det att man tycker att det e äckligt. människor är olika och jag vet att du har kört hårdare än vad jag har gjort om du har slopat mejerierna förutom Smör. )
 9. Som tur är så har jag inte haft så mycket sug efter varken mat eller godis. Det är inte sug, det e hunger för det kurrar som attan i magen. Funderar på att träna bort de sista 10 kilorna )
 10. Tack 36% cream freach har jag missat. Var hittar man sånt ?
 11. Tack för att du följer upp. du har heeelt rätt med köttet. Det e bara det att jag tycker att det e äckligt med fett kött ((( Revben vore gott annars, där har vi en del fett. Nu när jag skrev denna lista så kom jag på att egentligen så har jag nästan ätit samma sak under alla dessa månader fast med olika tilllagningssätt ))
 12. Jag gör en lista över feta produkter som jag äter, skriv ni också. På så sätt så byter vi erfarenherer. Vore tacksam om moderator sätter den här överst. Detta äter jag nästan varje dag. Kött (innanlår) Bacon Kyckling Ägg Bacon Grädde 40% Yougurt 17% Cream freach 27% Gouda ost 26% Valnöter olika sorters kål och broccoli Tomat Grönsaks mix Avokado Multivitamin brus Smör Cocos smör Hur äter ni ?
 13. 6 månader LCHF tappat 16 kg . Har ätit mycket feta mejerier, kött och kyckling. Jag har hållit mig till 2 ggr måltid om dagen. Det e först nu jag får problem när jag äter, då märker jag efter en halvtimme att jag e hungrig igen. Jag äter ju precis som förr, va d är det som händer ((((
 14. Det e från mejerier jag får mina kollisar i från. Det jag menade var att jag äter ingen godis pasta ris bröd .
 15. ja typ 15 kg till Väger 99 kg nu och är 173 cm Har varit brottare och fotbollspelare i mina yngre dagar .
×
×
 • Skapa nytt...