Slangbellan

Medlem
 • Innehållsantal

  35
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Slangbellan

 1. vet inte om det e rätt tråd eller ej ? Jag har kommit ner 18 kg på 7 månader. Men jag har fastnat pååä 96 kg och 107cm runt medijan. Jag har inte gått ner på 2 veckor och jag kör strikt lchf. (((
 2. Tack för allt svar. Jag har gått ner 18 kg på lchf därför passar mejerier men nu har jag stannat vid samma vikt länge. Om jag nu tar bort grädde och ost från maten går jag säkert ner igen. Frågan är då, kommer jag gå upp i vikt igen om jag börjar med ost o grädde när jag har nått min målvikt ?
 3. Idagens blogg på kostdoktorns hemsida står det att ost är inte bra. Jag är så jävla trött på det här dubla budskapet hos lchf. Vad får vi äta för fett ? Ost och mejerier i övrigt är inte bra då återstår fett från kött och ägg. Om så är fallet så kommer jag ihåg att mr Andreas kostdoktor hade en filmklipp på hemsidan där han själv köper ost och vill att man ska välja fetaste cream freachen och yoghurten nu får jag höra jämnt att mejeri är inte bra när det gäller lchf kost. Kostdoktorns hemsida har rekommendationer på olika kokböcker även där använder man en massa mejerier. Vad ska jag tro på ????? Det e dubbla budskap hela vägen.
 4. Korvar med 75% kötthalt ? Finns det sånna?Vad heter de ? )))
 5. Jag ska fan göra kryddsmör idag. Har länge velat o göra majonäss med, men der har aldrig blivit av. En grej som jjaginte förstod var tapenade. Vad är det ?
 6. Det kanske är från stad till stad ))))) *skämt Jag vet ej svarför jag trodde det var 26% . Ringde hem o kolla o du har rätt det e 37
 7. Woow fet visste jag inte de ska jag köpa i dag. Tackkk ))
 8. Tommy problemet är att det enda fettet vi kan få är antingen från kött och mejerier Tar vi bort mejerier så är det bara fett kött och ovanjords grönsaker. Och tänk o äta bara det i 6 månader till. Snacka om ensidigt kost. Till slut blir det väl det att man tycker att det e äckligt. människor är olika och jag vet att du har kört hårdare än vad jag har gjort om du har slopat mejerierna förutom Smör. )
 9. Som tur är så har jag inte haft så mycket sug efter varken mat eller godis. Det är inte sug, det e hunger för det kurrar som attan i magen. Funderar på att träna bort de sista 10 kilorna )
 10. Tack 36% cream freach har jag missat. Var hittar man sånt ?
 11. Tack för att du följer upp. du har heeelt rätt med köttet. Det e bara det att jag tycker att det e äckligt med fett kött ((( Revben vore gott annars, där har vi en del fett. Nu när jag skrev denna lista så kom jag på att egentligen så har jag nästan ätit samma sak under alla dessa månader fast med olika tilllagningssätt ))
 12. Jag gör en lista över feta produkter som jag äter, skriv ni också. På så sätt så byter vi erfarenherer. Vore tacksam om moderator sätter den här överst. Detta äter jag nästan varje dag. Kött (innanlår) Bacon Kyckling Ägg Bacon Grädde 40% Yougurt 17% Cream freach 27% Gouda ost 26% Valnöter olika sorters kål och broccoli Tomat Grönsaks mix Avokado Multivitamin brus Smör Cocos smör Hur äter ni ?
 13. 6 månader LCHF tappat 16 kg . Har ätit mycket feta mejerier, kött och kyckling. Jag har hållit mig till 2 ggr måltid om dagen. Det e först nu jag får problem när jag äter, då märker jag efter en halvtimme att jag e hungrig igen. Jag äter ju precis som förr, va d är det som händer ((((
 14. Det e från mejerier jag får mina kollisar i från. Det jag menade var att jag äter ingen godis pasta ris bröd .
 15. ja typ 15 kg till Väger 99 kg nu och är 173 cm Har varit brottare och fotbollspelare i mina yngre dagar .
 16. Halloj Nu harjag kört lchf strikt i 6 månader Har tappat 16 kg och allting var ok tills nu. jag undrar varför jag blir jämnt hungrig ? Hittils har jag lyckats äta 2 ggr om dagen mem nu vill jag äta hela tiden och nej nej, jag äter inga kolhydrater . Jag äter riktig lchf mat.
 17. Jag har opererat bort gallblåsan. Kan jag köra LCHF ? MvH
 18. Halloj Nu har det gått 6 månader och jag är 18 kg lättare. fyfaaan va bra. hoppas detta fortsätter . det roliga är att det e först nu den senaste veckan då jag blir mätt på mindre mat. Jag är mer frusen av mig och blodsockret kollade jag mitt på dagen igår och den var perfekt. Det som är ännu roligare är att jag kan inte tänka mig för en sekund ens att äta något annat än just LCHF mat. jag har dock fuskat 3 gånger under denna period, jag har mått dåligt alla tre gångarna . Nu har jag en fet julbord och se fram emot. Lycka till alla LCHFare out there.
 19. Ingen gröt Ingen bröd eller kex Ingen öl Resten är bra.
 20. Isåfall enl den här teorin gjorde jag rätt att käkade pistagenöter 2 timmar innan träningen. Det gick ju åt helvete ändå
 21. Jag har hått på LCHf i mer än 3 månader. Eftersom jag har övervikt ssåhar jag valt att gå snabbt i uppförsbacke på löpbandet. så jag springer inte.
 22. Jag åt frukost idag 3 timmar efter var jag och tränade, problemet är att när jag väl tränar så orkar jag inte lyfta, det känns ju lite pinsamt. . frågan är behöver kroppen inte kolhydrater för att få lite kraft ? Har man ingen kraft kan man ju inte bygga någonting. När det gäller kosten med LCHF så känns det jag är helt fel ute. jag äter mycket grönsker och fett. Det fett jag äter kommer från mejerier såsom grädde 40%, cream freach 37%, Ost, Fet yougurt 17% mm och jag lagar maten antingen antingen med smör eller cocos smör. När det gäller protein så är det både kyckling och vanlig kött. Ibland kan jag tycka att LCHF kan vara problematiskt när man är ute och handlar. tyvärr finns det ingenting och välja på . Vissa säger att man skall undvika äta mejerier, tar jag bort mejerier så finns det inget kvar att äta förutom fett kött. Jag har köpt boken LCHF . Jag känner att i deras recept finns det väldigt mycket Kolisar i deras recept. mvh
 23. helvete nu måste jag koka kött med