Jump to content

asos

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About asos

 • Birthday 04/12/1972

asos's Achievements

(2/7)

0

Reputation

 1. asos

  Ketos

  Jag har ätit mindre protein senaste veckan och jag vet inte om det har med det att göra
 2. asos

  Ketos

  Jag har ätit lchf nu i fyra veckor och har kollat min ketos på urin stickor under dessa veckor och det har bara visat spår av ketos, men nu visar det väldigt rött på stickorna. Min undran är har ätit fel innan eller kan det ta 4 veckor.
 3. Jag räknade ut det totala och hamnade på 4.8
 4. Jag har precis börjat äta lchf och gått ner 4 kg på två veckor, helt suveränt, har många kilon kvar. Nu visade sig så att mina blodfetter är för höga LDL 5,3 dessa har inte med lchf att göra för jag tog proverna innan men den stora frågan är om dem kommer att höjas mer nu när jag äter mer mättat fett? Min LDL /HDL kvot ligger på 3,5. Vill ju inte sluta med lchf när jag mår så här bra. Någon som har erfarenhet med detta?
 5. Ok, så även om kolhydraterna är lika så är grädden bättre att använda då?
 6. Jag har hittat laktosfri röd mjölk som innehåller lika mycket kolhydrater som grädde, Ger det då samma effekt, eller är det något jag missar när det gäller mjölk. Ser hela tiden att man ska Undvika mjölk.
 7. Jag har ca 30 kg övervikt, har provat det mesta inom viktminskning men inte lyckats, nu ska jag testa lchf och jag mår bra och sötsuget är helt borta. Eftersom jag har alltid förökt att gå ner i vikt med lite fett så har jag svårt att få i mig mycket fett, hoppas det går över. Tycker att det är svårt med fördelning av fett, protein och kolhydrater
 8. Jag känner mig inte hunrig,får föröka att öka upp fettet lite, äter jag för lite protein?
 9. Jag har kört LCHF i snart två veckor och jag ser enligt matdagboken att jag inte kommer upp i tillräckligt mycket fett under dagen. Jag ligger på ca 10 g kolhydrater 80 g protein och 80 g fett. Hur påverkar detta min vikt?
×
×
 • Create New...