Jump to content

eemj

Medlem
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

eemj's Achievements

(2/7)

16

Reputation

 1. Ingen fara, verkar som kroppen har kommit tillbaka på banan igen, den här natten var det som "vanligt" igen, gick ner de som jag hade gått upp dagen innan. Så var troligtvis bara det som hände i lördags som störde min vikt.
 2. Jo de skrev jag tidigare.. 170cm
 3. Ärligt talat så har jag faktiskt inte mycket överflödigt skinn på kroppen efter dessa månader. Det har börjat bli mindre där med där det fanns mer "spår" utav det förut. Men jag har haft funderingar på att skaffa gymkort dock.. Hade varit roligt med lite grupp pass och dylikt.
 4. Tack för dom positiva kommentarerna. Antingen var det 10 på en månad eller 10 på två månader, kommer inte ihåg så mycket om jag ska vara helt ärlig har ju ändå hållit på ett bra tag så man glömmer bort sig lätt. Oavsett vad så har det gått utförs väldigt snabbt. Mitt mål är 60 kg eller åtminstone under 70 och är väldigt nära nu. Men ja platå kan det också kanske vara, känns dock som de hade med potatisen att göra som jag "råkade" föräta mig på i lördas tillsammans med jordgubbar och grädde.
 5. Okej ja de är sant, visst jag tränar 35-40 minuter i sträck men det är mer intervall träning så nej jag orkar inte de höga tempot jag tar till och från under passet. Och med tv menar jag tex at jag startar netflix eller något, har inte sett på riktiga tv kanaler på kanske ett år. Jag har testat stå på den utan att ha tv'n på och ja då kan jag hålla med om att det är riktigt riktigt tråkigt. Men men, jag ska hålla mig till min strikta lchf och hoppas att jag kommer tillbaka till banan igen och nästa gång undvika att äta så mycket kolhydrater som det blev den här helgen. Ja jag har haft stunder då det gått upp och ner innan också men aldrig någon stund som varit så konstig som denna. Därför jag var tvungen att fråga vad som kunde vara fel. Jag började i september på 105 i start vikt. Är nu på 71.8, jag gick ner 10kg varje månad.
 6. Okej visst men dock så kör jag ju högintensiv konditionsträning ett pass i stort sett varje dag ibland två. Går pass med runt 180 i maxpuls varje dag när jag tränar. Och för mig är crosstrainer inte "tråkigt nötande" då jag kör det medans jag ser på tv så jag har inget imot det alls. Och jag hade kunnat ta de som att "kroppan har hittat rätt" om det inte var att vågen inte rör sig alls. Dock skrev jag inte så länge sen att jag ska ge det nån vecka och se om kroppen hittar tillbaka till där jag brukade vara innan det som var i helgen. Då jag tycker de är väldigt konstigt att kroppen säger tvär stopp på en gång.
 7. okej men jag känner dock att de finns en hel del kvar på benen på mig själv. jag ska vänta och se hur det går efter en vecka eller så, jag har läst att för andra om dom ätit för mycket kolhydrater att det då kan ta en vecka eller så innan man hamnar på banan igen så länge man fortsätter med dieten. och nej jag svälter inte mig själv, äter när jag är hungrir bara behöver inte så mycket mer än så.
 8. Men det är ju inte normalt om jag i flera månader har haft det på ett sätt och sen totalt tvär vänder på en dag och går åt andra hållet?
 9. Att det går tillbaka till hur det var förra veckan. Jag blir orolig när jag står komplett still och bara går upp från det jag äter men aldrig ner. Känns som något är fel.
 10. Vill bara veta vad jag ska göra för att det ska funka igen. :/ Tycker inte om när det plötsligt säger stop och då inte vet vad jag ska göra åt det.
 11. De är det att jag ALLTID oavsett dag har gått ner under kvället åtminstonne det jag gick upp under dagen när jag åt. Var enda gång. Men då jag vet att jag åt mer kolhydrater än jag borde i lördas vet jag inte vad jag ska göra eller om det är det som har satt total stopp på vågen. Ja jag går ner för vikten men äter också det då jag tycker de är god mat generellt. Jag tränar crosstrainer på högsta motstånd runt 35-40 minuter minst en gång om dagen ibland 2. Äter 1-2 ggr om dagen varierad kost.. ofdast typ en liten bit köttfärsgratäng och sen senare ett fröbröd. Jag väger just nu 71.8. Det konstiga är att jag väger precis samma som kvällen innan jag går och lägger mig dagen efter igen. Och då har jag änåd fasta och strikt LCHF som diet. Detta har aldrig skett för mig tidigare även dom få gånger jag tagit lite kolhydrater vid sidan om. Denna helg var det dock mycket mer kolhydrater än jag borde så jag vet inte vad jag ska göra. Är jag ur ketos trots att ketostixen säger motsatta? Vad ska jag göra i så fall?
 12. Jag tror jag har hamnat ur ketos! På en vanlig dag brukar jag väga mig på morgonen och på kvällen. Normalt sett sågår jag ALLTID ner uner natten. Har alltid gjort sen jag började med detta i september. Jag har testat ketostix och dom visar stark färg för ketos. Men ändå händer absolut ingenting med min kropp överhuvudtaget. Jag vet själv att jag åt för mycket kolhydrater den här helgen som var. Vad ska jag göra? Jag äter strikt lchf och tränar varje dag, har jag hamnat ur ketos? Det enda som händer är att jag går upp i vikt men aldrig ner. Med eller utan min fasta så som jag gjort var enda månad annars.
 13. hmm.. får se hur de går då.. hade bara varit trevligt att gå liberal efter att varit så hård på vad jag får och inte får äta då jag är mot fakir hållet jag med..
 14. oj men de där låter ju intressant, finns de brödet i affären eller fixar du det själv? sen kommer jag nog iaf att prova mig fram med potatis eller ris i accepterande mängd. hade aldrig sötsug innan lchf så tror inte det skulle trigga något sug på mig nu heller. enda anledningen jag vill gå mer mot liberala efteråt är att jag kan tillåta mig mer än vad jag gör just nu då jag försöker nolla så mycket jag kan. kommer nog dock bli en strikt/liberal kost där jag ibland äter som jag gör nu och ibland tillåter mig något extra.
 15. jag satt och kollade på det här http://www.hittarecept.se/click/index/2261035/?site=vardagfest.blogspot.se blir bara osäker på hur sånt bröd är i jämmförelse med dom där frallerna jag gjorde..
×
×
 • Create New...